YA > Lokalt

Friday, 15 November, 04:19

YA - 08 nov 19 kl. 11:55

Skadegörelse: Byggarbetsplats utsatt för skadegörelseNågon gång mellan onsdagen och torsdagen har en byggarbetsplats på Jonebergsvägen utsatts för skadegörelse. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Jonebergsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skadegörelse, Byggarbetsplats, utsattför , skadegörelse
YLE - 05 sep 14 kl. 05:00

Hur mycket kostar skadegörelse i din kommun?

Skadegörelse kan bli en mycket dyr affär. För kommunerna är det ett slitsamt och otacksamt jobb att reparera samma saker om och om igen. Radar har utrett hur mycket de finlandssvenska kommunerna lägger på reparation av skadegörelse av allmän egendom.

Barometern - 07 aug 13 kl. 07:55

Skadegörelse på Ljungnässkolan

Skadegörelse vid skolor är vanligt sommartid. Ljungnässkolan verkar vara ovanligt utsatt i år. Bara den senaste veckan har det kommit in fyra-fem anmälningar om att tonåringar är uppe och springer på skolans tak sent på kvällarna.

Magazin24 - 19 okt 12 kl. 07:21

Skadegörelse på dörrar

En fastighet i Kolbäck hade utsatts för skadegörelse. En målsägare i Kolbäck har anmält att en fastighet som han äger har blivit utsatt för skadegörelse mellan torsdagen den 11 och fredagen den 12 oktober. Någon har brutit loss en dörr till huset, och orsakat andra skador på flera andra dörrar inne i huset..

Expressen - 30 maj 17 kl. 10:07

Omfattande skadegörelse på byggplats i Höganäs

Omfattande skadegörelse inträffade under naten till tisdagen på en byggarbetsplats i Höganäs. Enligt polisen blev två arbetsfordon utbrända. Även husgrunder skadades..

Västerbottens Folkblad - 07 mar 19 kl. 23:27

Umeå: Kvarterslokal utsatt för skadegörelse

En uppbruten dörr och en nedsprejad lokal fick polisen att rycka ut till Mariehem på torsdagskvällen. Polisen larmades till en kvarterslokal på Mariehem i Umeå vid 19-tiden på torsdagen. Lokalen hade utsatts för skadegörelse och polisen genomförde en brottsplatsundersökning.

Västerbottens Folkblad - 18 aug 14 kl. 20:59

KD:s valstuga i Umeå utsatt för skadegörelse

Natten mot söndag har någon eller några personer försökt bryta upp dörren till Kristdemokraterna valstuga i Umeå. De här är fjärde gången på kort tid som KD utsätt för skadegörelse. På söndagsmorgonen mött valarbetare för kristdemokraterna nedrivna affischer på sin valstuga på Rådhustorget.

Nyan - 31 jul 16 kl. 17:29

Körförbud och skadegörelse under söndagen

Flera bilisters alkoholintag kontrollerades på olika håll i landskapet under söndagen. Samtliga stannade chaufförer var nyktra. Tre bilister fick böter för fortkörning.

SmålandsPosten - 10 nov 16 kl. 17:59

Bilkyrkogård utsatt för skadegörelse

En privatperson har upptäckt skadegörelse på Kyrkö mosse. En eller flera personer har sågat ner ett träd och bara sågat ner ett annat till hälften..

Kristianstadsbladet - 17 maj 17 kl. 10:58

Åkessons hus utsatt för skadegörelse

Jimmy Åkessons hus har utsatts skadegörelse. Enligt ett Facebookinlägg från sambon Louise Erixon har det kastats ägg, skjutits raketer och gjorts försök till intrång..

Expressen - 08 feb 18 kl. 15:10

Studentlägenhet i Lund utsatt för skadegörelse

Natten mellan onsdagen och tisdagen ska en skadegörelse ha inträffat mot en bostad på en nation i Lund. Flera gärningsmän ska ha krossat rutor och sprutat in i lägenheten med en brandsläckare.  På väggen ska gärningsmännen har klottrat ordet "fascist-svin".

SmålandsPosten - 18 jul 19 kl. 12:39

I natt: skolan utsatt för ytterligare skadegörelse

Linnéskolan har återigen utsatts för skadegörelse. Under natten mellan onsdag och torsdag krossades fyra glasrutor..

Fler nyheter från YA

YA - 5 timmar sedan

110 gäster minglade på företagarfesten

Här är bilder på gäster på den festliga företagarbanketten där bland andra Årets företagare utsågs..

YA - 6 timmar sedan

Han blev Årets företagare i Simrishamn

Anders Thuresson och hans Svabesholms Kungsgård AB är Årets företagare i Simrishamns kommun 2019 – en utmärkelse som delades ut vid den festliga företagarbanketten som i år hölls på Nordic Sea Winery. .

YA - 21 timmar sedan

S vill att alkoholenhet på sikt blir självfinansierad

En gemensam alkoholenhet i sydost tar ett steg framåt. S anser dock fortfarande att enheten på sikt ska finansiera sig själv. .

YA - 12 timmar sedan

Byggstart för kooperativa hyresrätterna

Med guldspadegrävning och bubbel firades byggstarten på Joneberg under torsdagen..

YA - 13 timmar sedan

Kommunalt stöd till fiberutbyggnad diskuteras igen

När fiberutbyggnaden i Komstad är klar vet IP-Only hur stort ekonomiskt stöd företaget behöver från kommunen för att bygga ut även i de vita fläckarna. Därefter kommer kommunstyrelsen att ta ställning till ett eventuellt stöd..

YA - 14 timmar sedan

Julen börjar komma på plats

YA - Igår: 19:45

F!: Upprätta en koldioxidbudget

Feministiskt initiativ vill att Simrishamns kommun upprättar en koldioxidbudget. Det framgår av en motion ställd av Gudrun Schyman. .

YA - Igår: 17:30

Företagare bjuds in till kurs i upphandling

Företagare bjuds in till en kurs i upphandling. Det är kommunens upphandlingsstrateg Marcus Bäckström som håller i utbildningen. .

YA - Igår: 15:02

Ensamhet och isolering – på välbesökt tårtkalas

Ensamhet bland äldre var temat när SPF i Simrishamn firade organisationens 80-årsjubileum med föredrag och tårta. Själva tillställningen var raka motsatsen till ensamhet: aulan där kalaset ägde rum var knökfull med seniorer..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.