GöteborgsPosten > Nyheter

Friday, 15 November, 11:13

GöteborgsPosten - 07 nov 19 kl. 21:43

Katt hittad efter fyra veckor – 40 mil bortPlötsligt var katten Signe borta och ägarna Sven-Åke och Christina Sand i Karlstad kunde inte hitta henne. Först efter fyra veckor ringde det – från en veterinärklinik i Älmhult, 40 mil bort..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Signe, Sven-Åke, Christina Sand, Karlstad, Älmhult

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Katt, hittadefter , fyra, veckor40 , mil, bort
Helsingborgs Dagblad - 07 nov 19 kl. 21:42

Katt hittad efter fyra veckor – 40 mil bort

Plötsligt var katten Signe borta och ägarna Sven-Åke och Christina Sand i Karlstad kunde inte hitta henne. Först efter fyra veckor ringde det – från en veterinärklinik i Älmhult, 40 mil bort. – Jag satt på veterinärkliniken i Karlstad med en kattunge so.

SmålandsPosten - 08 sep 14 kl. 06:47

Löfte till alla cancerpatienter ? behandling inom fyra veckor

Svensk cancersjukvård är världsledande, men inom flera cancerformer är väntetiderna oacceptabelt långa. Ovissheten och bristen på besked skapar en stor otrygghet för de patienter som drabbas. Jag har själv träffat en patient i Kronoberg som fick veta att det skulle ta fem månader innan han i sin tur skulle få besked om han drabbats av prostatacancer.

BT - 05 mar 12 kl. 13:25

Kevin Stuhr-Ellegaard borta i fyra veckor

Elfsborgs danska målvakt Kevin Stuhr-Ellegaard har fått besked om sin tumskada. Beskedet kommer sedan Kevin Stuhr-Ellegaard har undersökts av en handkirurg på måndagsförmiddagen.
?

Eurosport - 04 jul 12 kl. 12:14

Fotboll - Serie A - Chiellini vadskadad - borta fyra veckor

Giorgio Chiellini, som klev av skadad i EM-finalen i söndags, blir borta i fyra veckor på grund av en bristning i en vadmuskel. Han ser ut att bli borta i fyra veckor och missar därmed inledningen på Juventus försäsong..

Trelleborgs Allehanda - 06 nov 13 kl. 13:08

Nilsson borta cirka fyra veckor


Frölundas hockeyback Tom Nilsson blir borta i upp till fyra veckor efter att ha vridit knät fel under landslagsträningen på tisdagen.Stina Hedin, rehabkoordinator i Frölunda, säger till klubbens webbplats att magnetkameraundersökningen visade att det är den inre menisken som fått sig en smäll och att det behövs opereras."Operationen görs troligen på fredag och sen blir det rehab i upp till fyra veckor för Tom", säger Hedin.

BT - 25 aug 14 kl. 11:50

Förrymda tjurar hittade hem efter fyra veckor i skogen

I drygt fyra veckor har bonden Stefan Larsson haft svårt att sova om nätterna. I lördags återvände så hans tre förrymda tjurar tillbaks till bondgården i Målsryd. – Det är som att en tung sten har släppt från hjärtat.

DN - 29 jul 16 kl. 10:12

Väntetid kan kortas från fyra veckor till fyra timmar

Samordning kan rejält korta väntetiden för nyanlända att komma i kontakt med de myndigheter som krävs – från fyra veckor till fyra timmar. Efter ett lyckat pilotprojekt vill nu regeringen utöka verksamheten till fler kommuner..

Trelleborgs Allehanda - 24 okt 14 kl. 11:09

Kähkönen borta fyra veckor


Leksandsforwarden Toni Kähkönen, som tacklades illa av Växjös Malte Strömwall i torsdagskvällens SHL-match i ishockey, blir borta från spel i cirka fyra veckor, meddelar Leksand. Kähkönen har ådragit sig en hjärnskakning samt en fraktur i handen.Strömwall fick matchstraff och har en avstängning att vänta.

Kristianstadsbladet - 24 okt 14 kl. 11:09

Kähkönen borta fyra veckor


Leksandsforwarden Toni Kähkönen, som tacklades illa av Växjös Malte Strömwall i torsdagskvällens SHL-match i ishockey, blir borta från spel i cirka fyra veckor, meddelar Leksand. Kähkönen har ådragit sig en hjärnskakning samt en fraktur i handen.Strömwall fick matchstraff och har en avstängning att vänta.

Sydsvenskan - 21 aug 17 kl. 06:01

Grisuppfödare: "Fyra veckor är lagom"

Mats Sonander, grisuppfödare i Kävlinge, ser ingen anledning att skilja griskultingarna tidigare från suggan. – Fyra veckor tycker jag är bra, tre veckor känns tidigt, tycker jag personligen. Efter 14 dagar börjar kultingarna äta tilläggsfoder och efter.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Den sjunkande staden – så påverkar leran Västsverige

Skredet i Kungälv det senaste i en lång rad liknande händelser. Varmare klimat och fler skyfall ökar riskerna för skred..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

USA: Handelssamtal i dur

USA och Kina har tagit ett steg närmare ett handelsavtal. Det säger Vita husets ekonomirådgivare Larry Kudlow efter vad han kallar mycket konstruktiva samtal..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Flera nya spel presenterade till Xbox

Udda djur, förminskade människor och en syskonberättelse med en transman i ena huvudrollen..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Kvinnor drunknade när de räddade hundar

Tre kvinnor har drunknat efter att ha försökt rädda hundar från ett översvämningsdrabbat hundhem i centrala Slovakien, berättar landets premiärminister..

GöteborgsPosten - 7 timmar sedan

Storbrand släcks i Anderstorp

En intensiv industribrand i centrala Anderstorp skapade under natten så mycket rökutveckling att ett viktigt meddelande till allmänheten (VMA) utfärdades för området. Men framåt morgonen var läget under kontroll..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Politisk fredspipa i Bolivia

Bolivias interimsregering och avgångne presidenten Evo Morales socialistparti Mas har kommit överens om att arbeta tillsammans, för att nya val ska kunna hållas i landet och att den pågående politiska krisen ska lösas..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Finansiera nya stambanor med en statlig klimatfond

Sverige saknar just nu förmåga att göra de investeringar som krävs för att nå ett fossilfritt välfärdssamhälle till 2045..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Turkiet och Frankrike klara för EM

Turkiet och Frankrike är klara för fotbolls-EM 2020..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Färöarna sätter sig på tvären om Israel

Danmarks regering vill att hela den danska så kallade riksgemenskapen ska följa EU:s diplomatiska linje gentemot Israel. Men Färöarna säger nej..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Förlust och nya skador plågar Djurgården

Fjärde raka förlusten och tre nya forwardsskador..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.