YLE > Finland

Thursday, 21 November, 10:12

YLE - 08 nov 19 kl. 09:50

KKV: Veikkaus marknadsföring följer inte bolagets principer om ansvarsskyldighetEnligt Konkurrens- och konsumentverket borde Veikkaus marknadsföra verktyg för spelhantering på ett mer mångsidigt sätt..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
KKV, Konkurrens, Veikkaus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KKV, Veikkaus, marknadsföring, följerinte , bolagets, principerom , ansvarsskyldighet
Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 11:05

Stora Annonsördagen 2016 – för alla som arbetar med reklam och marknadsföring

Du har väl bokat biljetter till Stora Annonsördagen den 28 april på Grand Hotel. Programledare för dagen är Frida Boisen författare till boken Digital Succé. Du bjuds på en heldags inspiration med flera vassa talare som exempelvis Ben Williams, Communications Manager på Adblock Plus, Björn Ulvaeus från ABBA och Tomas Franzén koncernchefen för Bonnier och många, många fler… Här har ni alla talare för dagen: ADBLOCKERS – NÄR BLEV KONSUMENTEN VÅR FIENDE?

Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 09:21

Sveriges små- och medelstora företag håller fast vid traditionell marknadsföring än så länge

Eniro har låtit undersöka hur Sveriges små- och medelstora företag marknadsför sig i digitala och traditionella kanaler. Traditionella metoder som deltagande på mässor/evenemang, egna nätverk/word-of-mouth och annonsering i lokalpress ligger stadigt i topp. Men det är sakta på väg att ändras.

Dagensanalys.se - 20 dec 16 kl. 11:31

Quantcasts VD siar on framtiden för digital marknadsföring

Under Quantcast Supernova fick jag chansen att växla några ord med Konrad Feldman, VD på Quantcast för att få hans syn på framtiden för digital marknadsföring. I en värld där annonsmarknaden omsätter 500 miljarder Euro varje år finns fortfarande utrymme för utveckling och tillväxt menar Konrad. Vi måste se digital marknadsföring som en långsiktig investering.

Dagensanalys.se - 06 feb 18 kl. 13:55

7 viktiga saker som du måste ha koll på i digital marknadsföring

Jobbar du med digitala kanaler och vill bli ännu bättre på att Marknadsanalys, Data, Google Analytics, Sökmotoroptimering (SEO), Sociala medier, E-postmarknadsföring och Displayannonsering. Boka upp dig i vår utbildning där du kommer att lära dig hur du ökar din synlighet med digitala annonsering och hur du ökar din konvertering – hur du säljer mer – missa inte denna utbildning. Den 19 februari kör utbildningen igång och det finns bara ett fåtal platser kvar, så om du vill vara med i årets första kursstart har du två veckor på dig innan vi kör igång.

Dagensanalys.se - 01 mar 18 kl. 19:03

7 viktiga saker som du måste ha koll på i digital marknadsföring

Jobbar du med digitala kanaler och vill bli ännu bättre på att Marknadsanalys, Data, Google Analytics, Sökmotoroptimering (SEO), Sociala medier, E-postmarknadsföring och Displayannonsering. Boka upp dig i vår utbildning där du kommer att lära dig hur du ökar din synlighet med digitala annonsering och hur du ökar din konvertering – hur du säljer mer – missa inte denna utbildning. Kursstarten sker löpande efter det att man anmäler sig, boka upp dig så sätter vi ihop en kursplan åt dig.

Dagensanalys.se - 09 maj 17 kl. 07:19

Digital marknadsföring – vad betyder alla termer?

Det finns mängder av termer och trebokstavskombinationer inom digital marknadsföring och vi har samlat 35 av dessa digitala begrepp i en ordlista. Så om du undrar vad som är vad inom digital marknadsföring – gå igenom vår lista med begrepp och termer du kan stöta på när du t ex ska köpa annonsering online eller optimera din webbplats. Saknar du något begrepp eller någon term?

Dagensanalys.se - 25 okt 17 kl. 18:19

Digital marknadsföring – vad betyder alla termer?

Bounce rate, CPA, ROI och SERP? Det finns mängder av termer och trebokstavskombinationer inom digital marknadsföring och vi har samlat 35 av dessa digitala begrepp i en ordlista. Så om du undrar vad som är vad inom digital marknadsföring – gå igenom vår lista med begrepp och termer du kan stöta på när du t ex ska köpa annonsering online eller optimera din webbplats.

Dagensanalys.se - 29 dec 17 kl. 14:28

Därför spenderar spelbolagen miljarder på marknadsföring

Marknaden för casinospel och betting på nätet har fullkomligt exploderat under det senaste decenniet, vilket lett till att ett flertal spelbolag rusat fram på Stockholmsbörsen. Med stora rörelsevinster har bolagen möjlighet att årligen spendera miljarder kronor på marknadsföring, både via traditionella och digitala kanaler. – Det är viktigt för bolagen att behålla, eller öka, sina marknadsandelar.

Dagensanalys.se - 04 mar 16 kl. 13:28

6 verktyg som tar din mobila marknadsföring till nästa nivå

Mobilen är den heliga graal för oss marknadsförare. Med den här guiden kan du komma lite närmare nirvana. Vi ger dig lite inspiration till en omstuvad strategi och tipsar om verktyg som gör det roligare, enklare och mer lönsamt att satsa på mobil marknadsföring!

Skånskan - 07 feb 19 kl. 05:00

Marknadsföring av artrosmedel granskas

Malmö Med marknadsföring på sin hemsida lovar företaget Healthshop, med adress i Malmö, lindring av sjukdomar i leder och kärl genom ”undermedlet” Artrocare+.
Preparatet sägs vara en orsak till att japaner ska ha så friska och långsamt åldrande leder.
Läkemedelsverket är kritiskt.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Ny priskartell har avslöjats i bilskolebranschen

En ny priskartell har avslöjats i Finland - denna gång i bilskolebranschen. Konkurrens- och konsumentverket informerade på torsdagen om ett antal bilskolor som avtalat om bilskoleavgifterna sinsemellan. Vi uppdaterar artikeln.

YLE - 45 minuter sedan

Kristi Raik: Nato viktigast för Baltikum, men Trump, Macron och Helme skapar säkerhetspolitisk oro

I Estland haglar protesterna mot inrikesminister Mart Helmes säkerhetstal om en "plan B". Osäkerheten har ökat, men det beror på USA:s president, säger den säkerhetspolitiska experten Kristi Raik..

YLE - 45 minuter sedan

De grönas Pirkka-Pekka Petelius ber om ursäkt av alla samer för sketcherna på 80-talet

Skådespelaren och den gröna riksdagsledamoten Pirkka-Pekka Petelius har offentligt bett alla samer om ursäkt. Petelius säger i ett uttalande att han tar avstånd från sina sketcher i TV-serier från 1980- och 1990-talen, där samer framställdes på ett kränkande vis..

YLE - 1 timme sedan

Högsta domstolen: Talvivaarachefernas domar ändras inte

Högsta domstolen ändrar inte hovrättens dom gällande miljöbrotten som gruvbolaget Talvivaara gjort sig skyldig till..

YLE - 1 timme sedan

Stora skillnader i tillgången på behöriga lärare i Svenskfinland - läget är bäst i Österbotten och sämst i Nyland, visar utredning

De regionala skillnaderna i skolornas tillgång till behöriga lärare betydande i Svenskfinland, enligt Finlands svenska lärarförbund FSL:s rapport. Behovet av mera behöriga lärare är störst i Nyland..

YLE - 3 timmar sedan

Jägarna vill jaga i stället för att syssla med byråkrati - därför går jaktvårdsföreningarna i Västnyland samman

Ingen blir jägare för att få syssla med byråkrati. Det säger Otto von Frenckell med tanke på den planerade sammanslagningen av jaktvårdsföreningarna i Västnyland..

YLE - 3 timmar sedan

"Unga förstår inte vad som händer när en människa blir slagen" – vad ska myndigheterna göra när en 16-åring begått brott sedan han var åtta?

Både socialarbetare och polisen anser att unga numera oftare tar till våld. Polisens statistik visar att antalet fall av misshandel som begås av unga under 15 år har ökat i år i Esbo och Grankulla. Fyra killar misshandlade en ung kille i Grankulla i våras.

YLE - 3 timmar sedan

Postens avtalsshopping har lett till en B-arbetarklass med sämre villkor och lägre lön - Ingen förhandlar för vår del, säger tidningsutdelaren Juha Koskinen

Postens anställda strejkar för att undvika ett motsvarande kollektivavtal som de anställda vid dotterbolaget Posti Palvelut har. Tidningsutdelaren Juha Koskinens lön sjönk med en fjärdedel när han år 2017 flyttades över till Posti Palvelut. I dag är över 90 procent av hans kollegor invandrare och nästan ingen av dem hör till facket..

YLE - 4 timmar sedan

Förslag: Åbo stad tar över Trojas verksamhet 2021 - Kårkulla samkommun sköter om verksamheten ett år till med "så låga utgifter som möjligt"

Ungdomsverkstaden Trojas verksamhet kommer fortsätta i Kårkullas regi i ett år till, men på grund av de höga kostnaderna konstaterar man att "utgifterna för Kårkullas del hålls så låga som möjligt under nästa år"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.