Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 11 November, 20:52

Blekinge Läns tidning - 08 nov 19 kl. 09:04

Stabila priser på bostadsmarknaden – så ser det ut där borSvagt upp och fortsatt stabilt. Det senaste året har svängningarna på bostadsmarknaden klingat av och den utvecklingen håller i sig..
Läs mer på Blekinge Läns tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stabilapriser på , bostadsmarknaden, , serdet ut där , bor
PrivataAffärer - 19 jun 19 kl. 09:42

Analytiker ser uppåtrisker mot prognos om stabila bopriser

Läs också: Valueguard: Bopriserna steg i maj ”Bostadspriserna steg något i maj. Efter en period av stabilisering och mer nyligen överlag uppgångar på månadsbasis, är årstakten nu stadigt i positivt territorium och bostadspriserna stiger i takt med den svenska inflationen. Det innebär att det finns en viss uppåtgående risk för vårt antagande om stabila priser för helåret 2019”, skriver Hand

PrivataAffärer - 18 mar 19 kl. 08:30

Analytiker ser fortsatt stabila bopriser

Läs också: Valueguard: Bopriserna steg i februari Valueguards HOX-index över bostadspriserna steg 0,4 procent i februari, vilket säsongsrensat motsvarade en uppgång med 0,2 procent. I årstakt steg priserna 0,7 procent. Analytiker ser fortsatt stabila priser framöver.

Magazin24 - 03 jan 13 kl. 15:47

Det ser ljust ut för villaägare och husköpare

Sparbanken Västra Mälardalen informerar om att analysen av hushållens ekonomi i januari 2013 ger en ljus bild, som bland annat beror på löneökningar och låg inflation. Just nu råder ett gynnsamt läge för villaägare och husköpare, uppger Sparbanken Västra Mälardalen i ett pressmeddelande. Ränteläget är gynnsamt och huspriserna är stabila i Västra Mälardalen.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Köparnas marknad på bostadsmarknaden

Det stora utbudet på bostadsmarknaden gör att det är köparnas marknad. Det tycker den panel av drygt 400 mäklare som Fastighetsbyrån frågat om hur de ser på läget på bostadsmarknaden just nu. Men vissa regionala skillnader finns.

Cornucopia - 17 jan 16 kl. 17:44

Kan teknisk analys signalera att bostadsmarknaden viker?

Inom aktiehandel är det populärt att använda sk teknisk analys för köp- eller säljsignaler. Frågan är om detta kan användas för att avgöra när bostadsmarknaden faktiskt faller, även om det i sig inte ska användas som beslut för att köpa eller sälja ett boende?

Tekniken har jag använt tidigare, när jag gick ut med att bostadsmarknaden föll 2011, och det som visade sig fungera som säljssignal (=att bostadsmarknaden går in i en negativ trend) var indikator MACD - moving average convergence/divergence, som är en sk oscillator.

YLE - 02 aug 17 kl. 05:06

"Efterfrågan har ökat på bostadsmarknaden i Lovisa"

En lätt ljusning ser ut att vara i siktet för bostadsmarknaden i Lovisa. Allt fler objekt erbjuds nu till försäljning. De senaste åren har bostadsmarknaden varit rätt så lugn.

VA - 20 jan 11 kl. 13:25

Riksbankschefen ser ingen bobubbla

20 januari Riksbanken ser ingen bostadsbubbla eller bubbelbeteende på bostadsmarknaden. Men hushållens ökande skuldsättning ses som ett oroande problem. Riksbanken ser ingen bostadsbubbla eller något bubbelbeteende på den svenska bostadsmarknaden, enligt vice riksbankschefen Barbro Wickman-Parak.

YLE - 04 aug 17 kl. 05:00

Bostadsmarknaden har ännu inte påverkats av studiestödsreformen

I augusti slopades det studentspecifika bostadstillägget till förmån för det allmänna bostadsbidraget. Reformen har ännu inte haft någon inverkan på bostadsmarknaden, menar föreningen Finlands hyresvärdar. Det har länge spekulerats i hur bostadsmarknaden påverkas av reformen.

YLE - 19 sep 14 kl. 11:38

Urbanisering gör bostadsmarknaden alltmer tudelad

På bostadsmarknaden ökar skillnaderna mellan mindre orter och de växande städerna. Det här enligt Finlands Hypoteksförening, som gjort en analys över bostadsmarknaden. Det gäller att ha is i magen för den som nu planerar att köpa eller sälja sin bostad.

YLE - 12 jul 16 kl. 05:22

Bostadsmarknaden stabil trots oro

Trots stora samarbetsförhandlingar i Österbotten och en ny lagändring när man lyfter lån så verkar bostadsmarknaden i Österbotten rulla på i normal takt. De senaste uppsägningarna som flera företag tvingats göra i Österbotten har påverkat bostadsmarknaden. - Det finns de som gått i tankar om att byta hus eller lägenhet, men på grund av samarbetsförhandlingar tvingats lägga planerna på is, säger Maarit Lähteenmäki vid mäklarfirman Kiinteistömeklarit i Vasa.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Frias för giftmordförsök – döms för bedrägeri

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Xhaka: Gör ont när din fotbollsfamilj gör så

Granit Xhaka har blivit av med kaptensbindeln i Arsenal efter fejden med fansen. Nu talar han ut om situationen – och är övertygad om att stanna och slåss för en plats i laget..

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Krisen över – förening klarar sig undan konkurs

Det fattades 100 000 kronor när Handelsföreningen i Ronneby samlade sina medlemmar. En timme senare var det klart. 13 företag går in med pengarna och räddar föreningen..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Hundratals ensamkommande kan bli bostadslösa

Hundratals ensamkommande ungdomar måste lämna Migrationsverkets boenden i början av februari. Nu går frågan om bostad och försörjningsstöd över till kommunerna, men Sveriges Kommuner och Landsting kan inte garantera att alla får tak över huvudet..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Boeing: 737 Max i luften i januari igen

Flygplanstillverkaren Boeing bedömer att flygplansmodellen 737 Max kommer att kunna flyga kommersiell trafik igen i januari nästa år. Det innebär att bolaget flyttar fram flygstarten för olycksplanet en månad..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Grundare av syrisk räddningstjänst funnen död

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Samordnad hatattack mot judar i Norden

Judiska församlingar i Norden har utsatts för en koordinerat hatattack med antisemitiska klistermärken som satts upp i anslutning till kristallnattens årsdag. Judiska centralrådets ordförande Aron Verständig säger att attacken är unik i sin omfattning..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

De bjuder på en konferens ”med det lilla extra”

Två dagar bestående av föreläsningar av bland annat en lyckopsykolog, om digitalisering, innovativa tekniker och mycket mer. Dessutom öppnar flera företag upp sina lokaler för beskådan i satsningen Paraply Days.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Bennison blev årets genombrott

En vecka efter A-landslagsdebuten fortsätter Hanna Bennison att skörda framgångar. Den 17-åriga mittfältaren från FC Rosengård utsågs under Fotbollsgalan till årets genombrott i damallsvenskan..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ester gjorde familjen komplett

Barnens andranamn vittnar om mammas passion för blommor. Men större än två blir inte buketten med barn. Lilla Esters ankomst har gjort familjen Mattsson/Johansson komplett..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.