Barometern > Nyheter

Sunday, 17 November, 18:59

Barometern - 08 nov 19 kl. 11:13

Regionen kritiseras för stöd till egna hälsocentralerVarför stöttar Region Kalmar län sina egna hälsocentraler som gör underskott men inte de privata? Vårdföretagarna vill nu att alla hälsocentraler ska få samma ekonomiska villkor..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Region Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regionen, kritiserasför , stödtill , egna, hälsocentraler
Sydsvenskan - 12 okt 15 kl. 19:50

Erdogan utnyttjar oron i regionen för sina egna syften. Nu prövas Turkiet.

Vart går Turkiet nu? På väg mot ett nyval och i sviterna av ett terrordåd väcker blotta frågan viss oro.Minst 97 personer uppges ha dödats i lördagens attentat i Ankara.

Helsingborgs Dagblad - 12 okt 15 kl. 19:50

Erdogan utnyttjar oron i regionen för sina egna syften. Nu prövas Turkiet.

Vart går Turkiet nu? På väg mot ett nyval och i sviterna av ett terrordåd väcker blotta frågan viss oro.Minst 97 personer uppges ha dödats i lördagens attentat i Ankara.

YLE - 23 apr 16 kl. 09:58

Centern kritiseras av de egna

Centern är långt ifrån enat som parti i fråga om regeringens politik och planerade reformer. Det klarnade då Centern inledde sitt partifullmäktigemöte i Jyväskylä på lördagen. Statsminister och partiordförande Juha Sipilä målade upp en bild av ett parti som räddar Finland, men det finns ströröster.

Dagen - 24 dec 11 kl. 09:43

Maria Larsson kritiseras av sina egna experter

Barn- och äldreministern Maria Larssons egna experter på vräkningar av barn kritiserar nu det kristdemokratiska statsrådet och regeringen skarpt. Vräkningarna av barn fortsätter som tidigare, trots regeringens "nollvision", hävdar de.

"Sedan dess har nästan ingenting hänt", skriver de på Dagens Nyheters debattsida.

Länstidningen i Jämtland - 22 jun 18 kl. 09:39

Migrationsverket kritiseras av den egna personalen – paket med misstänkt pulver hanterades fel

I slutet av januari fick Migrationsverket i Östersund en försändelse med okänt pulver till kontoret. Nu rapporterar P4 Jämtland att personalen är kritiska till hur pulvret hanterades..

Skånskan - 08 nov 18 kl. 14:00

Politiker gjorde egna färdtjänstkontroller

SKURUP Region Skåne sköter inte sitt uppdrag att köra färdtjänst i Skurups kommun.
Det hävdar Lars-Åke Nilsson. Han har under fyra månader gjort egna stickprov av körningar från dagverksamheten Gläntan i Rydsgård.

SmålandsPosten - 17 nov 14 kl. 06:15

De ska styra den nya regionen

Alliansen förlorade landstingsvalet och den nya regionen kommer att ledas av en ny minoritet. Nu är det klart vilka politiker som får uppdragen och Socialdemokraterna lägger beslag på de allra tyngsta. Från och med årsskiftet slås Landstinget Kronoberg ihop med Regionförbundet Södra Småland och det nya Region Kronoberg bildas.

BT - 04 maj 12 kl. 13:38

SD tar ansvar i regionen

Borås Tidning ondgör sig i sin ledare den 19 april över "det nyckfulla SD". Hela ledaren är skriven efter att vi Sverigedemokrater som vågmästare avgjort 6 voteringar till fördel för oppositionen (M+Fp+C+Kd) i regionen.
Jag var en av de som tryckte på voteringsknappen till förmån för alliansens alternativ i regionfullmäktige den 17 april.

Kristianstadsbladet - 22 jan 13 kl. 04:04

Djurpark måste stå på egna ben

Skånes djupark har akuta problem med ekonomin. Pengarna räcker inte många månader till, trots att Region Skåne så sent som i december sköt till 1,5 miljoner kronor. Nu kommer det inte mer bidrag från regionen vilket har lett till att landshövding Margareta Pålsson gett sig ut på en tiggarrunda i Skåne för att få in pengar.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Statsvetare: Sabuni lockade inga nya väljare

Betyget på den nya partiledaren är svalt efter Liberalernas landsmöte. Nyamko Sabuni övertygar inte i regeringsfrågan och kommer inte heller med en tydlig vision om vilket slags parti L ska vara, enligt två statsvetare..

Barometern - 15 minuter sedan

Stort bråk med järnrör i Göteborg

Barometern - 15 minuter sedan

Klart: Torp stannar i IKO säsongen ut

Backen Nichlas Torp har varit på ett korttidskontrakt i IK Oskarshamn. Nu har han skrivit på för resten av säsongen..

Barometern - 45 minuter sedan

Militär och glasentusiaster måste samsas i Kosta 2020

Som bekant arrangeras världens kanske största glaskonferens i Glasriket i maj 2020, med Kosta som bas. De tusentals glasentusiaster som väntas besöka konferensen kommer att få sällskap - av den kanske största militärövningen på årtionden. .

Barometern - 1 timme sedan

Satsning gick som på räls: ”Riktiga järnvägsnördar”

Mellan åren 1907-1966 rullade tågen på järnvägen mellan Ruda och Oskarshamn. Men att linjen för länge sedan är historia innebär inte att intresset för den är också borta..

Barometern - 1 timme sedan

Regerande Europamästarna klara för EM

Ronaldo får vänta på sitt 100:e mål i landslagströjan. Men 34-åringen kan trösta sig med en säkrad EM-plats. Detta står klart efter att Portugal besegrat Luxemburg med 2–0 på bortaplan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.