Skånskan > Nyheter

Wednesday, 13 November, 13:11

Skånskan - 08 nov 19 kl. 09:21

Inbrott mitt på dagenSJÖBO På torsdagen, mitt på dagen, bröt sig någon in i en lägenhet på Blåklockevägen.
Någon gång mellan 12 och 13.30 krossade någon ett fönster och tog sig in i bostaden.
Exakt vad som fattas är inte klart. Men den boende har hunnit konstatera att en tv-spelskonsol, en Xbox, är borta..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SJÖBO På, Blåklockevägen, Xbox

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrottmitt på dagen
Nyan - 3 timmar sedan

Åtal för inbrott som filmades

Ett nattligt inbrott i ljudaffären Prosound i januari 2018 kan vara på väg att klaras upp. .

Länstidningen i Jämtland - 2 timmar sedan

Två anhållna misstänkta för inbrott i Östersund

Två personer sitter anhållna efter ett inbrott. Inbrottet ska ha skett i någon typ av....

YLE - 17 apr 17 kl. 14:04

Svårare att förfalska recept – leder till flera inbrott i apoteken

Apoteket i Kronoby har utsatts för tre inbrott under de senaste tre åren. Apotekare Anu Nissilä säger att systemet med e-recept gör det svårt att förfalska recept. Då bryter sig missbrukarna istället in.

Kristianstadsbladet - 09 aug 12 kl. 14:04

Våg av inbrott i nordöstra Skåne

Åtta villor har haft inbrott under några timmar på onsdagen. I en villa i Huaröd skrämdes tjuven bort av familjens hund. Åtta villor har haft inbrott under några timmar på onsdagen.

SmålandsPosten - 16 jul 13 kl. 06:42

Antalet inbrott minskar i Älmhult

I helgen hade två källar­förråd inbrott i Älmhult. Ur det ena stals bland annat en cykelkärra och en flaska vin. Ur det andra stals träningsutrustning och sprit.

Kristianstadsbladet - 07 jul 14 kl. 06:30

Inbrott i bostäder har ökat

Foto: TT
Antalet inbrott i bostäder i Hässleholms kommun har mer än fördubblats under årets fem första månader. Inbrotten begås av både kringresande ligor och personer på orten.
Från januari till och med maj månad har mer än dubbelt så många inbrott inträffat i kommunen.

BT - 28 dec 13 kl. 07:14

Många inbrott under julen

I jul har det varit fler bostadsinbrott i Sjuhärad jämfört med tidigare år. Hittills har rapporterats att nio hushåll har haft påhälsning av inbrottstjuvar under julhelgen. – Det finns egentligen inte någon bra förklaring till varför det är fler i år, säger Jan-Olof Bothin, biträdande utredningschef på polisen i Borås.

YLE - 07 jul 14 kl. 15:21

Inbrott igen i bensinmack i Österby

Inatt hälsade inbrottstjuvar igen på i Nestes bensinstation i Österby i Ekenäs. Nattens inbrott var det fjärde i ordningen sedan mars 2013. Ungefär tjugo före två gick larmet att någon tagit sig in i bensinstationen.

BT - 07 okt 14 kl. 16:43

Här sker flest inbrott i Borås - se din stadsdel: "Är en väldig spridning"

Inbrottstjuvarna gömmer sig i höstmörkret. Hittills i år har 155 inbrott polisanmälts i Borås. Se diagram längst ner i artikeln med alla stadsdelar!

YLE - 24 mar 16 kl. 06:40

Allt fler inbrott i österbottniska egnahemshus

Det blir vanligare med inbrott i egnahemshus. Enligt statistik från polisen har antalet inbrott i egnahemshus klart ökat, såväl nationellt som i de österbottniska landskapen. Särskilt inför långhelger lönar det sig för husägaren att göra vad man kan för att skydda sig.

Skånskan - 25 apr 16 kl. 14:00

Fler Eslövsbor oroar sig för att få inbrott

eslöv Oron för inbrott fortsätter att öka bland Eslövsborna. Samtidigt visar brottsstatistiken på att inbrotten minskar.
– Det är ändå viktigt att vi tar medborgarnas känsla på allvar - och vi kommer att vara mer synliga för att alla ska kunna känna sig trygga, säger Mats G Odestål, kommunpolis i Eslöv.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Lämnade ej telefon – anmäld

Abbekås Ett företag i Abbekås har polisanmält en före detta anställd som inte har lämnat tillbaka sin jobbtelefon. Mannen, som är i yngre medelåldern, har avslutat sin anställning men har trots påtryckningar inte lämnat tillbaka sin telefon som han tidigare hade i tjänsten. Han är nu misstänkt för olovligt förfogande.

Skånskan - 45 minuter sedan

Leksaksworkshop och kulturkryss på Kulturkalaset

Svalöv I helgen avslutas det pågående Kulturkalaset i Svalöv.
På programmet står både föreläsningar, kulturkryss, leksaksworkshop och författarbesök.Under dagarna tre handlar det om fritt broderi och det är välkända Eva Nelander Juntunen som i samarbete med BRAK öppnar upp Galleri Tvättstugan i Billeberga mellan den 14-17 november klockan 13-17.

Skånskan - 1 timme sedan

Stal sprit och skottkärra

Marieholm Två skottkärror och sprit som stod i ett olåst garage i Marieholm har stulits. Stölden ska ha skett mellan måndagskvällen och tisdagsmorgonen..

Skånskan - 1 timme sedan

70-talshus på 184 kvadratmeter sålt i Skurup

Skurup 2 270 000 kronor fick Lamita Hotait, 31 år, från Malmö ge för huset på Tulesholmsgatan 97 i Skurup. Huset är byggt 1978 och har en boyta på 184 kvadratmeter. Köpet från säljaren Jackline och Mikael Feher blev klart i oktober 2019.

Skånskan - 2 timmar sedan

Soulstjärnan kommer till Skåne

Musik Lionel Richie kommer till Sofiero Slott nästa sommar.Han har sålt 100 miljoner skivor. Han är en av bara två artister i världen som haft listettor nio år i följd.

Skånskan - 2 timmar sedan

Så går polisens call-ins till

Webb-TV Inom ramen för Sluta skjut-projektet håller polisen och andra myndigheter möten med de kriminella grupperingarna. Se hur ett sådant möte går till med Kriminalvårdens egen film..

Skånskan - 3 timmar sedan

Lastbilsolycka vid Videdal

Malmö En olycka har inträffat på onsdagsförmiddagen på Inre Ringvägen där en lastbil är inblandad.Räddningstjänst, ambulans och polis larmades till en trafikolycka 09.28 på Inre Ringvägen, norr om trafikplats Videdal.

Skånskan - 3 timmar sedan

Stöld under fotbollsträning

Veberöd På tisdagen skedde ett inbrott i ett omklädningsrum någon gång mellan klockan 19.00 och 20.30.

Skånskan - 3 timmar sedan

Lurade 91-åring i hemmet

lund Två okända gärningspersoner bröt sig in i en lägenhet på Flygelvägen i Lund på tisdagen mellan klockan 16.30 och 17.10.

Skånskan - 3 timmar sedan

Elevmobb trängde in lärare

eslöv En lärare blev ansatt av en grupp om cirka tio elever som var upprörda över att de inte fick åka pulka. Läraren tog skydd i ett låst utrymme på skolan.Händelsen finns återberättad i ett beslut från Skolinspektionen, som granskat skolan, en grundskola i Eslövs kommun med elever upp till och med sjätte klass.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.