GT > Nyheter

Friday, 22 November, 08:53

GT - 08 nov 19 kl. 11:03

Martin, 33, överfölls och rånades – på vägen hemMartin Andreasson, 33, hade just tagit ut pengar och var på väg hem.Då överfölls och rånades han plötsligt av två män – innan de försvann från platsen.– Jag trodde jag skulle strypas, säger han..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Andreasson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Martin33 , överföllsoch , rånades, vägen, hem
Expressen - 05 nov 13 kl. 20:37

61-åring överfölls och lämnades att dö i park

Den 61-årige mannen överfölls och rånades brutalt på vägen hem från krogen i Malmö. Nu efterlyser polisen hjälp från allmänheten för att kunna ringa de misstänkta gärningsmännen. - Det var en besinningslös misshandel som kunde ha dödat honom, säger hans bror till Kvällsposten..

Skånskan - 14 nov 18 kl. 11:38

Kvinna slogs ner och rånades

Höllviken. En 75-årig kvinna överfölls och rånades på sin bil på Svanjaktsvägen i Höllviken i tisdags kväll.
Enligt polisanmälan ska det ha varit tre maskerade män som överföll kvinnan och tog hennes bilnycklar.

Skånskan - 09 okt 15 kl. 08:30

Rånades av pistolbeväpnad kvinna på mack

HÖRBY En kvinna i 40-årsåldern rånades av en pistolbeväpnad kvinna när hon skulle tanka på ST1-macken vid Ica Kvantum på kvällen den 1 oktober.40-åringen hade stannat till vid macken vid 21.30-tiden förra torsdagskvällen när hon överfölls bakifrån av rånaren, som riktade en pistol mot henne och slog flera slag mot henne med pistolen.

Sydsvenskan - 22 feb 18 kl. 08:07

Kvinna överfallen och rånad på Sallerupsvägen

En kvinna i 20-årsåldern överfölls och rånades på mobiltelefon och plånbok tidigt i morse..

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

Skånskan - 05 mar 19 kl. 15:55

Två män häktade för stationsrån

ESLÖV Polisen har arbetat framgångsrikt i utredningen kring ett av de rån som inträffat i Eslöv under den senaste tidens rånvåg.
Två yngre män sitter nu häktade som misstänkta för ett rån som skedde vid stationen i slutet av februari.Rånvåg har drabbat EslövSedan årets början har flera rån inträffat i centrala Eslöv.

Skånskan - 21 jun 16 kl. 01:00

Grott­mannen är le­van­de nu

Opinion I en re­cen­sion av en bok om fot­bolls­hu­li­ganer be­skrev Martin Amis det som skulle bli hans sis­ta läktar­upp­levda match. Plöts­ligt hade han upp­märk­sammat att de upp­ja­gade fansen om­kring honom ”hade en hy och en kropps­lukt som på­minde om ost- och lök­chips, och ögon som pit­bull­ter­ri­ers”.
Den re­cen­serade bo­ken, Among the Thugs av Bill Bu­ford, är en sorts inifrånreportage där Bu­ford följer och blir en del av en grupp män som förenas av djup kär­lek till slags­mål och Man­ches­ter United.

YLE - 16 jul 17 kl. 08:43

Norska succésystrar ska stoppa hemmafesten

Med publiken i ryggen hoppas hemmanationen skapa fotbollshysteri. Men redan i premiären får Nederländerna bekänna färg. Norge, med en av världens bästa fotbollsspelare i Ada Hegerberg – den här gången extra stärkt av att ha sin syster Andrine med i laget – står för motståndet.

Fler nyheter från GT

GT - 30 minuter sedan

Klart godkänt för ny skolpodd

Göteborgs nya skolpodd belyser vilka problem den kommunala organisationen har framför sig vad gäller lärarbristen. Det är nästan ett rop på hjälp..

GT - 2 timmar sedan

Man rånad och misshandlad på Burger King

Under natten mot fredagen har en man blivit misshandlad och rånad inne på en toalett på Burger King på Avenyn, skriver GP.– Han har blivit insläpad på toaletten, säger Johan Josarp, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

GT - 3 timmar sedan

Liberalerna måste utesluta Munkedalsliberalerna

Att Liberalernas folkvalda i Munkedal har lagt fram en gemensam budget med Sverigedemokraterna borde leda till uteslutning från partiet. Partistyrelsen måste nu sätta ner foten, skriver Soroush Rezai, Emmy Scilaris och Liv Näslund vid Liberala Ungdomsförbundet Väst..

GT - 6 timmar sedan

Göteborg skrotar alla stadsdelsnämnder

Nu är det klart. Göteborg skrotar stadsdelsnämnderna, skriver GP. Kommunfullmäktige klubbade på torsdagskvällen ett beslut som innebär den största omorganiseringen i staden på 30 år..

GT - 10 timmar sedan

Lasus galna form – gjorde nya poäng i storsegern

GÖTEBORG. Hattrick mot Färjestad i CHL.Tre nya poäng mot Leksand.

GT - 10 timmar sedan

Larm om brand i fabrik

Räddningstjänsten har ryckt ut till Högsbo efter larm om en brand i en fabrik.Omfattningen är oklar.– Vi har inte fått någon första rapport, men någonting brinner.

GT - 11 timmar sedan

Skövdes kross när sviten bröts

Seger med nio bollar i Scandinavium för knappt två månader sedan.Och en ny niomålsseger mot RIK på torsdagskvällen hemma i Arena Skövde.– Det har funkat bra att spela mot RIK den här säsongen, säger sexmålsskytten Jack Thurin efter 33–24-segern..

GT - 11 timmar sedan

Gunhild Stordalen om stora fördelen med separationen

Vid upprepade tillfällen har det riktats svidande kritik mot Gunhild och Petter Stordalens vidlyftiga resande, bland annat med privatjet.Detta eftersom paret samtidigt sagt sig vara djupt engagerade i klimatfrågan.Men det är en kritik som Gunhild Stordalen kommer att ha lättare att värja sig mot efter separationen från hotellmagnaten.

GT - 11 timmar sedan

Frölundas nya kross – körde över Leksand

GÖTEBORG. 8–2 mot Färjestad i tisdags.7–1 mot Leksand två dagar senare.

GT - 11 timmar sedan

Man skadad i knivbråk

En man har knivhuggits flera gånger i samband med ett bråk på Hisingen, skriver GP.Enligt tidningen ska en grannfejd ligga bakom bråket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.