Barometern > Nyheter

Thursday, 21 November, 07:06

Barometern - 08 nov 19 kl. 09:32

Unik folkmusik i Högsby på söndagNu på söndag den 10 november blir det konsert med unga folkmusiker från hela världen i Högsby..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Högsby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unik, folkmusiki , Högsby, söndag

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Tidigare igångsättning kan rädda barn

Sahlgrenska universitetssjukhuset erbjuder alla gravida kvinnor igångsättning vid vecka 41, i stället för som tidigare vid vecka 42. Detta efter att en studie visat att risken att barnet dör ökar om igångsättningen sker senare. Nu presenteras resultaten vetenskapligt..

Barometern - 15 minuter sedan

Thunberg tilldelas barnfredspriset

Barometern - 45 minuter sedan

Ståhl duckar kritiken – får stöd av SOK

Daniel Ståhl vill inte bemöta Sebastian Samuelssons kritik – och får stöd av SOK..

Barometern - 1 timme sedan

Låt alla gymnasieelever pröva att driva företag

Ung Företagsamhet.

Barometern - 1 timme sedan

Patrik Gahm:”Ta chansen istället för att tacka nej”

Patrik Gahm startade sitt första datorföretag som 16-åring. Med åren har han gjort karriär inom it-världen och som fastighetsmäklare. Nu är han inne på sin tredje yrkeskarriär – som lärare och studie- och yrkesvägledare – det roligaste jobbet han haft..

Barometern - 1 timme sedan

Länge leve landstingen

Ohistoriskt och ogenomtänkt att utmönstra begreppet landsting..

Barometern - 1 timme sedan

Här är Royal Designs nya superlager i Nybro

Lagret har blivit ett nytt landmärke för Nybro. 266 meter långt och 20 000 kvadratmeter stort lämnar det ingen oberörd vid infarten österifrån. ”Här inne har vi ett av Sveriges modernaste och effektivaste lager”, säger Royal Designs grundare och delägare Andreas Ekberg..

Barometern - 1 timme sedan

Krönikan: Nybro ska växa med regionen

Nybro Kommun ska inte växa på egen hand. Tillväxten ska ske på regional nivå och sedan ska Nybro vinna på att vara en attraktiv del av regionen..

Barometern - 1 timme sedan

Kalmarbolag vill bygga upp Europas e-handel

Bygget av Royal Designs nya lager i Nybro blev basen. Nu vill e-handelsjättens grundare utveckla infrastrukturen för andra bolag över hela Europa. Tillsammans med börsnoterade finansbolaget Catella har Andreas Ekberg och Hans Bengtsson bildat Infrahubs AB..

Barometern - 1 timme sedan

Gunvor Munck: ”Lita på magkänslan, den är viktig och har alltid rätt”

Gunvor Munck växte successivt in i pappa Börje Johanssons åkeri. Idag är hon vd för Smålands Logistik som är en del av familjeföretaget Börjes koncernen med drygt 550 anställde och 250 bilar. För två år sedan tilldelades hon kungliga näringslivsmedaljen i guld..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.