Expressen > Nyheter

Friday, 22 November, 11:07

Expressen - 08 nov 19 kl. 09:26

Försenade tåg och bussar kostar Skånetrafiken merEn allt större post i Skånetrafikens utgiftskonto handlar om ersättningar till försenade resenärer.Förra året fick trafikbolaget betala ut 15 miljoner kronor till kunder som blivit sena..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skånetrafiken, Skånetrafikens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försenade, tågoch , bussar, kostar, Skånetrafiken, mer
YLE - 13 jun 16 kl. 11:53

1,6 miljoner euro/månad - så mycket kostar försenade västmetron

I fredags blev det klart att västmetron inte börjar trafikera den 15 augusti som planerat. Ersättande bussar kostar HRT minst 1,6 miljoner euro per månad. Allting var klart: västmetron skulle börja trafikera den 15 augusti.

YLE - 13 jun 16 kl. 11:53

1,6 miljoner euro per månad - så mycket kostar försenade västmetron

I fredags blev det klart att västmetron inte öppnas för trafik den 15 augusti som planerat. Ersättande bussar kostar HRT minst 1,6 miljoner euro per månad. Allting var klart: västmetron skulle starta den 15 augusti.

Sydsvenskan - 23 dec 18 kl. 09:52

Alla bussar i Skåne försenade

I princip alla bussar i hela Skåne är försenade på grund av snön.

Helsingborgs Dagblad - 23 dec 18 kl. 09:52

Alla bussar i Skåne försenade

I princip alla bussar i hela Skåne är försenade på grund av snön.

Skånskan - 26 apr 16 kl. 15:25

Gränskontroller inom EU kostar biljoner

Malmö Liberalerna har undersökt vad de återinförda gränskontrollerna inom EU kostar. Det rör sig om 500-1 400 miljarder euro fram till 2025, alltså cirka 0,5-1,4 biljoner kronor.
Att öppna upp Europa och släppa in de flyktingar som söker asyl är långt billigare, menar Cecilia Wikström (L), EU-parlamentariker.

Skånskan - 16 jun 14 kl. 09:17

Försenade bussar skapar köer

Försenade ersättningsbussar över bron skapar långa köer på Hyllie..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Är tåg och bussar som kommer i tid verkligen för mycket begärt?Om skribenten

Just nu ligger stora delar av Stockholms kollektivtrafik nere, och de som inte står helt still är i alla fall kraftigt försenade.Tydligen är det ett växelfel som är problemet den här gången, och det påverkar även SJ:s tåg. Själv sitter jag på en buss och är i skrivande stund ungefär en timme försenad.

YLE - 28 aug 16 kl. 09:34

Stormen orsakade omfattande elavbrott och försenade tåg

Stormen härjade i Österbotten på lördagen och tusentals hushåll drabbades av elavbrott. Nu har alla fått tillbaka strömmen. I Karleby avbröts en biltävling sedan vinden vält en högtalarrigg.

Skånskan - 10 mar 17 kl. 11:17

Inställda och försenade tåg

tågtrafik På grund av ett spårfel ställs tåg in mellan Malmö och Simrishamn. ERWP.fif(0)På fredag förmiddagen meddelar Trafikverket att resenärer får räkna med både inställda och försenade avgångar på sträckan.

SN - 05 dec 12 kl. 10:28

Tåg och bussar försenades

Det är fortfarande förseningar i tågtrafiken och åtskilliga bussar blev försenade i morgontrafiken..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Rättegången mot Britta Nielsen avbröts – på nytt

Så har rättegången mot den danska storsvindlaren Britta Nielsen avbrutits – igen.En halvtimme innan fredagens förhandling skulle dra i gång fick rättens ordförande veta att Britta Nielsen var för sjuk för att närvara.– Det kan finnas dokumentation som hon måste kommentera, säger försvarsadvokaten Nima Nabipour, enligt danska Ekstrabladet..

Expressen - 30 minuter sedan

Skatteverket kräver miljoner av jultidningarna

Jultidningsföretagen riskerar en skattesmäll.Skatteverket har granskat branschen och anser nu att det saknas mångmiljonbelopp i arbetsgivaravgifter för barnen som säljer tidningar. Det rapporterar Lilla Aktuellt i SVT.

Expressen - 45 minuter sedan

Thorwaldsson: ”Ett allvarligt läge för S”

Flera opinionsmätningar de senaste veckorna har visat på ett minskat stöd för Socialdemokraterna. I dag träffas partistyrelsen – bland annat för att diskutera en mellanvalsstrategi med åtgärder på hur S ska vända opinionsläget..

Expressen - 30 minuter sedan

Stefan Löfven är färdig nu – adjö

Stefan Löfven har inte fått mycket gratis, sällan eller aldrig några lovord.Torbjörn Nilsson analyserar statsministerns uppgång – och fall..

Expressen - 1 timme sedan

Klimatkompensationsbolag kopplas till skatteparadis

Svenska myndigheter köper klimatkompensation av företag som ägs av holdingbolag i skatteparadis. Det visar en granskning som Dagens Nyheter gjort.– Det finns inget som försvarar att man registrerar sig i ett skatteparadis, säger Claire Wigg, vd för det svenska bolaget Zero Mission, till DN.

Expressen - 1 timme sedan

SD:s plan – för att stoppa arbetskraftsinvandringen

I ett tal som Sverigedemokraternas nya gruppledare Henrik Vinge hade på fredagen sade han att han ska ta kontakt med Kristdemokraterna, Moderaterna, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet på måndag. Detta med målet att stoppa den svenska arbetskraftsinvandringen. .

Expressen - 1 timme sedan

Fitnessmodell hittad mördad i sitt hem

Över 1 800 mord har registrerats i staden Tijuana i nordvästra Mexiko under 2019.I söndags hittades en fitnessmodell mördad i sitt hem..

Expressen - 1 timme sedan

Kinas nya hot mot USA: ”Kommer slå tillbaka”

USA och Kina arbetar för att enas om ett avtal för att stoppa handelskriget – men de två supermakterna tycks vara långt från eniga.Den kinesiske presidenten Xi Jinping anser att avtalet är för orättvist – och förklarar att man ”kommer slå tillbaka” om det blir nödvändigt..

Expressen - 1 timme sedan

Nekar till dubbelmord – ny förhandling i dag

I dag hålls ny förhandling om dubbelmordet i Arlöv. Åklagaren har begärt att den 76-årige man som är misstänkt för att ha mördat Grazyna, 79, och hennes make Kjell, 74, ska sitta fortsatt häktad, men den misstänkte har motsatt sig det, så det blir omhäktningsförhandling i Malmö tingsrätt..

Expressen - 2 timmar sedan

SMHI:s halkvarning: Blir regn och blötsnö

Under fredagen väntas det bli halt i delar av Norrland. SMHI klass 1-varnar nu för plötsligt ishalka i hela Jämtlands län och i Västerbottens läns inland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.