SVT > Inrikes

Tuesday, 12 November, 15:17

SVT - 08 nov 19 kl. 11:28

Finansinspektionen om polisens kritik mot SwishPolismyndigheten och Nationella operativa avdelningen, Noa, riktar skarp kritik mot att Swish inte har något eget tillstånd hos Finansinspektionen och vill se en lagskärpning. Nu svarar myndigheten på kritiken..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Swish, Nationella, Finansinspektionen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finansinspektionenom , polisens, kritikmot , Swish
Barometern - 06 nov 15 kl. 07:09

Avfärda inte polisens kritik

Polisens kris handlar inte bara om resurser utan också om synen på medarbetare och förändring..

P3 - 21 jan 16 kl. 05:00

Polisens kritik mot medierna: Fel att prata om etnicitet efter sextrakasserierna på We are Sthlm

Förra veckan spreds en bild av att ensamkommande afghanska killar låg bakom sextrakasserierna på festivalen We are Sthlm. P3 Nyheters granskning visar en annan bild. Nu riktar polisen hård kritik mot medierna..

GöteborgsPosten - 18 maj 17 kl. 14:18

Gren pudlar efter polisens kritik

IFK Göteborgs klubbdirektör Mats Gren gick ut och berättade i GP vilken spelare i AIK som ska ha blivit kontaktat av matchfixare. Något som väcker ilska hos polisen. – Jag ska nog inte uttrycka här vad jag tycker om det, säger Fredrik Gårdare från polisens aktionsgrupp..

GT - 18 maj 17 kl. 15:26

Grens ursäkt till AIK efter polisens kritik

GÖTEBORG/STOCKHOLM. IFK Göteborgs sportchef Mats Gren fick hård kritik från polisen efter hans ord om att det var AIK:s målvakt som blivit närmad av matchfixare. Nu är Gren ångerfull.

Blekinge Läns tidning - 10 jan 18 kl. 15:42

Polisens kritik: Skolorna anmäler inte allvarliga brott

Varje dag begås allvarliga brott i skolor i Karlskrona, men det som sker anmäls sällan till polisen. Nu får skolorna hård kritik: – Det visar att det är okej att begå brott i skolan, säger polisinspektör Andreas Glingfors..

GT - 30 jan 18 kl. 21:09

GW svarar på polisens kritik: "Det är trams!"

Efter förra upplagan av "Veckans Brott", riktade polisen kritik mot Leif GW Perssons uttalanden om Ulricehamnsmordet. I tisdagens program ilsknar GW till och ger svar på tal.Om att polisen säger sig ha en uppenbar bild av motivet till mordet, säger han:– Att man helt plötsligt ska kunna utläsa motiv i en glesbyggd tallskog – det är dumheter!

Expressen - 10 nov 18 kl. 13:34

Polisens kritik efter 40-miljonersnotan

40 miljoner kronor.Ungefär så mycket betalar polisen årligen för avlyssning av telefonsamtal och för att hämta in data från telefonoperatörerna, enligt P4 Sjuhärad.Nu vill polisen att kostnaderna ska regleras.

Skånskan - 03 jun 18 kl. 09:10

Polisen riktar kritik mot badgäster

Skåne/Sverige Ifrågasätter personers beteende i samband med en drunkningsolycka.På lördagseftermiddagen avled en man i Landskrona efter att ha varit försvunnen i vattnet. Mannen återfanns och drogs up vid badbryggan på Borstahusens camping i Landskorna.

ÖstersundsPosten - 14 maj 15 kl. 13:25

Polisens kritik till att ingen stannade

– Hade man sett en hund så hade man säkert stannat. Vi har bett några att vända tillbaka till platsen för att peka ut var hon stod. En långtradarchaufför sa att han inte hade tid, säger Mona Litzell, LCK- operatör, hos polisen i Östersund till aftonbladet..

Expressen - 16 mar 17 kl. 22:58

Polisens kritik mot Trumps nya förslag

NEW YORK. Nya miljarder till försvaret skulle höja säkerheten i USA, menar president Trump. Men flera tunga röster hävdar nu det motsatta.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Fler hatbrott på nätet anmäls – men de har blivit svårare att granska

De anmälda hatbrotten ökar kraftigt. Samtidigt har brotten på den största plattformen Facebook blivit svårare att granska, enligt Tomas Åberg på föreningen Näthatsgranskaren..

SVT - 2 timmar sedan

KO varnar: De vilseleder med sina reapriser

Konsumentombudsmannen, KO, varnar för tre företag som fejkar reapriser. De förbjuds att använda sitt missvisande sätt att redovisa ordinarie- och reapriser..

SVT - 2 timmar sedan

Se misären på hundfarmen i Ungern

Många hundar som smugglas till Sverige har vuxit upp under horribla förhållanden. Det är vanligt att de kommer från Ungern. Edina Némedi är djurrättsaktivist i Ungern och stängde tillsammans med myndigheterna ner en illegal uppfödningsgård år 2017.

SVT - 3 timmar sedan

EU: Telia får köpa TV4

Telia-aktien var redan före beskedet draglok på Stockholmsbörsen, med ett kurslyft på drygt 1 procent. Efter EU-beskedet har uppgången ökat till nästan 2 procent..

SVT - 5 timmar sedan

Moderaterna vill avskaffa lagen om eget boende för asylsökande

Moderaterna vill avskaffa EBO, lagen om eget boende för asylsökande. Alltså den lag som idag ger asylsökande rätt till att välja sitt eget boende..

SVT - 8 timmar sedan

Se mötet med ligan som säljer smuggelhundar

Den så kallade Stureplansligan kan kopplas till minst 157 hundar de senaste tre åren. Av dessa har många visat sig vara sjuka eller missbildade, flera har avlivats. Hur kan ligans frontkvinna ha lyckats lura så många hundköpare?

SVT - 8 timmar sedan

Arbetslöshet stiger i snabbare takt

Cirka 17 000 fler till totalt 357 620 var inskrivna som arbetslösa på landets arbetsförmedlingar i oktober än samma månad i fjol. Det motsvarar en arbetslöshet på 7,1 procent (6,9 i fjol)..

SVT - 15 timmar sedan

Kriminologen: Sverige värst i Västeuropa

När det gäller unga i åldern 15-29 år sticker Sverige ut i statistiken – inget annat land i Västeuropa har så många i den åldern som är inblandade i skottlossningar och dödsskjutningar. Det säger kriminologen Ardavan Khoshnood i kvällens Aktuellt..

SVT - 19 timmar sedan

Synagogor och mediehus märktes med hotfulla klisterlappar

Judiska lokaler och synagogor i Sverige, Danmark och Norge har fått olika former av ”judestjärnor” uppsatta på fasaderna. Det skedde under en koordinerad attack under natten mot söndag – på årsdagen av Kristallnatten. – Det är väldigt oroväckande, säger Aron Verständig, ordförande i Judiska centralrådet..

SVT - 20 timmar sedan

Mårten Schultz: ”Det behövs en internationell ansvarsnämnd”

Sverige borde gå i täten i diskussionerna om vad som får sändas ut på nätet – och av vem. Det anser Mårten Schultz, professor i civilrätt och expert inom internetrelaterad juridik.   – Vi har en speciell tradition av grundlagsskydd i Sverige.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.