YA > Lokalt

Friday, 22 November, 08:51

YA - 08 nov 19 kl. 11:49

Lyckad 80-årsfest med Röda KorsetNär Röda Korset firade 80-årsjubileum ville många vara med och fira. Man lyckades samla ihop 2000 kronor under kvällen, vilket oavkortat gick till Malmös Rehabcenter som jobbar med traumatiserade flyktingar. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Röda Korset, Malmös Rehabcenter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lyckad, 80-årsfestmed , Röda, Korset

Fler nyheter från YA

YA - I förrgår: 06:00

Färre brott – men ökad oro i Tomelilla

Färre buskörningar och hastighetsöverträdelser. Och liksom tidigare är risken att utsättas för brott mycket låg. Ändå ökar känslan av otrygghet i Tomelilla.

YA - I förrgår: 06:00

Sänkt hastighet nu överklagad - ”ofullständig” utredning

Trafikverkets hastighetssänkning på väg 11 genomfördes för ett par veckor sedan. Nu har Tomelilla gjort gemensam sak med grannkommunerna och lämnat in överklagan till Regeringen..

YA - I förrgår: 15:22

Stor julmarknad i Folkets park

Det har blivit dags för den numera årliga julmarknaden i Folkets Park Tomelilla..

YA - I förrgår: 14:11

Misstänkta bedragare skyller på varandra: ”Tog väldigt illa vid mig”

Rättegången mot de tre unga män från Tomelilla som åtalas för grovt bedrägeri mot ett stort antal äldre är i full gång. De tre männen förnekar allt de anklagas för, men deras versioner går isär..

YA - I förrgår: 12:55

Requiem i Tryde kyrka

På söndag den 24 november är det stor höstkonsert i Tryde kyrka då Malmö Sinfonietta spelar under ledning av Ossian Edlund..

YA - 19 nov 19 kl. 06:00

Motorintresset frodas på Kastanjeskolan

En nybildad förening för de mest motorintresserade eleverna, som dessutom inom kort ska inviga en komplett utrustad verkstad i direkt anslutning till Kastanjeskolan. ”Kompisar i andra kommuner är rätt avundsjuka”, säger åttondeklassare Emil Tufvesson..

YA - 18 nov 19 kl. 21:00

Olika åsikter i byggnadsnämnden

Byggnadsnämndens ordförande Anette Thoresson (C) säger att hon inte vill uttala sig om de senaste JO-anmälningarna innan det har kommit någon form av beslut om dem. Nämndens vice ordförande Bertil Fredlund (M) tycker å sin sida att det finns vissa beslut som är tveksamma..

YA - 18 nov 19 kl. 16:00

Hängde av sig jacka på bibliotek - blev bestulen

En man i 70-årsåldern valde vid sitt besök på biblioteket i lördags att hänga av sig jackan i garderoben. När han senare skulle lämna stället var jackan borta. .

YA - 18 nov 19 kl. 11:26

Blinda Pepsi är fortfarande försvunnen – ska sökas med drönare

Fem dagar har gått sedan blinda Jack Russeltiken Pepsi försvann i skogen nära Tunbyholms slott. Ett stort antal hundägare har hjälpt till att leta i helgen, utan framgång. Nu ska drönare sättas in i sökandet..

YA - 17 nov 19 kl. 17:04

Bästa hönan utsågs på tävling

I helgen genomfördes Österlens fjäderfäklubbs årliga hönsutställning. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.