Skånskan > Nyheter

Friday, 22 November, 16:13

Skånskan - 08 nov 19 kl. 12:53

Körde utan körkort igenESLÖV En polispatrull stoppade vid 13.40-tiden på torsdagen en 35-årig man på Eslöv som körde bil utan att ha körkort på Trehäradsvägen. Han misstänks för olovlig körning..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV En, Eslöv, Trehäradsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kördeutan , körkort, igen
DalaDemokraten - 14 aug 15 kl. 15:24

Körde utan körkort - igen

En falubo i 60-årsåldern sedan han åter ertappats med att köra bil utan körkort, den här gången på Kopparvägen den 14 mars. Poliserna i en patrull kände igen honom och stoppade 60-åringen. Han skyllde på att han måste göra ett snabbt ärende till stan och bara kört ett kort stycke.

Sydöstran - 03 jul 18 kl. 11:33

Körde utan körkort - igen

En 49-årig sölvesborgare åtalas för grov olovlig körning efter att åter igen ha kört motorcykel utan körkort. .

DalaDemokraten - 09 maj 14 kl. 17:00

Körde bil utan körkort igen

Mannen från Grängesberg har tidigare dömts för olovlig körning. I april stoppade polisen den bil som han körde i Ludvika och inte heller den här gången kunde han visa något körkort. Därför har han nu åtalats vid Falu tingsrätt för grov olovlig körning.

Hela Gotland - 18 feb 17 kl. 17:00

Gotländsk man körde utan körkort – igen

Under lördagen stannade polisen en man på södra Gotland som körde utan körkort..

Sydöstran - 18 jun 18 kl. 08:42

61-åring körde bil utan körkort - igen

13 300 kronor blir straffet för den 61-årige sölvesborgare som körde bil utan körkort. .

NT - 04 jan 19 kl. 05:00

Körde bil utan körkort – igen

Mannen körde återigen bil utan körkort när han stoppades av polisen..

Dalarnas tidningar - 03 jul 13 kl. 17:00

Körde utan körkort - igen

Inget körkort, men upprepade tillfällen ute på vägarna. Nu åtalas en 25-åring vid Falu tingsrätt för grov olovlig körning..

Nya Wermlands Tidningen - 17 apr 14 kl. 06:00

Man körde utan körkort igen

En 21-årig man från Brålanda åtalas för grov olovlig körning efter att för andra gången ha blivit påkommen med att köra bil utan körkort..

DalaDemokraten - 21 aug 14 kl. 14:04

Körde bil utan körkort - igen

En 23-årig kvinna från Säter åtalas för olovlig körning eter att hon i maj i år ertappades i centrala Säter med att köra bil utan körkort. Brottet räknas som grovt eftersom hon tidigare dömts för samma brott. Kvinnan förnekar brott..

Dalarnas tidningar - 21 aug 14 kl. 14:04

Körde bil utan körkort - igen

En 23-årig kvinna från Säter åtalas för olovlig körning eter att hon i maj i år ertappades i centrala Säter med att köra bil utan körkort. Brottet räknas som grovt eftersom hon tidigare dömts för samma brott. Kvinnan förnekar brott..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Brände flickvän och hotade döda katt

Malmö Under lång tid misshandlade och hotade den 28-årige mannen sin flickvän. Han brände bland annat henne med en cigarett, och hotade att vrida nacken av hennes katt.Nu ställs mannen inför rätta misstänkt för grov kvinnofridskränkning.

Skånskan - 30 minuter sedan

42-åring döms till åtta års fängelse för dråpförsök på polis

Malmö I hög fart och berusad på kokain körde den 42-årige Staffanstorpsbon rakt igenom polisens hastighets- och nykterhetskontroll på Lundavägen.
En polis som försökte vinka in föraren fick kasta sig åt sidan för att inte bli ihjälkörd.
Nu döms 42-åringen till åtta års fängelse för bland annat försök till dråp och grovt narkotikabrott.

Skånskan - 15 minuter sedan

Karlsson före Kalla i nationell premiär

I fjol var Frida Karlsson outsidern som överraskande blev tvåa i nationella tävlingspremiären.
Årets premiär var en helt annan femma.När Ebba Andersson skadats och Stina Nilsson valt att stå över den nationella tävlingspremiären stod tio kilometer fri stil i Gällivare mellan Frida Karlsson och Charlotte Kalla.

Skånskan - 45 minuter sedan

Försvunnen 6-åring funnen i Osby

Efter en massiv sökinsats hittades den 6-årige pojken välbehållen. Ett knappt dygn efter att pojken anmäldes saknad på Öland hittades han med hjälp av allmänheten på ett tåg. Två personer är gripna misstänkta för egenmäktighet med barn.

Skånskan - 1 timme sedan

Ostadig vägbro måste lagas

ellinge En vägbro mellan Gryby och Ellinge har stängts av och behöver renoveras.Eslövs kommun äger vägen och hade beställt underhåll på den. Men när entreprenören kom ut visade det sig att den var i så dåligt skick att större åtgärder krävs.

Skånskan - 2 timmar sedan

Malmö Pride i antågande

Malmö Regnbågens alla färger intar Malmös gator och torg mellan den 11 och 14 juni nästa år.2020 års Malmö Pride blir av lite tidigare på året än vanligt, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande. Från och med 11 juni är det fest i dagarna tre.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nu ska landet möta staden

TECKOMATORP Landet ska möta staden.
Och tvärtom.
Nu har låg och mellanstadieeleverna på Parkskolan i Teckomatorp fått en kompisskola att jobba med.

Skånskan - 2 timmar sedan

Staunton tar över i The Crown

Den brittiska skådespelaren Imelda Staunton är nästa i tur att spela drottning Elizabeth II i Netflix succéserie The crown. Detta uppger SVT kultur och hänvisar till brittiska The Guardian.The Crown följer den brittiska drottningen från 1940-talet och fram till i dag.

Skånskan - 3 timmar sedan

Humorfestival, opera och exotiska djur

HÖRBY Vinterns och vårens upplaga av Evenemangskalendern har lämnat tryckpressarna och delas i dagarna ut till alla hushåll i kommun.
Det finns gott om evenemang att välja på de kommande månaderna - allt från julmarknader till konstutställningar och en nystartad humorfestival.Evenemangskalendern ställs samman av Hörby kommun, och delas ut ett par gånger om året.

Skånskan - 4 timmar sedan

Sparåtgärd: Inget julbord

HÖRBY Barn- och utbildningsnämnden har ställt in sitt traditionella julbord detta året på grund av kommunens allvarliga ekonomiska läge.
Enligt den senaste prognosen kommer budgeten att dras över med 35 miljoner kronor i kommunen i stort, och för barn- och utbildningsnämnden ser det ut som att budgeten kommer att överskridas med 3,5 miljoner kronor.
På julbordet brukar barn- och utbildningsnämnden avtacka medarbetare som ska gå i pension.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.