Barometern > Nyheter

Thursday, 21 November, 07:01

Barometern - 08 nov 19 kl. 11:02

Regnade in i klassrum på LinnébyggetEn lektionssal på nya Linnéuniversitetet fick stängas av sedan det regnat in. Trägolvet ska undersökas för eventuella fuktskador. Intea menar att sådant är att räkna med under byggnationstiden. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Linnébygget, Linnéuniversitetet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regnadein i , klassrum, Linnébygget
Barometern - 31 okt 17 kl. 21:27

Efter sextrakasserierna - män sparkas från Linnébygget

Förra veckan uppmärksammades sexuella trakasserier vid Linnébygget. Nu agerar Skanska mot de företag de anlitat, vars anställda ska vara de som utsatt en kvinna på bygget för trakasserierna..

Barometern - 19 jan 16 kl. 11:43

Linnébygget ger jobb till 500

Det kommande Linnébygget i hamnen blir en mycket stor arbetsplats. Skanska beräknar sysselsätta sammanlagt 500 personer..

Barometern - 20 jan 16 kl. 19:32

MP är oroliga över för tajt tidsplan för Linnébygget

Den tajta tidsplanen för Linnébygget i hamnen bekymrar Miljöpartiet..

Barometern - 26 feb 16 kl. 06:26

Minskad pålning i Linnébygget

Det blir ingen pålning för stora delar av Linnébygget i hamnen. Skanska väljer en annan metod för grundläggning av östra delen. Däremot krävs pålning för västra delen och den påbörjas i april..

Barometern - 03 nov 17 kl. 18:20

Åtta män får lämna Linnébygget efter sexuella trakasserier

Efter att sexuella trakasserier uppmärksammats vid Linnébygget är åtta män inte längre välkomna till arbetsplatsen. Det meddelade Skanska på fredagseftermiddagen..

Barometern - 23 feb 17 kl. 06:00

Linnébygget försenat med ett halvår: "Tror fortfarande på det"

Linnéuniversitetets flytt till de nya lokalerna i hamnen försenas med ett halvår. De flesta verksamheter som ingår i första byggetappen kan inte vara på plats förrän till vårterminen 2019..

Barometern - 04 jun 14 kl. 20:18

Klartecken för Linnébygge

Mark- och miljödomstolen avslår överklagandet av Linnéplanen. Men de klagande ger sig inte. De vill göra Linnébygget till en valfråga.

SmålandsPosten - 30 sep 18 kl. 20:04

Linnéuniversitetet: Får höjd hyra – med 50 miljoner

Lokalkostnaderna för Linnéuniversitetet kommer att öka med 50 miljoner de närmaste åren. Främsta anledningen – Linnébygget i hamnen. Det kommer inte att påverka kvaliteten vare sig på undervisning eller forskning, menar Bo Bergbäck, vice rektor.

Barometern - 18 okt 17 kl. 20:30

Broschyr om Linné får hård kritik: "Enögd propaganda"

Påkostad samhällsinformation eller enögd propaganda om monstruösa betonglådor? Åsikterna går isär om den broschyr om Linnébygget som just har skickats ut till alla Kalmarbor..

Barometern - 28 aug 18 kl. 16:12

Flytten till nya Linné har börjat – ”Stort och viktigt”

Nu har den första institutionen flyttat in i det nya Linnébygget. På tisdagen startade en flyttstafett som inte avslutas förrän 2021. – Det känns stort och viktigt, säger rektorn Peter Aronsson..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 10 minuter sedan

Tidigare igångsättning kan rädda barn

Sahlgrenska universitetssjukhuset erbjuder alla gravida kvinnor igångsättning vid vecka 41, i stället för som tidigare vid vecka 42. Detta efter att en studie visat att risken att barnet dör ökar om igångsättningen sker senare. Nu presenteras resultaten vetenskapligt..

Barometern - 10 minuter sedan

Thunberg tilldelas barnfredspriset

Barometern - 45 minuter sedan

Ståhl duckar kritiken – får stöd av SOK

Daniel Ståhl vill inte bemöta Sebastian Samuelssons kritik – och får stöd av SOK..

Barometern - 1 timme sedan

Låt alla gymnasieelever pröva att driva företag

Ung Företagsamhet.

Barometern - 1 timme sedan

Patrik Gahm:”Ta chansen istället för att tacka nej”

Patrik Gahm startade sitt första datorföretag som 16-åring. Med åren har han gjort karriär inom it-världen och som fastighetsmäklare. Nu är han inne på sin tredje yrkeskarriär – som lärare och studie- och yrkesvägledare – det roligaste jobbet han haft..

Barometern - 1 timme sedan

Länge leve landstingen

Ohistoriskt och ogenomtänkt att utmönstra begreppet landsting..

Barometern - 1 timme sedan

Här är Royal Designs nya superlager i Nybro

Lagret har blivit ett nytt landmärke för Nybro. 266 meter långt och 20 000 kvadratmeter stort lämnar det ingen oberörd vid infarten österifrån. ”Här inne har vi ett av Sveriges modernaste och effektivaste lager”, säger Royal Designs grundare och delägare Andreas Ekberg..

Barometern - 1 timme sedan

Krönikan: Nybro ska växa med regionen

Nybro Kommun ska inte växa på egen hand. Tillväxten ska ske på regional nivå och sedan ska Nybro vinna på att vara en attraktiv del av regionen..

Barometern - 1 timme sedan

Kalmarbolag vill bygga upp Europas e-handel

Bygget av Royal Designs nya lager i Nybro blev basen. Nu vill e-handelsjättens grundare utveckla infrastrukturen för andra bolag över hela Europa. Tillsammans med börsnoterade finansbolaget Catella har Andreas Ekberg och Hans Bengtsson bildat Infrahubs AB..

Barometern - 1 timme sedan

Gunvor Munck: ”Lita på magkänslan, den är viktig och har alltid rätt”

Gunvor Munck växte successivt in i pappa Börje Johanssons åkeri. Idag är hon vd för Smålands Logistik som är en del av familjeföretaget Börjes koncernen med drygt 550 anställde och 250 bilar. För två år sedan tilldelades hon kungliga näringslivsmedaljen i guld..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.