Computer Sweden > IT

Thursday, 14 November, 22:35

Computer Sweden - 08 nov 19 kl. 10:36

Männen bakom Nokias mobilaffär med Microsoft gör åter gemensam sak
Stephen Elop, som var vd för Nokia när Microsoft köpte upp deras telefoner, basar nu över en startup inom flygindustrin – tillsammans med Tom Gibbons som var den som var ansvarig för Microsofts integrering av Nokia..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Nokias, Microsoft, Elop, Nokia, Tom Gibbons, Microsofts

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Männen, bakom, Nokias, mobilaffärmed , Microsoft, gör, åter, gemensam, sak
Sydsvenskan - 27 jul 15 kl. 04:00

Varför namnges inte ”männen bakom våldsvågen”?

Den 6 juli publicerade Sydsvenskan en artikel, ”Männen bakom våldsvågen”, som pekade ut åtta män som huvudansvariga för en lång rad allvarliga våldsdåd som drabbat vår stad under flera månaders tid, såsom skottlossningar, sprängningar och granatattacker.Fast man kan ändå inte säga att Sydsvenskan pekade ut de åtta männen. Två avgörande detaljer saknades nämligen i artikeln: männens namn och bild.

YLE - 28 aug 19 kl. 05:59

Morgonkollen: Föda barn ska inte ses som klimatsynd, säger forskare och gärningsmännen bakom Borgådådet ska begäras häktade

Man ska inte dra slutsatsen att det är illa för klimatet att skaffa barn, säger forskare bakom den rapport som gett upphov till just en sådan debatt. Senast i dag onsdag måste polisen begära att de misstänkta gärningsmännen bakom skjutningen i Borgå häktas..

Expressen - 03 feb 14 kl. 05:25

Männen bakom skandalsajten

De två frontmännen bakom sajten Lexbase - Jonas Häger och Pontus Ljunggren - har fått massiv uppmärksamhet sedan skandalsajtens lansering. Men Expressen kan berätta om en tredje man som av allt att döma har en betydande ställning i bolaget. Han går under namnet "Victor"..

Expressen - 25 mar 18 kl. 13:44

Kogan och Wylie – männen bakom Facebook-skandalen

Den ena är forskaren som skapade en app som olovligen samlade in uppgifter om miljontals Facebookanvändare. Den andra kallar sig för ”en rosahårig vegan” som satte Cambridge Analytica på kartan som ett skandalföretag. Det här är männen bakom skandalen som skakar Facebook i grunden..

SR - 28 mar 18 kl. 11:06

Skärpt straff för männen bakom Swefilmer

Hovrätten skärper straffet för de bägge männen bakom streamingsajten Swefilmer..

DN - 15 okt 19 kl. 11:14

Åtal mot männen bakom Falcon Funds – härva med pensionspengar

I morgon, onsdag, kommer Ekobrottsmyndigheten väcka åtal mot huvudmännen bakom pensionsbolaget Falcon Funds..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Analys: Helt fel mobil bakom Nokias kursrally

Det finns ett oroande frågetecken bakom mobiljätten Nokias kursrally i går, skriver DI:s Mikael Törnwall i en kommentar..

ÖstersundsPosten - 31 maj 17 kl. 16:23

Här konfronterar vi kriminella männen bakom Lokatten: "Jag hjälper min son"

Vår granskning visar att två män med kriminellt förflutet ligger bakom Lokattens tillstånd för HVB-hem samt behandlingshem för Kriminalvården.
Men när vi konfronterar männen säger de att inga fel har begåtts..

GöteborgsPosten - 13 nov 16 kl. 14:49

Här är männen bakom terrordåden i Paris

Ett år efter Parisattackerna har de flesta av gärningsmännen är identifierats, 14 misstänkta har gripits och en nyckelspelare har identifierats. Här är männen som utförde dåden..

Dagensanalys.se - 17 feb 17 kl. 16:00

Männen bakom flickvännernas perfekta bilder

Bakom varje lyckat Instagramfoto finns det en uppoffrande man. Det tycks i alla fall vara kontentan bakom Facebooksidan ”The Boyfriends of Instagram”, där man får se vad som sker bakom de tjusiga fasaderna och man måste hålla med – det krävs rätt bra skills för att ta alla de där fotona. Ingen vinkel verkar för svår och de verkar faktiskt ställa upp för att hjälpa sin partner få den perfekta tränings- semester- strandbilden.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 9 timmar sedan

Sysco har fått up ögonen för Sverige


En månad efter sitt senaste svenska förvärv slår norska Oraclespecialisten till igen..

Computer Sweden - 9 timmar sedan

Googles insamling av sjukjournaler utreds – kan bryta mot lagen


Google har nu full tillgång till känsliga uppgifter om 50 miljoner amerikaner, detta som en följd av ett samarbetsavtal med vårdföretaget Ascension. Nu ska myndigheterna utreda om någon av parterna har brutit mot lagen..

Computer Sweden - 11 timmar sedan

Molntjänster visar kraftig tillväxt i hela världen


Den globala marknaden för publika molntjänster fortsätter växa kraftigt – nästa år går försäljningen upp med 17 procent..

Computer Sweden - 11 timmar sedan

Interxion bygger ut datacenter i Stockholm – största satsningen hittills


Datacenterbolaget Interxion gör sin största satsning någonsin i Sverige. Nu investeras en kvarts miljard i nästa högsäkerhetsdatacenter..

Computer Sweden - 12 timmar sedan

Bankvärlden nästa för Google – ska erbjuda privata konton


Nu ska Google-konton kunna öppnas också på banken. Nästa år ska privata insättningskonton erbjudas i samarbete med Citigroup via appen Google Pay..

Computer Sweden - 16 timmar sedan

Verifiera betalningar? Då är det mobilt bank-id som gäller för svenskarna


Mobilt bank-id är det överlägset bästa sättet att verifiera betalningar. Det säger svenska folket i den senaste upplagan av rapporten Sverige betalar..

Computer Sweden - 16 timmar sedan

Så skyddas Sveriges mest kompetenta nätverk


Sunet är ett av Sveriges största och snabbaste nätverk. Det är också ett nätverk som sitter på värdefull information och värdefull kapacitet. Sunet cert jobbar decentraliserat för att skydda nätverket..

Computer Sweden - Igår: 09:50

R2M får nytt förtroende som Skatteverkets Oracle


Efter att ha skött Skatteverkets plattformstjänster i fyra år tog R2M hem myndighetens nya upphandling och får därmed nytt förtroende..

Computer Sweden - Igår: 06:02

Chockrapporten – historiskt låg tillväxt för it i Sverige


Både vad gäller it-budgetar och verksamhetsfinansierad it så väntar ett 2020 med historiskt låg tillväxt. ”Vi står inför en ökad osäkerhet i vår ekonomi”, säger Radars vd Hans Werner – och pekar samtidigt på tre it-utmaningar som hotar hela den svenska tillväxten..

Computer Sweden - I förrgår: 14:42

Värsta krisen över för VGR – Atea och HP tiger om storkraschen


Den värsta krisen är över, men problemen med de kraschade HP-datorerna försatte Västra Götalandsregionen i stabsläge i nästan en veckas tid..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.