Skånskan > Nyheter

Monday, 18 November, 02:15

Skånskan - 08 nov 19 kl. 11:34

Nya ägare till gård i HöörHöör 2 100 000 kronor fick Magnus Bjelkefelt, 34, och Kleo Bartilsson, 29, ge för fastigheten på Munkarp 216 i Höör. Gården omfattar ett hus med en boyta på 85 kvadratmeter, en åkermark på 5 hektar och betesmark på 2 hektar. Dessutom står en ekonomibyggnad på 250 kvadratmeter på fastigheten. Köpet från säljaren Sven Bartilsson blev klart i oktober 2019. Lite mindre än en kilometer därifrån såldes nyligen en fastighet, på Munkarp 310.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Höör, Magnus Bjelkefelt, Kleo Bartilsson, Munkarp, Sven Bartilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya ägaretill , gårdi , Höör
YLE - 01 feb 17 kl. 16:37

Framtidens jägare bor i städerna

Allt fler jägare bor i städer och är beredda att betala för till exempel ett jaktveckoslut med kompisarna. Ändrade jaktvanor skapar nya företag på landsbygden som kan syssla med allt från jaktupplevelser till viltsafari och slakteritjänster. Ungefär två tredjedelar av Finlands drygt 300 000 jägare bor nära sina jaktmarker.

HBL - 04 maj 13 kl. 06:29

Åbovarvet hoppas på ny ägare

STX Corporation i Sydkorea, moderbolag till STX-varven i Finland, har ansökt om skuldsanering. Näringsminister Jan Vapaavuori utesluter inte att staten går in som delägare.Det koreanska jättebolaget STX Corporation och dess dotterbolag STX Heavy Industries och STX Engine ansökte i går om skuldsanering, uppger Koreas statliga utvecklingsbank KDB.

YLE - 03 sep 17 kl. 14:26

Vad händer om du och din hund möter ett rovdjur i skogen? Rovdjurstest överraskar många hundägare.

Många hundägare har dykt upp på sandplanen bredvid Kalkvägen i Pargas. Där ska hundarna få pröva på hur det är att möta ett nästan riktigt rovdjur. Det är hundföreningen Par-Hau som arrangerar testet under veckoslutet och på lördagen är intresset stort.

YLE - 31 maj 16 kl. 10:08

Anvias småägare ser inga fördelar med Elisa-affären

Anvias småägare ser inga fördelar med affären mellan Anvia och Elisa som innebär att Elisa köper Anvias kärnverksamhet. Föreningens ordförande professor Vesa Routamaa är överraskad över Anvias beslut att sälja. Anvias ägarstruktur består till stor del av småägare, alltså privatpersoner eller företag som äger en eller några aktier i bolaget.

YLE - 06 mar 17 kl. 04:32

Ny djurskyddslag kräver utbildning av djurägare

Från och med nästa år kan professionella djurägare tvingas visa upp vissa kompetenskrav, men det här oroar inte djurägare vi pratat med. I stället ställer de sig positiva till lagförslaget. Stallägaren Sirpa Leinola-Schöring från Vasa har haft stall i 15 år, men har ingen utbildning i djurskötsel.

Cornucopia - 27 feb 19 kl. 09:01

Misstänkt insidergynnande hos Swedbank - gav storägare information om penningtvätt i förväg

Penningstvättsbanken Swedbank har eventuellt begått ytterligare olagligtheter i samband med de senaste veckans avslöjanden om miljardtvätten av pengar i bankens regi. Man informerade i förväg flera storägare om SVT:s granskning av bankens illegala penningtvätt, men inte samtliga aktieägare. Aktien har nu fallit över 20% och storägare fick chansen att sälja i förväg.

Skånskan - 09 nov 16 kl. 20:04

Sju fastighetsägare i projekt för solceller

MALMÖ Sju fastighetsägare deltar i ett stort projekt med solceller i Sofielund. Och det är tak på totalt nio fastigheter i området som ingår.
Projektet drivs av EON och Fastighetsägare Sofielund i samarbete med stadsbyggnadskontoret.

Magazin24 - 24 okt 12 kl. 12:42

Västmanland behöver fler eftersöksjägare

Nationella Viltolycksrådet söker fler eftersöksjägare i Västmanland. Som eftersöksjägare blir man utkallad på uppdrag om att spåra vilt som skadats vid trafikolyckor. Ibland krävs också att man avlivar det skadade djuret för att minska deras lidande.

YLE - 30 nov 12 kl. 05:12

Radar: Anonyma ägare på finska börsen

Utländska ägare på finska börsen är anonyma men Radars granskning visar att ett av världens största fondbolag Capital Group äger aktier i finländska börsbolag med över 2 miljarder euro. Fondbolaget är till exempel försäkringsbolaget Sampos tredje största ägare. Här syns Capital Groups ägande i Finland.

YLE - 26 jun 15 kl. 04:43

Anvias småägare jagar fullmakter

Dagligen kontaktas föreningen Anvias småägare av aktieägare som vill ge föreningen fullmakt att företräda dem på bolagsstämman. Det går över förväntan, säger Dan Örndahl i föreningens styrelse. Föreningen bildades i ett enda syfte, att behålla telecombolaget Anvia i österbottniska händer.

YLE - 02 jul 15 kl. 05:11

Fennovoima får kritik av delägare

Regeringen ska inte godkänna Fennovoimas bygglov. Det säger Jarl Haga i Kronoby elverk. Elverket är delägare i Fennovoima och förlorar pengar om kärnkraftverket inte byggs.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 4 timmar sedan

Larm om trafikolycka mellan epa och bil

lund Olyckan har inträffat mellan Staffanstorp och Dalby på väg 11. Enligt initiala uppgifter ska det handla om en olycka mellan en epa och en personbil..

Skånskan - 7 timmar sedan

Kalis Loyd fick vinna inför hemmafansen

BASKET Hela 2 643 åskådare bar fram de svenska basketdamerna till en EM-kvalseger i Malmö isstadion mot Montenegro.
– Det här var en dröm utan dess like, säger en glädjestrålande Kalis Loyd om upplevelsen.Det har gått ett bra tag sedan Loyd lämnade Malmö och moderklubben Malbas för att som yrkesspelare ge sig ut på en lång basketresa i Europa.

Skånskan - 7 timmar sedan

Första segern med ny tränare

HANDBOLL Lugidamerna reste sig efter den senaste tidens turbulens och tog en viktig tvåpoängare hemma mot Heid. Den första segern med Kenneth Andersson vid rodret.– Det var otroligt kul att spela i dag.

Skånskan - 7 timmar sedan

Seriefinal nästa för Eslövs PK

BORDTENNIS Eslövs PK-damerna avslutade helgens ligaspel med en överlägsen 6-2-seger hemma mot Arvika BTK.
Härnäst väntar tabellettan Halmstad BTK i två raka seriefinaler.– Spännande.

Skånskan - 8 timmar sedan

Klassiska spel visas på biblioteket

MALMÖ I dag är det populärt igen att spela sällskapsspel med fysik närvaro.
Det har spelfantasten Jimmy Wilhelmsson i Malmö tagit fasta på.I helgen ställde han ute några av sina favoritspel på Stadsbiblioteket och höll föredrag på temat: Klassiska spel från Alga.

Skånskan - 9 timmar sedan

Pontus Jansson lagkapten i EM-kvalet mot Färöarna

FOTBOLL
Mittbacken Pontus Jansson blir lagkapten för herrlandslaget i måndagskvällens avslutande EM-kvalmatch hemma mot Färöarna.
Förbundskaptenen Janne Andersson ville på söndagens presskonferens inte säga rakt ut att den ordinarie lagkaptenen Andreas Granqvist får vila, men antydde att så blir fallet.
– Att Pontus sitter här innebär att han är lagkapten, och så får ni själva räkna ut om Andreas Granqvist spelar eller inte, sade Andersson.

Skånskan - 9 timmar sedan

Mindre flygplan i haveri på Sturup – två passagerare ombord

Sturup Ett mindre flyg med två passagerare har havererat på Malmö Airport.Flygplanet ska ha havererat på landningsbanan. Flygplatsräddningstjänst är på plats och övriga räddningstjänster är på väg till platsen.

Skånskan - 10 timmar sedan

Locka rätt köpare med stajling

En bostadsförsäljning är en stor affär. För att få ut maxpris gäller det att visa hemmet från sin allra bästa sida.– Det handlar om att skapa en känsla hos köparna att detta är ett ställe de vill bo på, säger stajlingproffset Erik Josefsson.

Skånskan - 12 timmar sedan

Skånskt regionråd till partistyrelsen

Skåne Under Liberalernas landsmöte som avslutas under söndagen valdes Louise Eklund, regionråd från Skåne, in i partistyrelsen.Louise Eklund blir en av 14 nya ledamöter som väljs in till partistyrelsen.
– Jag hoppas kunna driva på för att Liberalerna ska ligga i framkant när det gäller ny grön teknik och innovativa lösningar för infrastrukturen och klimatet säger Louise Eklund i ett pressmeddelande.

Skånskan - 14 timmar sedan

Gladpunk när Plan B öppnade nya lokalen

Recension 40-årsjubilerande The Toy Dolls gästade Malmö..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.