YLE > Finland

Tuesday, 19 November, 21:44

YLE - 08 nov 19 kl. 11:09

Sibbo kommun fixar tillfälligt husrum åt dem som blev bostadslösa i radhusbrandenSibbo kommun arbetar som bäst med att försöka hitta tillfälligt husrum för dem som blev bostadslösa i branden i Nickby natten mellan torsdagen och fredagen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Nickby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sibbo, kommun, fixar, tillfälligt, husrum, åtdem som blev , bostadslösa i radhusbranden
Länstidningen i Jämtland - 04 nov 15 kl. 14:34

Krokoms kommun startar tillfälligt flyktingboende

Tidigare har de fyra nordligaste länen aktiverat platser för 600 personer på tillfälligt boende och nu ökas det alltså på med ytterligare 400 platser, hundra av dessa ska till Krokom..

UNT - 17 sep 15 kl. 12:11

Nytt tillfälligt asylboende öppnar

Älby herrgård, i Tierps kommun, blir tillfälligt asylboende..

UNT - 08 jul 18 kl. 22:24

Skogsbrand tillfälligt under kontroll

Efter mer än ett dygns släckningsarbete var skogsbranden i trakterna kring Mo, Helgum, i Sollefteå kommun åtminstone tillfälligt under kontroll på söndagskvällen..

GöteborgsPosten - 08 jul 18 kl. 22:24

Skogsbrand tillfälligt under kontroll

Efter mer än ett dygns släckningsarbete var skogsbranden i trakterna kring Mo, Helgum, i Sollefteå kommun åtminstone tillfälligt under kontroll på söndagskvällen. Räddningstjänsten hoppas nu på lite regn i området..

SmålandsPosten - 28 aug 13 kl. 13:32

Lundsbergs stängs tillfälligt

Skolinspektionen har beslutat att tillfälligt stänga Lundsbergs skola efter helgens strykjärnsmisshandel. Skolinspektionen har tidigare stängt tre fristående skolor med omedelbar verkan: Central Skola Al-Huda i Stockholm, Fredens skola i Göteborg samt Kunskapsboningen i Malmö. I sex fall har myndigheten beslutat om vite i de fall skolor inte rättar till sina påtalade brister.

YLE - 27 aug 17 kl. 20:23

Oppositionen redo att återinföra tillfälligt uppehållstilstånd

Socialdemokraternas, De grönas, Vänsterförbundet och Svenska Folkpartiets ordföranden är redo att ge en del av dem som har fått ett negativt asylbeslut tillstånd att vistas i Finland lagligt. Då skulle myndigheterna veta var de här människorna finns och de skulle på sätt och vis stå under kontroll, säger Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne. Efter knivdåden i Åbo har myndigheterna varit bekymrade över dem som har fått ett negativt asylbesked men som är kvar i landet.

YLE - 27 aug 17 kl. 20:23

Oppositionen redo att återinföra tillfälligt uppehållstillstånd

Socialdemokraternas, De grönas, Vänsterförbundets och Svenska Folkpartiets ordföranden är redo att ge en del av dem som har fått ett negativt asylbeslut tillstånd att vistas i Finland lagligt. Då skulle myndigheterna veta var de här människorna finns och de skulle på sätt och vis stå under kontroll, säger Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne. Efter knivdåden i Åbo har myndigheterna varit bekymrade över dem som har fått ett negativt asylbesked men som är kvar i landet.

DalaDemokraten - 16 okt 17 kl. 12:00

Ska minska kostnader: Active Stay blir tillfälligt boende för bostadslösa

Borlänge kommun har, tätt följd av Ludvika kommun, en av landets största andelar mottagare av försörjningsstöd.
En sviktande bostadsmarknad är en av orsakerna till det i Borlänge. Kommunen
satsar nu på att inrätta tillfälligt boende i Active Stay, då de ensamkommande blivit färre..

Nya Wermlands Tidningen - 16 feb 16 kl. 11:23

Eda löser chefsfrågan tillfälligt

Två chefer anställs tillfälligt fram till sommaren, tills ersättare har rekryterats till två högre chefstjänster i Eda kommun. Bland de som sökt tjänsten som personalchef i kommunen finns Jessica Nilsson, i dag tillförordnad personalchef, och Konsum Värmlands förre personalchef Janeric Agnemyr..

Skånskan - 19 okt 15 kl. 14:00

Ett tillfälligt liv

Opinion Moderatstämman har röstat för tillfälliga uppehållstillstånd och en reformering av arbetsmarknaden. Om man vill ge folk tillfälliga uppehållstillstånd är en reformering av arbetsmarknaden och arbetsrätten en förutsättning.
Tillfälliga uppehållstillstånd är bra på pappret.

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

Svenska Yle live: Finland firade fotbollsherrarnas EM-plats och hemkomst – vi följde med folkfesten i Helsingfors

För första gången nånsin ska Finlands herrlandslag i fotboll delta i Europamästerskapet. Finlands folk firade fredagens hjältar på Medborgarplatsen i Helsingfors. Vi följde med folkfesten då festen började och då landslaget steg upp på scen..

YLE - 1 timme sedan

Sparbanksstiftelsen i Karis-Pojo delar ut drygt 200 000 för kultur och idrott

Sparbanksstiftelen i Karis-Pojo har delat ut höstens bidrag. En summa på drygt 226 000 euro delas ut på tisdagskvällen (19.11) till lokala föreningar..

YLE - 3 timmar sedan

Googles egen speltjänst Stadia lanserades - finska förhandsbeställare tvingas vänta längre än andra

Googles nya speltjänst Stadia blev för många en besvikelse då den på tisdagseftermiddagen gjordes tillgänglig för förhandsbeställarna. Speltjänsten kritiseras bland annat för höga priser, usel grafik och långa väntetider..

YLE - 3 timmar sedan

Värme från sju kilometers djup ska värma Åbohemmen 2023

I Åbo vill man satsa på geotermisk energi i fjärrvärmeproduktionen..

YLE - 4 timmar sedan

IMF: Regeringen kommer inte att få statsbudgeten i balans till år 2023 - föreslår nedskärningar

Valutafonden hoppas på snabbare åtgärder från Finlands regering för att säkra att budgetunderskottet inte skenar iväg. Till exempel moderskapsledigheterna är under lupp..

YLE - 4 timmar sedan

Svenska Yle live: Finland firar fotbollsherrarnas EM-plats och hemkomst - vi streamar kl. 19.00 och 20.25 från folkfesten i Helsingfors

För första gången nånsin ska Finlands herrlandslag i fotboll delta i Europamästerskapet. Finlands folk firar fredagens hjältar på Medborgarplatsen i Helsingfors. Följ med folkfesten tillsammans med oss först klockan 19.

YLE - 5 timmar sedan

Kulturinstitutet i Ekenäs måste flytta igen: ”Gamla stadshuset skulle ha varit otroligt fint och centralt”

Raseborgs kulturinstitut i Ekenäs måste efter några år på Raseborgsvägen 5 i Ekenäs se sig om efter nya lokaler. De finns troligtvis på Ekåsenområdet..

YLE - 7 timmar sedan

Risk att Sibbo blir utan Matkahuolto om drygt en vecka – Företagaren: Det ger ingenting jämfört med vad det tar

Fredagen den 29 november klockan 16 sätter nuvarande företagarna bakom Matkahuolto i Sibbo lapp på luckan för verksamheten. Än så länge är det oklart om någon annan aktör vill ta över...

YLE - 7 timmar sedan

Samlingspartiet vill sänka inkomstskatten, köpa nya bilar och anställa lärare

“Samlingspartiet presenterar metoderna, med hjälp av vilka minst 60 000 nya arbetsplatser skapas”. Så står det i Samlingspartiets skuggbudget, som enligt partiordförande Petteri Orpo är ett modigt alternativ till regeringens politik..

YLE - 7 timmar sedan

Leif Salmén har avlidit

Den finlandssvenska journalisten och författaren Leif Salmén har dött. Han blev 67 år gammal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.