Skånskan > Nyheter

Thursday, 14 November, 22:32

Skånskan - 08 nov 19 kl. 12:53

Glaskupa i trädgård stalsESLÖV Ytterligare en stöld från en trädgård har skett i Eslöv. Förra fredagen stals en glaskupa från en trädgård på Helgonavägen. Stölden är polisanmäld..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Ytterligare, Eslöv, Helgonavägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glaskupai , trädgård, stals
Sydsvenskan - 27 mar 15 kl. 11:57

Tjuvar tog takvägen in i Bollhuset

En okänd summa pengar stals i bowlinghallen vid ett inbrott i Bollhuset på Fasanvägen natten mellan onsdagen och torsdagen.
Tjuvarna tog sig in i Bollhuset genom att krossa en glaskupa på taket. När det var gjort förflyttade de sig vidare mot entrén till bowlinghallen där de bröt upp ett skåp innehållande en mindre summa pengar..

Skånskan - 14 okt 15 kl. 11:02

Mystisk juvelstöld mitt på ljusan dag

Malmö Fem värdefulla ringar stals på måndagen från en guldsmedsbutik. Frågan är bara hur stölden kunde gå till.Enligt polisanmälan försvann ringarna nämligen mitt på ljusan dag, någon gång mellan klockan 13 och 17.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

HK Malmö tog en gruvlig revansch

I början av säsongen vann Lugi derbyt mot topptippade HK Malmö. Men den här gången var det inget snack. Malmölaget tog en gruvlig revansch.

Skånskan - 2 timmar sedan

SD förespråkar en bolagisering

Skurup SD ser fram emot resultat av den pågående utredningen och hoppas på ett samarbete över tre blockgränser i ett nytt VA-bolag.Vid tre tillfällen har Sverigedemokraterna röstat emot höjningar av VA-taxorna i kommunen.
– Då tyckte vi inte att det behövdes en höjning.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tredje kön vanligt bland feriearbetare

ESLÖV En stor del av de ungdomar som feriearbetande för Eslövs kommun i somras angav i ansökan att de varken identifierade sig som pojke eller flicka – utan enligt det tredje alternativet, ”annat kön”. 18 feriejobb tillsattes aldrig då alla sökande inte ville visa brottsregistret.Det framgår av den redovisning över feriearbetena 2019 som lämnats till politikerna i gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden.

Skånskan - 4 timmar sedan

Hotellet som det surras om

Malmö På torsdagen fick insektsälskande Malmöbor chansen att både beskåda och bygga det stora hotellet i Slottsstaden. Då invigdes världens största hotell i sin genre, visserligen bara 25 kubikmeter stort, men med potential att hysa alla Malmös invånare. Insektsinvånare, det vill säga.

Skånskan - 4 timmar sedan

Åtalas för stöld i butik

Kävlinge En 22-årig Malmöbo har stulit rakvatten och rakhyvlar på Sockervägens Livs i Kävlinge. Stöldgodset var värt 1 140 kronor.
Nu åtalas 22-åringen för stöld i Lunds tingsrätt.

Skånskan - 4 timmar sedan

Bilinbrott på Tröskevägen

ESLÖV Två rutor krossades i en bil som sedan genomsöktes. 4000 kronor i kontanter stals ur bilens handskfack, enligt bilägares polisanmälan.
Det hände på Tröskevägen i Eslöv tisdag kl 22 fram till onsdagsmorgonen..

Skånskan - 4 timmar sedan

Hem blev av med 15 000

ESLÖV Någon gång mellan 17.30 och 18.30 på onsdagen togs 40 000 kronor ut på ett bankkort som tillhör ett behandlingshem i Eslövskommun.

Skånskan - 4 timmar sedan

Sattes som ägare till bil

ESLÖV En kvinna i Eslöv har polisanmält att någon okänd person satt upp henne som ägare till en bil genom att förfalska hennes namnteckning.
Hon upptäckte tilltaget när hon fick en faktura från Trafiksäkerhetsföreningen på 2 400 kronor. Kvinnan känner inte till något, men föreningen säger att hon ägt bilen mellan 18 oktober och 4 november.

Skånskan - 4 timmar sedan

Kompiskort ska locka fler

ESLÖV I januari 2020 inför Eslövs kommun något som kallas ”Kompiskortet”.
Det innebär att personer med LSS-beslut eller insatser enligt socialtjänstlagen kan ta med sig en person gratis på olika kultur- och fritidsaktiviteter (men betalar för sig själv som vanligt). Vilka föreningar och arrangörer som ska ingå är inte färdigförhandlat ännu.

Skånskan - 4 timmar sedan

Trött bilist åtalas

MARIEHOLM En 23-åring åtalas vid Lunds tingsrätt för att ha kört personbil i uttröttat tillstånd och för att ha somnat vid ratten och orsakat en olycka på Storgatan i Marieholm 22 juni.
Enligt stämningsansökan i Lunds tingsrätt erkände han att han somnat för ett vittne på olycksplatsen. Mannen nekar till brott.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.