Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 17 November, 23:38

Affärsvärlden - 08 nov 19 kl. 09:08

"MTG är extremt undervärderat"MTG och Nent kan bli ett byte för någon större spelare, säger David Marcus, vars Evermore Global, har seglat upp som fjärde största ägare i MTG..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
MTG, Nent, David Marcus, Evermore Global

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MTGär , extremt, undervärderat
Affärsvärlden - 06 nov 19 kl. 21:45

”MTG är extremt undervärderat”

MTG och Nent kan bli ett byte för någon större spelare, säger David Marcus, vars Evermore Global har seglat upp som fjärde största ägare i MTG. Andra amerikanska placerare framhåller svenska bolags starka ESG-profil som en viktig faktor för att investera..

DI - 04 nov 13 kl. 15:19

Nordea: Astra Zeneca är undervärderat

Marknaden har underskattat Astra Zenecas forskningsportfölj och bolaget är undervärderat, anser Nordea som råder sina kunder att köpa aktien..

Affärsvärlden - 10 mar 14 kl. 15:53

Lindabs storägare: Bolaget är undervärderat

Byggmaterialbolaget Lindabs storägare Creades ser Lindab som fortsatt undervärderat på börsen..

DI - 10 mar 14 kl. 16:09

Stefan Charette: "Lindab är undervärderat"

Byggmaterialbolaget Lindabs storägare Creades ser Lindab som fortsatt undervärderat på börsen. Bland faktorer som talar för att innehavet har mer att ge värderingsmässigt finns så väl Lindab-ledningens aktiviteter på en rad områden som bolagets möjligheter att dra nytta av dess positionering mot den generella återhämtning för europeisk byggkonjunktur som nu kan skönjas..

Affärsvärlden - 26 sep 14 kl. 08:50

Lukas Lundin: Black Pearl är undervärderat

Black Pearl Resources storägare Lukas Lundin anser att oljebolaget är undervärderat, skriver Di.se på fredagen..

SvD - 29 jan 15 kl. 10:15

Apple ”fortfarande undervärderat” – aktien värd 203 dollar

Uppgången på över 300 procent de senaste fem åren är inte tillräcklig - Apple är fortfarande undervärderat. Det tycker åtminstone den kände storinvesteraren Carl Icahn..

SvD - 29 jan 15 kl. 10:15

Apple ”undervärderat” – trots uppgång på 300 procent

Uppgången på över 300 procent de senaste fem åren är inte tillräcklig – Apple är fortfarande undervärderat. Det tycker åtminstone den kände storinvesteraren Carl Icahn..

Affärsvärlden - 29 apr 15 kl. 08:41

Carl Icahn: Apple är undervärderat

Världens största teknikbolag är "missförstått" och fortfarande undervärderat. Det menar miljardären och aktivistinvesteraren Carl Icahn som under gårdagen twittrade efter att Apple tappat på börsen i spåren av delårsrapporten..

Affärsvärlden - 02 mar 16 kl. 10:15

Barrons: Berkshire Hathaway är undervärderat

Den amerikanska affärstidningen Barrons anser att konglomeratet Berkshire Hathaway, som kontrolleras av den världsberömde investeraren och miljardären Warren Buffett, är undervärderat. Det framgår av en artikel daterad den 1 mars..

DI - 02 nov 16 kl. 13:19

S&P: Pundet undervärderat med 15 procent

Kreditvärderingsinstitutet Standard and Poors, S&P, anser att det brittiska pundet är undervärderat med hela 15 procent, skriver Financial Times..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 11:31

Tar rygg på Nordiska Värdeportföljen

PORTFÖLJUPPDATERING Avkastningsportföljen investerar i en aktie som sedan tidigare finns i Nordiska Värdeportföljen..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:46

Addtechs it-system fortfarande utslagna efter hackerattack

För två veckor sedan drabbades teknikkoncernen Addtech av ett ransomwarevirus. Fortfarande har många av dotterbolagen stora problem, med försenade leveranser till följd..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:02

Peter Hamberg tankar aktier i Net Ent

Peter Hamberg köpte den 14 november 80.000 B-aktier i Net Ent. Det framgår av Finansinspektionens insynsrapportering..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:05

ING: SEB välpositionerad mot eventuella kostnader

Storbanken SEB är överlag välpositionerad för att hantera eventuella kostnader ifall sådana skulle uppstå med anledning av de penningtvättsuppgifter från SVT-programmet Uppdrag granskning som SEB informerade om på fredagsmorgonen. Det bedömer investmentbanken ING, rapporterar Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:47

Midroc New Technologys vd: Det slutgiltiga Powercell-priset en kompromiss

Midroc har förhandlat med Bosch under en lägre tid och eftersom kursen i Powercell steg brant under tiden hade parterna svårt att enas om priset. Det slutliga priset om knappt 107 kronor per aktie - stor rabatt i förhållande till rådande kurs - var resultatet av en kompromiss..

Affärsvärlden - I förrgår: 12:43

Aktierna som går mot strömmen

Efter en öppning uppåt vände Stockholmsbörsen på fredagsmorgonen ned med SEB som tyngsta sänke. Storbanken uppgav att SVT:s Uppdrag granskning hört av sig med frågor om misstänkt penningtvätt i Baltikum..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:26

Mohammed al-Amoudi säljer i Powercell

Det tyska verkstads- teknikbolaget Bosch har köpt drygt 5,8 miljoner aktier i det First North-listade bolaget Powercell, motsvarande 11,3 procent av aktierna i bränslecellsbolaget. Aktierna såldes av Midroc som kontrolleras av Preem-ägaren Mohammed al-Amoudi..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:13

Carnegie: Småspararfavoriten fortfarande köpvärd

Carnegie har höjt riktkursen för Embracer till 95 kronor, från tidigare 93:30, efter gamingbolagets rapport på torsdagen. Investmentbanken upprepar samtidigt sin köprekommendation..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:09

UBS: Här får investerare räkna med ett svagt 2020

Investerare bör förbereda sig på låg avkastning under 2020, då handelskriget mellan USA och Kina väntas dra ned tillväxten. Tillväxten kommer dock sannolikt att hämta sig under andra hälften av 2020, säger UBS Asienstrateg Niall MacLeod till South China Morning Post..

Affärsvärlden - I förrgår: 10:49

SEB och Elekta tunga sänker på börsen

Efter en initial uppgång vände Stockholmsbörsen på fredagsmorgonen ned med SEB som sänke. Storbanken uppgav att SVT:s Uppdrag granskning hört av sig med frågor om misstänkt penningtvätt i Baltikum..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.