YA > Lokalt

Friday, 22 November, 21:51

YA - 08 nov 19 kl. 12:00

Dollarstore kommer till stan: ”Tror att butiken lockar”Lågpriskedjan Dollarstore kommer till Simrishamn. Intill Tanka-macken vid infarten från väster byggs just nu en butik som kedjan ska hyra av Bil Bengtsson..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Dollarstore, Simrishamn, Tanka, Bil Bengtsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dollarstorekommer till , stan, Troratt , butiken, lockar
YA - 08 nov 19 kl. 12:00

Dollarstore kommer till stan: ”Tror att butiken lockar”

Lågpriskedjan Dollarstore kommer till Simrishamn. Intill Tanka-macken vid infarten från väster byggs just nu en butik som kedjan ska hyra av Bil Bengtsson..

Kristianstadsbladet - 11 feb 12 kl. 06:30

IFK: Folk tror att vi tjänar miljoner

Fotbollens Kristianstads DFF får lika mycket som handbollsklubben IFK Kristianstad.
Samtidigt pekade Kristianstadsbladet, helt felaktigt, i gårdagens tidning ut IFK Kristianstad som en extra stor vinnare. Och rätt ska vara rätt: De får inte 250 000 kronor extra i rent ?

Skånskan - 30 maj 18 kl. 15:51

Dollarstore och Jysk först ut

ESLÖV Första butiken som öppnar på Flygstadens köpcentrum i Eslöv blir Dollarstore och det blir, som det ser ut idag, 25 oktober som portarna slås upp.Eslövs kommuns näringslivsutskott fick på onsdagen en rundvandring på byggarbetsplatsen av Mårten Mårtensson från Mims Invest, som satsar 200 miljoner kronor på områdets första två etapper.
Det har även talats om en tredje etapp, men där är man inte så långt kommen ännu.

Alingsås tidning - 25 apr 19 kl. 05:30

Spaden i marken för Dollarstore

På ett blåsigt Bolltorp togs det under onsdagseftermiddagen det första spadtaget till bygget av den nya Dollarstore-butiken på Bolltorps Handelsområde i Alingsås.
– Vi ser detta som ett utvecklingsområde. Bolltorp är ett lagom stort handelscentrum som ligger inkluderat i stan, säger Ola Serneke bakom Serneke Bygg som har tecknat ett entreprenadkontrakt för byggnation med Ekström Fastigheter.

Magazin24 - 27 okt 11 kl. 08:04

Nu har Dollarstore öppnat i Arboga

I tisdags öppnade Dollarstore vid Sätra i Arboga och Magazin24 besökte butiken några dagar innan öppningen, då det rådde febril aktivitet för att bli klara i tid. Dollarstore är ett koncept som kommer från Norrland.
?

Magazin24 - 29 jul 11 kl. 10:07

Dollarstore öppnar i oktober

Den 25:e oktober planerar Dollarstore att slå upp portarna på sin butik ute vid Sätra trafikplats. Bygget pågår för fullt och enligt Jonas Karlsson på Dollarstore går allt som det ska än så länge. Han berättar att Dollarstore har planerat att först och främst anställa åtta personer till butiken i Arboga och om det går bra för butiken kommer man att anställa fler.

Nyheter 24 - 10 aug 11 kl. 12:02

Glömde 100 000 kontant på DollarStore - "Bara på CSI"


"Det ser väldigt mörkt ut", berättar förundersökningsledaren. BODEN. Det var på söndagseftermiddagen som kvinnan från Boden glömde sin handväska på toaletten inne på en av lågpriskedjan DollarStores butiker.

Magazin24 - 10 maj 11 kl. 08:14

Första spadtaget för Dollarstore

Idag är det dags att ta de första spadtagen för lågpriskedjan Dollarstores byggnation ute vid Sätra. Idag måndag börjar arbetet med att bygga en fastighet till lågpriskedjan Dollarstore.
Butiken, som ska bli hela 2800 kvadratmeter stor, kommer att ligga ute vid Sätra och företaget beräknar att anställa 10-12 personer, skriver Bbl/AT.

Skånskan - 18 jul 18 kl. 14:00

Dollarstore rekryterar

ESLÖV Dollarstore har påbörjat rekryteringen av medarbetarna som ska jobba i den nya butiken på Flygstadenområdet i Eslöv. Butikerna i Flygstadens första etapp håller på att färdigställas inför öppnandet i oktober. Sista ansökningsdag till jobben är 29 juli.

YLE - 31 jul 17 kl. 10:17

Björköbutiken har bytt både handelsman och utseende

Efter några år utomlands kom Ida Lönnbäck tillbaka till Björkö med en öppen framtid. Sedan mitten av juli har hon varit handelsman i byabutiken. Den 13 juli öppnade Ida Lönnbäck dörrarna till Björkö handlin.

Fler nyheter från YA

YA - 6 timmar sedan

Positivt besked om minigolfbana

Det ser ut att bli en minigolfbana med Österlentema i Mälarhusen. Simrishamns kommun har gett tummen upp till projektet. .

YA - 6 timmar sedan

Gymnasieelever åker till Chalmers

Martin Nilsson och Reda Al Dakkak ska åka till Chalmers i Göteborg där de får träffa forskare från hela världen. .

YA - 7 timmar sedan

Brott: Flera verktygsstölder – både i hus och på byggplats

Ett privat garage i Simrishamn, en byggbod i Kivik – flera inbrott där verktyg stulits har anmälts de senaste dagarna..

YA - 11 timmar sedan

Rattfull togs efter olycka

Mannen var inte nykter när han körde bil. Nu döms han till skyddstillsyn. Han ska dessutom genomgå behandling för sitt alkoholmissbruk..

YA - Igår: 20:57

Skånefrö näst bästa intraprenör – vann 50 000 kronor

Tommarpsföretaget Skånefrö slutade tvåa bland hundratals kandidater när Sparbanken Skåne delade ut näringslivspriser till Årets entreprenörskap och Årets intraprenörskap..

YA - Igår: 20:00

Saknade spiran: byborna vill ha sin kyrka som förut

Borrbyborna vill allra helst att kyrktornet ska återfå sitt gamla utseende – men inte nödvändigtvis med gamla tiders teknik i grunden. Om det verkade de bybor som samlats till ett nytt möte om kyrkspirans framtid vara överens. .

YA - Igår: 08:15

Bygglovsbeslut överklagas av granne

En oenig byggnadsnämnd gav ett positivt förhandsbesked för nybyggnad av ett hus utanför Svinaberga. Nu överklagar grannar beslutet..

YA - I förrgår: 20:00

Elev hamnade i skolkatalog mot föräldrarnas vilja

När fotokatalogen var klar fanns barnet med i den. Detta trots att vårdnadshavaren uttryckligen önskat att barnet inte skulle vara med. .

YA - I förrgår: 16:00

Protester mot neddragning på Fritid-LSS: ”Inte ovanligt att spara på de svaga”

Personer inom LSS upplever att kommunen drar ner på fritidsverksamheterna. För att visa att man inte tycker att det är okej har nu namnlistor och protester lämnats in till kommunen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.