Barometern > Nyheter

Wednesday, 20 November, 02:44

Barometern - 08 nov 19 kl. 12:00

Protestlista mot trådlöst nätverk i kommunens skolorEn privatperson i Mönsterås kommun har lämnat in en namnlista i protest mot att skolorna använder sig av trådlöst nätverk..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Mönsterås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Protestlistamot , trådlöst, nätverki , kommunens, skolor
Helsingborgs Dagblad - 21 apr 15 kl. 23:52

Protestlista för att rädda lekplatsen

– Lägg inte ner lekan!
När Susan Körlin fick höra om kommunens nedläggningsplaner lade hon en protestlista på bordet i sandlådan. Den fylldes med namn på fyra dagar..

Helsingborgs Dagblad - 30 maj 12 kl. 14:22

Protestlista mot stängning av lunchservering

Den eventuella neddragningen av lunchserveringar på kommunens vårdboenden har fått pensionärerna att protestera. På Vårliden i Båstad har redan ett 70-tal namnunderskrifter samlats in för att stoppa planerna.? Det var kaos här i går.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Startar protestlista

I dagsläget har man samlat in drygt 250 namnunderskrifter. Fyra elever på Stiernhööksgymnasiet har tagit initiativet att göra en röst hörd mot kommunens framtidsplaner för skolan..

YA - 10 jul 14 kl. 14:17

SvP får ut protestlista med namn


Svenskarnas partis webbtidning Realisten har nu begärt ut protestlistan med namnunderskrifter mot SvP:s planerade affischkampanj från kommunen. Begäran kom in under torsdagsförmiddagen.– Vi har gjort en sekretessprövning.

YA - 22 jun 16 kl. 06:00

Protestlista mot kommunen

Ett 80-tal stödassistenter och stödpedagoger protesterar mot kommunens lönesättning. Trots utbildning till undersköterskor får de inte del av samma löner..

Trelleborgs Allehanda - 22 okt 19 kl. 15:46

Politiker fick protestlista från Amnesty mot tiggeriförbud

Människor som ber om hjälp ska inte kriminaliseras. Det menar Amnestys representant Steve Krauss som på tisdagen uppvaktade Trelleborgs politiker med en bunt namnlistor för att manifestera mot kommunens planer på att införa förbud mot tiggeri..

NT - 24 mar 11 kl. 15:30

PRO-protest mot höjd taxa

Med 650 namnunderskrifter på en protestlista träffade en samling PRO-medlemmar kommunens företrädare på tisdagen. Protester som främst gäller 165 procents höjning av färdtjänsttaxan..

Västerbottens Folkblad - 12 maj 17 kl. 20:00

Därför erbjuder vi alla heltid

Det är löftet att erbjuda alla anställda heltid som ligger bakom förändringarna i schemaläggningen i Umeå kommun. Det skriver Christer Lindvall (S) i en replik. I början på april lämnade anställda vid Umeå kommuns LSS-boenden in en protestlista till oss ledamöter i kommunens personal utskott.

UT - 18 jun 19 kl. 01:00

93 har skrivit på protestlista mot kommunens nya scheman

Närmare 100 vårdanställda i Ulricehamns kommun ifrågasätter modellen med så kallade hälsosamma/hållbara scheman, som infördes tidigare i år. .

YA - 23 okt 13 kl. 06:30

Kivik strider för sin filial

Foto: Sprisse Nilsson
Nerläggningen av biblioteksfilialerna skapar protester i byarna. Senast är det Kiviks byalag som reagerat och skrivit till kommunen.
?

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Migranter hittade i fryscontainer

Barometern - 1 timme sedan

Kyrkor attackerade i Nicaragua

Barometern - 2 timmar sedan

Tre döda när militären bröt blockad i Bolivia

Tre anhängare till förre presidenten Evo Morales dödades och 30 skadades när militären bröt upp en blockad av ett bränsleverk i bolivianska El Alto, uppger Bolivias ombudsman för mänskliga rättigheter..

Barometern - 3 timmar sedan

Vittsjö värvar från Rosengård

Barometern - 3 timmar sedan

Sverige i tung förlust mot Irland

Barometern - 3 timmar sedan

Wales klart för EM nästa sommar

Det sista frågetecknet i EM-kvalet har rätats ut. Nu står det klart att Wales spelar EM nästa sommar, sedan laget besegrat Ungern med 2–0..

Barometern - 3 timmar sedan

Hitlers födelsehem blir polisstation

I ett stenhus med gul fasad, i Braunau am Inn i norra Österrike, föddes Adolf Hitler den 20 april 1889. Efter åratal av osäkerhet meddelar nu landets regering att fastigheten ska byggas om till polisstation..

Barometern - 4 timmar sedan

Allt färre landminor i Colombia

Barometern - 4 timmar sedan

Här är EM-slutspelet som väntar

Tjugofyra landslag, tolv värdstäder, sex grupper. Det här är EM-slutspelet som väntar på Sverige i sommar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.