Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 19 November, 09:32

Kristianstadsbladet - 08 nov 19 kl. 09:30

Polisen: Många blir drogade drogade på krogenDen som drogats ska agera snabbt, råder polisen. Men på akuten på CSK ville personalen inte ta blodprov på Sofie och Louise. Sjukvården och polisen har olika uppfattningar kring rutinerna för provtagning. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
CSK, Sofie, Louise

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PolisenMånga blir , drogade, drogade, krogen
Polisen - 09 okt 12 kl. 10:25

Polisen skapar trygghet på spårvagnen

Polisen är synlig på spårvagnslinje 5 varje fredag- och lördagkväll. ? Folk ska känna sig trygga när de är på väg hem från krogen, säger Hans Bengtström, operativ kommissarie på Hisingen..

Polisen - 05 aug 14 kl. 15:30

Polisen arbetar med skogsbranden i Västmanland

Polisen förbereder just nu en strukturerad evakuering i det brandhotade området i Västmanland, om det skulle bli nödvändigt. Om räddningsledaren tar beslut om evakuering kommer Polisen i Västmanland att få förstärkning från andra polismyndigheter  för att kunna evakuera så snabbt som möjligt. Utöver Polisen i Västmanland deltar också Polisen i Stockholm, Örebro och Uppsala i arbetet med....

Polisen - 06 jul 11 kl. 15:37

Polisen skaffar partner i it-satsningen

Polisen gör nu den största satsningen någonsin för att utveckla sin it. För att snabbt ge polisen det it-stöd de behöver och öka leveranstakten förläggs en del av utvecklingsarbetet externt..

Polisen - 04 jul 11 kl. 10:40

Polisen finns som vanligt på Yran

Polisen förbereder sig inför Storsjöyran och sätter som vanligt in extra personal. Inriktningen är att förebygga våldsbrott, ungdomsfylleri, stölder och narkotikabrott. Genom vår närvaro bidrar Polisen till en trygg och säker vistelse under Yran..

Polisen - 16 jan 12 kl. 14:11

Polisen.se kan vinna webbpris

Polisen.se har nominerats i en tävling som korar Sveriges bästa webbplatser. Polisen tävlar mot tre andra webbplatser i kategorin samhällskommunikation..

Polisen - 23 apr 12 kl. 15:47

Polisen önskar kontakt med uppgiftslämnare gällande mordförsök i Boden

Polisen önskar komma i kontakt med den person som meddelat sig anonymt till polisen angående mordförsöket som skedde på Idunsväg i Boden under långfredagen..

Polisen - 25 apr 12 kl. 12:54

Polisen satsar mot ungdomars alkoholdrickande under valborgsfirandet

Polisen kommer att vara extra synlig i hela länet och finnas på de platser där ungdomarna finns. Polisen kommer främst jobba mot langning och fylleri som i sin tur leder till andra brott..

Polisen - 14 aug 12 kl. 11:35

Polisen i Västmanland söker båtägare

Polisen i Västmanland beslagtog en båt den 13 juli vid Östra Holmen. Båten misstänkts vara stulen och därför söker nu Polisen efter den rätta ägaren till båten..

Polisen - 03 sep 12 kl. 14:00

Polisen söker vittnen till misshandel på Sigmatorget

Polisen söker en man som ska ha avstyrt en misshandel och ett våldtäktsförsök mot en 18-årig kvinna på Torggatan i Västerås natten till den 6 juni. Polisen är också intresserad av att komma i kontakt den taxichaufför som körde kvinnan från city..

Polisen - 14 nov 12 kl. 08:45

Polisen söker försvunnen 76-årig kvinna

Polisen söker efter en 76-årig kvinna som försvann vid 03-tiden i natt. Kvinnan försvann från sitt hem på Vallby i Västerås och Polisen är intresserad av att allmänheten hör av sig med tips och iakttagelser..

Polisen - 26 apr 13 kl. 17:10

Polisen söker försvunnen 27-årig man

Polisen söker efter en 27-årig man som försvann från bostaden i Sala natten till torsdagen den 25 april. Polisen letar efter mannen med hund- och polispatrull samt helikopter och civila räddningssökshundar..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Nazistisk utgivare får fängelse för hets mot Cake cowboy

Den ansvarige utgivaren för en nazistisk nättidning fälls för hets mot folkgrupp efter att ha publicerat kränkande kommentarer om konditoriet Cake cowboy i Kivik..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Efter dödsfallet – Enrique tillbaka i Spanien?

Robert Moreno förde Spanien till gruppseger i EM-kvalet. Men enligt medieuppgifter får han nu lämna förbundskaptensuppdraget. Luis Enrique, som Moreno ersatte tidigare i år, sägs vara på väg tillbaka..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Klart med första bokningarna till Helgeåfestivalen

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Världstoalettdagen: Testa dina toakunskaper i vårt quiz

I dag är det Världstoalettdagen, en officiell FN-dag för att uppmärksamma att många människor saknar tillgång till toalett. Testa dina toakunskaper här..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

ABB stöttar Exegers solcellstillverkning

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Populära tv-program upphör i Danmark

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

SEB: Namnlista från SVT förändrar inget

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Nordkorea: Sverige bör uppföra sig

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Avgörande i stort spanskt korruptionsmål

Åklagarna uppskattar att de förskingrat totalt runt 700 miljoner euro – över sju miljarder kronor – av offentliga medel. I dag faller domen mot flera högprofilerade politiker från Spaniens regerande socialistparti PSOE, i ett av de största korruptionsmålen i landets historia..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Skåne: Miljoner till scientologernas behandlingshemOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.