Computer Sweden > IT

Wednesday, 13 November, 16:46

Computer Sweden - 08 nov 19 kl. 09:48

Webhallen-profiler vill ge mer spelglädje till handeln
En välkänd kvartett från Webhallen är tillbaka i branschen med ett nytt bolag som ska ta gamificationtrenden till handeln..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Webhallen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Webhallen-profilervill ge , mer, spelglädjetill , handeln
Dagensanalys.se - 07 nov 19 kl. 08:37

Webhallen-profiler ska gamifiera handeln

Techstartupen Gamifiera har tagit fram en plattform för att skapa kundengagemang och communities för retailers och varumärken. Teamet, som kommer närmast från Webhallen, har tidigare byggt ett av världens första gamifierade lojalitetssytem. Nu meddelar Gamifiera att man har fått investering från Wellstreet Ventures, samt blivit invald i Google Developers Launchpad.

Dagensanalys.se - 14 apr 16 kl. 14:30

Amazon och Ebay står högt i kurs hos svenska e-handelskonsumenter

Svenska konsumenter är flitiga besökare på utländska onlinebutiker. Detta har rabattkodsplattformen CupoNation kunnat utläsa genom en undersökning av vilka hemsidor svenskarna har besökt mest under de senaste sex månaderna. Det har tidigare rapporterats om världens mest besökta hemsidor och i Sverige finns plattformar som KIA-index som exempelvis visar på faktorer som unika besök och sidvisningar och används av många annonsörer samt mediebyråer.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 6 timmar sedan

R2M får nytt förtroende som Skatteverkets Oracle


Efter att ha skött Skatteverkets plattformstjänster i fyra år tog R2M hem myndighetens nya upphandling och får därmed nytt förtroende..

Computer Sweden - 10 timmar sedan

Chockrapporten – historiskt låg tillväxt för it i Sverige


Både vad gäller it-budgetar och verksamhetsfinansierad it så väntar ett 2020 med historiskt låg tillväxt. ”Vi står inför en ökad osäkerhet i vår ekonomi”, säger Radars vd Hans Werner – och pekar samtidigt på tre it-utmaningar som hotar hela den svenska tillväxten..

Computer Sweden - Igår: 14:42

Värsta krisen över för VGR – Atea och HP tiger om storkraschen


Den värsta krisen är över, men problemen med de kraschade HP-datorerna försatte Västra Götalandsregionen i stabsläge i nästan en veckas tid..

Computer Sweden - Igår: 13:53

EU ger Telia grönt ljus för att köpa TV4


EU-kommissionen godkänner Telias förvärv av Bonnier Broadcasting, som innehåller TV4, MTV och Cmore – och affären väntas nu bli klar redan den 2 december..

Computer Sweden - Igår: 12:46

Här är vinnarna i Länsförsäkringars konsultupphandling


14 konsultbolag finns med bland de utvalda i Länsförsäkringars nya ramavtal för resurskonsulter..

Computer Sweden - Igår: 12:16

ECB-bas leder ny innovationshubb för kryptovalutor


Bank for International Settlements (BIS) ser en ljus framtid för digitala valutor, kryptovalutor och andra moderna betalningslösningar. Nu inrättas en ”innovationshubb” ledd av Benoit Coeure som tidigare uttalat sig kritiskt om Facebooks valuta Libra..

Computer Sweden - Igår: 10:18

Google samlar in hälsodata från miljoner amerikaner


Google samlar in hälsodata från miljoner amerikaner i 21 delstater i ett projekt som går under namnet ”Project Nightingale”..

Computer Sweden - Igår: 06:02

Efter skolorna och konsumenterna – nu ska Chrome OS-chefen vinna företagen


Efter utbildningssektorn och konsumentmarknaden återstår för Googles pc-koncept Chromebook att ta sig in i företagsvärlden. Men det finns försvårande faktorer, säger Chrome OS-chefen Kam Liu. ”Det finns väldigt mycket licensbaserad programvara där”..

Computer Sweden - I förrgår: 15:56

Vita husets CTO: "Lita inte på Huawei"


Den amerikanska regeringen uppmanar EU:s ledare att inte teckna samarbetsavtal med kinesiska Huawei gällande utbyggnaden av 5g-nätet..

Computer Sweden - I förrgår: 13:19

USA:s flotta lurades att köpa övervakningsprodukter från Kina


Aventura Technologies har lyckats sälja prylar för 88 miljoner dollar genom falska påståenden om att de har tillverkats i USA..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.