Realtid > Ekonomi

Thursday, 14 November, 09:47

Realtid - 08 nov 19 kl. 11:12

Kinneviks vd köper aktier för 2,6 miljoner



Georgi Ganev, vd på Kinnevik, har köpt 10 000 aktier i investmentbolaget för motsvarande 2,6 miljoner kronor. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ganev, Kinnevik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kinneviksvd , köper, aktierför , 2,6miljoner
Affärsvärlden - 16 aug 16 kl. 11:21

Kinneviks ordförande köper aktier för 1,7 miljoner

Investmentbolaget Kinneviks styrelseordförande Tom Boardman har köpt 8.000 B-aktier för 214,91 kronor styck, enligt Finansinspektionens insynsregister..

PrivataAffärer - 18 maj 15 kl. 13:05

Anders Borg köper aktier

Kinneviks nya vice ordförande Anders Borg tänker köpa aktier i både Kinnevik och Millicom, där han är på väg att bli styrelseledamot, under året....

DI - 11 maj 17 kl. 10:12

Kinneviks ledamot tankar aktier

Henrik Poulsen, styrelseledamot i Kinnevik, har köpt 15.000 aktier i Kinnevik för 248 kronor styck. Affären, daterad 9 maj, är värd cirka 3,7 miljoner kronor..

Realtid - 03 jun 13 kl. 07:50

Ny i Kinneviks styrelse storköper aktier

Lorenzo Grabau investerar 165 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 13 mar 12 kl. 08:53

Aktiespararna: Anta Kinneviks Metrobud

Aktiespararna rekommenderar sina medlemmar att anta Kinneviks bud på aktier, teckningsoptioner och förlagsbevis i Metro. Det framgår av ett pressmeddelande från Aktiespararna..

PrivataAffärer - 18 okt 19 kl. 11:27

Hernhag: Fem aktier att äga för alltid

Gurra: Hej! Tack för bra böcker! Om du fick köpa fem aktier (ej investmentbolag) och endast dessa, att äga för alltid, vilka skulle du välja?

Dagens PS - 17 sep 19 kl. 06:59

Kinnevik dumpar Zalando-aktier

Investmentbolaget Kinnevik har som planerat sålt 13,13 miljoner aktier i e-handelsbolaget Zalando genom en så kallad accelererad bookbuilding-process. ”Som ett resultat av bolagets oöverträffade framgång sedan vår första investering 2010 har Zalando vuxit till att bli Kinneviks största investering. Beslutet att sälja en liten del av vårt aktieägande – vi kvarstår som Zalandos största aktieägare – ska ses i ljuset av vår ambition att bibehålla vår investeringstakt för att fortsätta utveckla vår portfölj mot en större andel privata bolag”, säger Kinneviks vd Georgi Ganev i en kommentar.

PrivataAffärer - 10 aug 18 kl. 11:07

Hernhag: Fem aktier för en defensiv portfölj

Jim: Hej, Kan du nämna fem intressanta defensiva aktier? Tacksam om jag får ställa en bonusfråga, vad tror du om SBB och Brinova?
Marcus: Hej!

PrivataAffärer - 14 jun 18 kl. 08:29

Kinnevik vill dela ut hela innehavet av MTG-aktier

Bakgrunden är den föreslagna fusionen mellan Tele2 och Com Hem i vilka Kinnevik äger aktier. Kinnevik har gentemot myndigheter åtagit sig att vidta ”konkurrensfrämjande åtgärder” för att kunna genomföra denna fusion och Kinnevik har, skriver bolaget på torsdagen, under 2018 deltagit i Europeiska kommissionens konkurrensrättsliga prövning. ”Genom att dela ut samtliga Kinneviks MTG-aktier påskyndar Kinnevik godkännandet av fusionen mellan Tele2 och Com Hem”, skriver Kinnevik, Kinnevik äger drygt 4,4 miljoner A-aktier och cirka 9 miljoner B-aktier i MTG, det motsvarar 19,9 procent av kapitalet och nästan 48 procent av rösterna.

PrivataAffärer - 17 sep 19 kl. 16:24

Kinneviks vd: Därför delar vi ut Millicom

Läs också: "Bra beslut men nu ökar kraven på Kinnevik" Kinnevik delar ut innehavet i Millicom ”Det handlar om en typ av bolag som våra aktieägare har svårt att få access till på egen hand på den publika marknaden”, säger Georgi Ganev om den kategori vars tyngd snart kommer att öka i och med utdelningen av den Latinamerikafokuserade teleoperatören. Han påminner

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Dominic Barton lämnar Investor

Dominic Barton har lämnat sitt uppdrag som styrelseledamot i Investor till följd av att den kanadensiska regeringen utsett honom till ambassadör i Kina..

Realtid - 15 minuter sedan

Tyskland undviker recession

Tyskland undviker recession med liten marginal. BNP-tillväxten för det tredje kvartalet blev 0,1 procent..

Realtid - 1 timme sedan

"Dags för Bolund att dra på sig spikskorna"

Dags för Bolund att dra på sig spikskorna Det urvattnade förslag om en effektivare flytträtt som regeringen presenterade i våras har i praktiken slängts på soptippen. Det skriver Nordnets sparekonom Frida Bratt, med tanke  på debatten om flytträtten av pensionspengar.   .

Realtid - 1 timme sedan

OECD vill införa minimiskatt för storföretagen

Förslaget syftar till att hantera digitaliseringens effekter på ekonomin..

Realtid - 1 timme sedan

Veidekke delas – fastighetsverksamhet kan noteras

Veidekke delas – fastighetsverksamhet kan börsnoteras, EQT bekräftar stängning av Ventures-fond och nytt bakslag i handelssamtalen. Här hittar du morgonens nyheter. .

Realtid - 1 timme sedan

Veidekke delas – fastighetsverksamhet kan börsnoteras

Veidekke delas – fastighetsverksamhet kan börsnoteras, EQT bekräftar stängning av Ventures-fond och Nytt bakslag i handelssamtalen. Här ser du morgonens nyheter. .

Realtid - 3 timmar sedan

”Sveriges mest riskfyllda fond” lanserad

Förvaltaren Eric Strand har nu lanserat ”Sveriges mest riskfyllda fond”. Målet är att förvalta 100 miljoner kronor första året. Inom tre år ska det förvaltade kapitalet uppgå till 400 miljoner kronor..

Realtid - 3 timmar sedan

"Transparens måste stå högst upp på agendan"

Precis som med nästan all ny teknik kräver AI att företag har rätt kompetens på plats för att verktyget ska kunna användas effektivt. Utan sådan expertis riskerar resultaten att utebli. Det skriver Jani Turunen, AI-chef på Solita..

Realtid - 16 timmar sedan

Experter ser ökad risk för att Swedbank måste betala böter

Risken ökar för riktigt stora böter mot Swedbank anser flera tongivande bedömare för Realtid. Inte minst i ljuset av nya uppgifter om rysk säkerhetstjänst..

Realtid - 17 timmar sedan

"Det internationella nätverket är viktigt för managementkonsulter"

Cordial ansluter sig till nätverket The Transformation Alliance. "Som en del av TTA kan vi behålla smidigheten och flexibiliteten i den nischade konsultfirman och samtidigt få globala muskler", säger Cordials vd Lise Tormod.  .



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.