YLE > Finland

Friday, 22 November, 08:30

YLE - 08 nov 19 kl. 10:29

Nätanvändning med passagerarnas lösenord ledde till uppsägningsvåg på FinnairAvskedade Finnair-anställda förundrar sig över bolagets motiveringar till uppsägningarna. Åtminstone åtta kabinanställda vid Finnair har avskedats efter att de använt sig av passagerarnas wifi-lösenord för att komma ut på nätet under flygningarna..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Finnair

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nätanvändningmed , passagerarnas, lösenord, leddetill , uppsägningsvåg, Finnair
Kristianstadsbladet - 01 okt 13 kl. 06:35

Nätanvändaruppgifter lagras ett år


USA:s säkerhetstjänst NSA lagrar omfattande information om miljoner vanliga människors internetanvändning i upp till ett år, oavsett om personerna är intressanta för myndigheten. Det framgår av hemliga dokument som The Guardian tagit del av.Metadatan innehåller uppgifter om nästan allt en användare gör på nätet i form av webbhistorik, allt från kartsökningar, besökta hemsidor och annan nätaktivitet till kontouppgifter och även i vissa fall lösenord till konton.

BT - 01 okt 13 kl. 06:37

Nätanvändaruppgifter lagras ett år

USA:s säkerhetstjänst NSA lagrar omfattande information om miljoner vanliga människors internetanvändning i upp till ett år, oavsett om personerna är intressanta för myndigheten. Det framgår av hemliga dokument som The Guardian tagit del av. Metadatan innehåller uppgifter om nästan allt en användare gör på nätet i form av webbhistorik, allt från kartsökningar, besökta hemsidor och annan nätaktivitet till kontouppgifter och även i vissa fall lösenord till konton.

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

Se direktsändning: Så borde semesterstugorna göras brandsäkrare - olycksutredarna ger nya rekommendationer efter Levi-brand där tre barn dog

Olycksutredningscentralen har utrett stugbranden i Levi i Kittilä som krävde tre barns liv i våras. Utredningen ger upphov till nya rekommendationer för att förbättra säkerheten i hyrstugor..

YLE - 1 timme sedan

Opp och hoppa! Fyra av fem ungdomar rör sig alltför lite, visar ny studie

De flesta unga människor i världen rör sig alltför lite. Världshälsoorganisationen WHO rekommenderar minst en timme fysisk aktivitet varje dag. Men runt 80 procent av alla barn och tonåringar uppfyller inte den rekommendationen..

YLE - 2 timmar sedan

Morgonkollen: Postutdelare vittnar om sitt tunga jobb, gnissel inom Tysklands maktparti CDU, nya protester i Ukraina

En fyrapersonersgrupp försöker få slut på poststrejken. En maktkamp seglar upp inom det stora tyska partiet CDU som håller kongress i dag..

YLE - 3 timmar sedan

Vilken streamingtjänst ska jag välja? Vi jämför HBO, Arenan, Ruutu, Apple Tv och de övriga som syns i Finland

Streamingtjänsterna kämpar hårt om tittarnas ögon. Vi listar priser och egenskaper för tjänsterna som är tillgängliga i Finland!.

YLE - 4 timmar sedan

Hyr Casinoparken för en dag för 25 euro – Hangö stad börjar ta betalt för evenemangstillstånd

I framtiden kan det kosta en slant om du vill arrangera ett evenemang på kommunal mark i Hangö. Staden planerar avgifter men också tydligare direktiv och regler för arrangörer..

YLE - 4 timmar sedan

Tunga lyft från nio på kvällen till sex på morgonen och 50 trapphus med värkande knän – postarbetarnas vardag är långtifrån den glatt visslande postiljonens

Den glatt visslande postiljonen som kände alla är ett minne blott. I dag är distrikten stora och hushållen fler. Arbete i mörker, skäll och fysiska krämpor har blivit vardag bland brevbärarna, samtidigt som paketsorterarna vittnar om en ny arbetstakt: "Gårdagens rekord blir dagens startnivå"..

YLE - 13 timmar sedan

Specialutbildad personal hjälper Lojobor som upplevt våld i familjen

Över 50 kvinnor och män som har upplevt våld i sin familj eller i sitt parförhållande har sökt hjälp hos Lojo stad under det här året. Lojo har specialutbildat personal för ändamålet..

YLE - 14 timmar sedan

Riksförlikningsmannen: Förhandlingarna läggs på is tills tvisten om postsorterarnas kollektivavtal är löst

Post- och logistikunionen PAU och arbetsgivarsidan Palta måste lösa tvisten om de 700 paketsorterare som flyttats till ett sämre kollektivavtal innan förhandlingarna som leds av riksförlikningsmannen kan fortsätta..

YLE - 15 timmar sedan

Så kan du få ersättning för bilskolornas priskartell

Det är många som känner sig lurade eftersom det framkommit att flera bilskolor i Nyland gjort upp om priser. Men det tar lång tid att få ersättning – om det alls går att få..

YLE - 15 timmar sedan

Sjundeå satsar på att ge alla arbetslösa en chans till jobb och studier

Sjundeå satsar nu på att alla som är arbetslösa i kommunen ska få jobb. Tidigare har man enbart riktat sig till ungdomar, med lyckat resultat..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.