Skånskan > Opinion

Tuesday, 19 November, 19:05

Skånskan - 08 nov 19 kl. 11:42

Tände eld på containerHÖRBY Någon tände eld på innehållet i en container vid vårdcentralen på Råbyvägen natten mot den 5 november. Både polisen och räddningstjänsten ryckte ut till platsen. Branden kunde snabbt släckas. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats av polisen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖRBY Någon, Råbyvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tände, eld, container
Nyhetskanalen - 21 sep 12 kl. 06:08

Demonstranter tände eld på biografer i protest mot Muhammedfilm

Tusentals pakistanier väntas på fredagen ge sig ut på gatorna och demonstrera mot den islamfientliga film som producerats i USA. Regeringen har utlyst nationell helgdag för att uttrycka kärlek för Muhammed och har uppmanat människor till fredliga protester. I symbolisk protest mot nidfilmen om profeten Muhammed har demonstranter tänt eld på två biografer i Peshawar i Pakistan, enligt AFP.

Skånskan - 04 jan 16 kl. 15:51

Kvinna på boende tände eld på sin säng

Höör Personalen på vårdhemmet i Fogdaröd räddade på nyårsdagens kväll en kvinna via ett fönster i den egna bostaden sedan hon tänt eld på sin säng.
Räddningstjänsten bedömde spridningsrisken som mycket stor och polisen rubricerar händelsen som mordbrand.Det var strax innan klockan 22 på nyårsdagens kväll som kvinnan, en boende på Fogdaröd omsorg, vård och utbildning, barrikaderade sig i den egna lägenheten på området.

YLE - 12 apr 17 kl. 06:20

Patient vid Borgå sjukhus tände eld på sin säng

En hotfull situation uppstod vid Borgå sjukhus på tisdagen, då en patient vid avdelning 5 tände eld på sin säng. Räddningsverket larmades vid niotiden på kvällen. På tisdagskvällen tände en patient vid avdelning 5 av någon orsak eld på sin säng.

Skånskan - 30 aug 18 kl. 12:34

Tände eld på kommunhuset – döms till fängelse och utvisning

Simrishamn Den 31-årige mannen som satte eld på kommunhuset i Simrishamn döms nu av Ystad tingsrätt till tre års fängelse och utvisning för mordbrand.Det var på eftermiddagen den 20 juli i år som 31-åringen besökte kommunhuset i Simrishamn för att diskutera utebliven bidragsersättning med sin handläggare på socialkontoret. Han fick besked om att någon utbetalning inte var aktuell.

Helsingborgs Dagblad - 12 mar 13 kl. 09:47

Tunisier tände eld på sig i protest

En man tände eld på sig själv i centrala Tunis på tisdagen. Det skedde några timmar innan parlamentet ska rösta om en ny regering som ska försöka föra Tunisien ur dess svåra politiska kris. ?

HBL - 21 jun 14 kl. 16:35

Man sköt omkring sig och tände eld på hus

En 47-årig man sköt flera skott från ett egnahemshus i Vittis i Satakunta på midsommardagen.Polisen omringade huset på förmiddagen. Vid fyratiden på eftermiddagen tände mannen eld på huset och försökte fly från platsen med bil.

DalaDemokraten - 07 sep 14 kl. 08:17

Tände eld på pappershög utanför Jysk

Någon tände eld på papper i natt. Det var klockan 01.11 som någon tände eld på en hög med papper med brännbar vätska.

SmålandsPosten - 13 feb 19 kl. 14:35

Länet: Kände sig övergiven – tände eld på gardinerna

Mannen kände sig övergiven i sin lägenhet – och tände eld på gardinerna. Nu döms han för skadegörelse..

Sydsvenskan - 06 mar 16 kl. 16:06

Man tände eld på kvinna

En man som tände eld på en kvinna på Södermalm i Stockholm har anhållits. Gärningsmannen gick förbi kvinnan vid 11.30-tiden, plockade fram en tändare och satte eld på kvinnans hår.

SvD - 06 mar 16 kl. 16:07

Man tände eld på kvinna på Södermalm

En man som tände eld på en kvinna på Södermalm i Stockholm har anhållits. Gärningsmannen gick förbi kvinnan vid 11.30-tiden, plockade fram en tändare och satte eld på kvinnans hår.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Julmarknad som ställer höga krav

Skurup Snart är det dags för Johannamuseets årliga julmarknad.
Årets nyheter är några nya utställare, annars är det mesta sig likt med smedja, spettekaksbak och flipperspel.Julstöket är igång i Johanna museet.

Skånskan - 1 timme sedan

Körde bil kokainpåverkad

STAFFANSTORP En 34-årig man döms till dagsböter för att ha kört bil påverkad av kokain.
Det hände i mars 2018 på Önsvala allé i Staffanstorp. Mannen döms för rattfylleri, ringa narkotikabrott och även för olovlig körning eftersom han inte hade rätt att köra bil..

Skånskan - 1 timme sedan

Fastighet i Svalöv har fått nya ägare

Svalöv Försäljningen av fastigheten på adressen Östraby 1352 i Svalöv är nu klar. Nya ägare är Becky Zarnhall, 26, och Robert Thomas Jönsson, 29, och säljare är Gunilla och Bo Svensson. Huset har en boyta på 145 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

SVT:s julkalendrar sedan starten

Julkalendern Vilka minns du?1960 Titteliture
1961 Julbåten Juliana
1962 Tomtefamiljen i Storskogen
1963 Den tänkande brevbäraren
1964 Lill-Stina på reportage i Storskogen
1965 Farbror Pekkas handelsbod
1966 En småstad vid seklets början
1967 Gumman som blev liten som en tesked
1968 Klart spår till Tomteboda
1969 Herkules Jonssons storverk
1970 Regnbågslandet
1971 Broster Broster
1972 Barnen i Höjden
1973 Mumindalen
1974 Rulle på Rullseröd
1975 Långtradarchaufförens berättelser
1976 Gumman som blev liten som en tesked (Repris från 1967).
1977 Fem myror är fler än fyra elefanter
1978 Julkalendern (också kallad Julius Julskötare efter huvudrollen)
1979 Trolltide

Skånskan - 2 timmar sedan

Resistensen ökar igen

Antibiotikaresistensen har ökat med 350 fall jämfört motsvarande period (fram till oktober) förra året. Den ökade resistensen på hemmaplan är tecken på att vi ska fortsätta strama åt och spara antibiotikabehandlingarna till tillstånd där inget annat hjälper. Sverige kan inte själva lösa problemet, det är globalt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lyfte bort ruta från kontor

höör Tjuven försökte göra inbrott i ett kontor på Terminalvägen under natten mellan 18 och 19 november. När tjuven lyfte bort en fönsterruta gick larmet och tjuven tros ha blivit skrämd och lämnat platsen. Ingenting saknas från kontoret..

Skånskan - 2 timmar sedan

Misstänks för bidragsbrott

höör En 32-årig Höörsbo misstänks ha lurat Försäkringskassan på föräldrapenning i storleken 49 000 kronor. Bidragsbrottet som Höörsbon pekas ut för ska enligt anmälan ha skett vid sex olika tillfällen..

Skånskan - 2 timmar sedan

Hittade sovande bekant i hus

sätofta När den boende kom hem till sin villa på Nybyvägen 18 november upptäckte han att två fönster slagits sönder till huset och att någon tagit sig in olovligen i villan. Inne i huset fanns en sovande bekant man till husägaren. Mannen som kom hem väckte den sovande bekante mannen och bad honom lämna platsen vilket han också gjorde.

Skånskan - 4 timmar sedan

Hovrätten ändrar dom – jägare får fängelse

BALLINGSLÖV 200 timmars samhällstjänst ändras till sex månaders fängelse. Detta trots att den dömde mannen presenterat nya uppgifter i hovrätten.Den 75-årige jägaren satt lutad mot ett träd när en man passerade med sin sexmånaders jakthund i koppel.

Skånskan - 3 timmar sedan

Sköt sin granne – döms inte för mordförsök

Malmö De båda grannarna och deras respektive familjer hade under flera år legat i luven på varandra under lång tid.
Det slutade med att den ene, en man i 60-årsåldern, sköts i benet av sin 53-årige granne.
Nu döms mannen till fem års fängelse.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.