SR > Nyheter

Wednesday, 20 November, 20:32

SR - 08 nov 19 kl. 11:28

Många fast efter explosion i tysk gruvaI östra Tyskland har två personer skadats efter en explosion i en gruva. Gruvan ligger utanför staden Halle..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Tyskland, Halle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många fastefter , explosioni , tysk, gruva
Expressen - 08 nov 19 kl. 11:22

Explosion i tysk gruva – 35 personer fast i skyddsrum

En explosion har inträffat i en tysk gruva, enligt flera tyska medier.35 personer ska vara fast i ett skyddsrum under jorden, och ett stort räddningspådrag pågår.Minst två personer har skadats.

Sydsvenskan - 08 nov 19 kl. 11:19

Många fast efter explosion i tysk gruva

Upp till 30 personer sitter fast under jord efter en explosion i en gruva i Teutschenthal utanför Halle i östra Tyskland, rapporterar Mitteldeutsche Zeitung. De befinner sig i en del av gruvan som beskrivs som ett säkerhetsområde. Två personer befaras h.

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 19 kl. 11:19

Många fast efter explosion i tysk gruva

Upp till 30 personer sitter fast under jord efter en explosion i en gruva i Teutschenthal utanför Halle i östra Tyskland, rapporterar Mitteldeutsche Zeitung. De befinner sig i en del av gruvan som beskrivs som ett säkerhetsområde. Två personer befaras h.

SVT - 08 nov 19 kl. 11:23

Explosion i tysk gruva – dussintals fast under jord

Upp emot 30 personer tros vara fast i under jorden efter en explosion i en gruva i östra Tyskland..

UNT - 08 nov 19 kl. 11:19

Många fast efter explosion i tysk gruva

Upp till 30 personer sitter fast under jord efter en explosion i en gruva i Teutschenthal utanför Halle i östra Tyskland, rapporterar Mitteldeutsche Zeitung..

UNT - 08 nov 19 kl. 12:03

Lyckad räddning efter explosion i tysk gruva

Samtliga 35 personer som suttit fast under jord efter en explosion i en gruva i tyska Teutschenthal har räddats, meddelar polisen på Twitter..

DN - 08 nov 19 kl. 12:29

Lyckad räddning efter explosion i tysk gruva

Samtliga 35 personer som suttit fast under jord efter en explosion i en gruva i tyska Teutschenthal har räddats,.

GöteborgsPosten - 08 nov 19 kl. 12:04

Lyckad räddning efter explosion i tysk gruva

Samtliga 35 personer som suttit fast under jord efter en explosion i en gruva i tyska Teutschenthal har räddats, meddelar polisen på.

GöteborgsPosten - 28 feb 16 kl. 08:53

Massdöd efter explosion i gruva

Sex personer, varav fem räddningsarbetare, har bekräftats döda av ryska myndigheter efter en explosion i en rysk gruva.Fristående från uppgifter om de sex personernas död säger Vladimir Puchkov, katastrofminister, att ytterligare 26 personer troligen är döda, enligt franska nyhetsbyrån AFP..

DN - 11 aug 13 kl. 22:35

4 personer fast i Bolidens gruva

Kraftig rökutveckling har brutit ut i Bolidens gruva i Garpenberg i Dalarna. Polis och räddningstjänst har evakuerat personal från två företag som var i gruvan. Fortfarande är fyra personer fast på 890 meter under jorden..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Prins Andrew lämnar sina kungliga uppdrag

Prins Andrew tar paus från sina kungliga uppdrag, rapporterar flera medier. Beskedet kommer efter ett hårt kritiserat tv-framträdande i BBC i lördags där prinsen intervjuades om sin vänskap med Jeffery Epstein..

SR - 1 timme sedan

Internrevision: FI har stora brister

Finansinspektionens avdelning som arbetar mot penningtvätt har stora brister. Det visar en internrevision som gjorts på myndigheten. Kritiken kommer mitt under pågående undersökningar av eventuell penningtvätt på svenska storbanker..

SR - 1 timme sedan

Göteborgspolitiker vill stänga friskola

Tidigare ägaren är gripen av Säpo misstänkt för att utgöra ett säkerhetshot..

SR - 3 timmar sedan

Trumpallierad vittnade om villkorat bistånd

Gordon Sondland, USA:s EU-ambassadör, är känd som en allierad till president Donald Trump. Därför var det desto mer uppseendeväckande när Sondland under onsdagens riksrättsförhör vittnade om att Trump ville villkora biståndet till Ukraina mot att landet skulle göra honom "en tjänst". Ekots korrespondent Kajsa Boglind säger att han är ett viktigt vittne i denna process..

SR - 3 timmar sedan

Kostnaden för kollektivtrafiken kan öka

EU-regler kan göra att skattebefrielsen på biodrivmedel försvinner. Det skulle göra att kostnaden för kollektivtrafiken kan öka ordentligt, om den inte börjar använda fossila drivmedel igen, säger Jakob Lagercrantz vd för organisationen 2030-sekretariatet..

SR - 4 timmar sedan

Polisen byter sökområde i letandet efter 17-åringen

Polisen och flera hundra frivilliga söker nu efter den saknade 17-åriga flickan i Uddevalla. Polisen misstänker att hon har blivit mördad och en man, i hennes närhet, är fortfarande anhållen misstänkt för mord..

SR - 4 timmar sedan

Nya kolkraftverk på gång i Kina: ”Väldigt oroväckande”

Kina väntas uppföra nya kolkraftverk med en kapacitet som motsvarar nästan hela EU:s kolkapacitet. Det skriver Financial Times, som hänvisar till en ny rapport från organisationen Global Energy Monitor..

SR - 5 timmar sedan

Utredning om ordningsvakter tillsatt

Ordningsvakters befogenheter och utbildning är ett par av de frågor som regeringen gett en utredare i uppdrag att granska..

SR - 5 timmar sedan

Svenska politiker besvikna över Fidesz framgång

Moderaternas och Kristdemokraternas vallöften att kasta ut Fidesz var ingenting värda, säger Fredrick Federley (c)..

SR - 5 timmar sedan

Kraftsamling mot gängvåldet även i Göteborg

Färre skjutningar i Göteborg jämfört med Stockholm och Malmö..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.