Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 13 November, 11:22

Affärsvärlden - 08 nov 19 kl. 12:26

Fitch sänker utsikterna för Nordeas kreditbetygKreditvärderingsföretaget Fitch sänker utsikterna för sitt kreditbetyg AA- på Nordea till negativa från tidigare stabila..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Nordeas, Fitch, AA, Nordea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fitch, sänker, utsikternaför , Nordeas, kreditbetyg
DI - 08 nov 19 kl. 12:04

Fitch sänker utsikterna för Nordeas kreditbetyg till negativa

Kreditvärderingsinstitutet Fitch sänker utsikterna för storbanken Nordeas utsikter till negativa från tidigare stabila..

DI - 19 jan 15 kl. 07:42

Grekland: Fitch sänker utsikterna till negativa

Fitch sänker utsikterna för sitt kreditbetyg B på Grekland till negativa från stabila, enligt ett pressmeddelande sent på fredagen..

DI - 13 jun 16 kl. 10:47

Fitch sänker utsikterna för Japan

Fitch sänker utsikterna för sitt kreditbetyg A på Japan till negativa från tidigare stabila, enligt ett pressmeddelande..

SvD - 11 jan 17 kl. 19:45

Fitch sänker utsikterna för Ericsson

Kreditvärderingsinstitutet Fitch sänker utsikterna för Ericsson till negativa från tidigare stabila. Kreditbetyget BBB+ upprepas. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 03 apr 19 kl. 07:28

Fitch sänker utsikterna för Swedbanks kreditbetyg efter penningtvättsskandalen

Även kreditvärderingsinstitutet Fitch sänker nu utsikterna för Swedbank efter penningtvättsanklagelserna. Dryga böter är en av faktorerna som skulle kunna resultera i en kreditbetygssänkning..

DI - 22 jul 19 kl. 16:12

Fitch sänker utsikterna för Boeings kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Fitch har sänkt utsikterna för flygplanstillverkaren Boeings kreditbetyg från stabila till negativa. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 18 jun 12 kl. 12:42

Fitch sänker kreditutsikterna för Indien

Kreditvärderingsinstitutet Fitch sänker utsikterna för Indiens kreditbetyg, BBB, till negativa från tidigare stabila. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 26 jan 16 kl. 11:44

Fitch sänker Nya Zeeland

Fitch sänker utsikterna på sitt kreditbetyg AA på Nya Zeeland till stabila från positiva.Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 03 apr 19 kl. 08:02

Fitch sänker utsikterna för Swedbanks kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Fitch står fast vid det långfristiga kreditbetyget AA- för Swedbank men har satt det under bevakning för en möjlig nedgradering ("watch negative"), från tidigare stabila utsikter..

Trelleborgs Allehanda - 22 nov 13 kl. 13:20

Fitch sänker Astra Zenecas utsikter


Kreditvärderaren Fitch Ratings sänker utsikterna för läkemedelskoncernen Astra Zenecas långsiktiga kreditbetyg till negativa, från stabila. Själva betyget bekräftas dock på AA-minus.De sänkta utsikterna återspeglar en negativ trend för försäljningen och rörelseresultatet under det gångna året, som präglats av förluster av patentskydd för storsäljande läkemedel.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 minuter sedan

Analytiker: Så står sig Netflix gentemot Disney+

Under tisdagen lanserades streamingtjänsten Disney+, en i raden av nya konkurrenter för Netflix, men analytiker tror inte att konkurrensen kommer slå alltför hårt mot den redan etablerade jätten..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Brittiska konsumentpriser sjunker mer än väntat

Storbritanniens konsumentpriser sjönk 0,2 procent i oktober jämfört med föregående månad. Inflationstakten uppmättes till 1,5 procent, enligt den brittiska statistiska centralbyrån..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Latours tidigare vd kan bli ny vice ordförande i Climeon

Climeon, på uppdrag av bolagets huvudaktieägare och tillika vd Thomas Öström, föreslår att Jan Svensson utses till ny styrelseledamot tillika vice ordförande i styrelsen vid en extra bolagsstämma..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Inflationen under Riksbankens prognos

KPIF (KPI med fast ränta) var oförändrat i oktober jämfört med föregående månad enligt SCB, och steg 1,5 procent jämfört med samma månad föregående år..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Nordea: Detta kan bli en stor aktietrigger i ståltillverkaren

Nordea Markets höjer riktkursen för SSAB till 50 kronor från 43 kronor. Rekommendationen köp upprepas..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Systemair lyfter efter köprek

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Systemair till köp från behåll..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Rekord väntas i julhandeln

HUI Researchs prognos för julhandeln innebär att omsättningen i den egentliga detaljhandeln i december beräknas öka med 3,0 procent, jämfört med i december 2018, mätt i löpande priser. Förra året var ökningen endast 0,1 procent..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Muddy Waters kritiserar data i Astra Zeneca-projekt

Läkemedelsbolagen Astra Zeneca och Fibrogen anklagas för att lägga ut en rökridå avseende preparatet Roxadustat. På måndagen redovisades positiva effekter i fas 3-programmet gällande läkemedelskandidaten, men den amerikanska analysfirman Muddy Waters, känt för sina blankningscase, menar att dödligheten i studien gömts undan av bolagen..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Nedgång väntas på börsen

Stockholmsbörsen ser ut att vända ned när handeln inleds på onsdagen, efter uppgång dagen före. På tisdagen riktades mycket fokus på USA:s president Donald Trumps tal, som hölls efter svensk börsstängning, men efter talet kunde en viss besvikelse skönjas bland marknadsaktörer sedan få nya insikter kunnat dras om hur handelssamtalen mellan USA och Kina fortlöper..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Ökad vinst för BTS

Konsultföretaget BTS hade en nettoomsättning på 460 miljoner kronor (377) under det tredje kvartalet 2019..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.