Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 23 November, 00:55

Affärsvärlden - 08 nov 19 kl. 09:04

Stigande försäljning för IcaFörsäljningen i de svenska Ica-butikerna steg med 4,2 procent i oktober 2019 jämfört med motsvarande månad i fjol..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Ica

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stigande försäljningför , Ica
Sydsvenskan - 08 sep 15 kl. 17:22

Ica, luras inte i reklamen – all svensk el är blandad

Enligt helsidesannonser i Sydsvenskan kan vi nu gratulera Ica Malmborgs till att ha lyckats klara sin elförsörjning med enbart el från vindkraft. Och till att minska sina utsläpp av koldioxid med 700 ton per år. Jag är stum av beundran.

BT - 20 aug 14 kl. 13:44

Ica planerar för nya verksamheter

Ica gör högre vinst och ökar försäljningen. Dagligvarujätten ligger nu i startgroparna för att dra igång både nätförsäljning och egen försäkringsverksamhet. Vinsten steg rejält för Icagruppen under andra kvartalet, från knappt en halv miljard kronor före skatt i fjol till nära 1,2 miljarder kronor i år.

Dagens PS - 08 feb 18 kl. 08:53

Ica-butikerna som går bäst i Sverige

Vann i fjol och vinner igen – vinsten blev 53 miljoner. Ica Maxi i Jönköping är för andra året i följd den vinstrikaste stormarknaden i Sverige med ett resultat på 53 miljoner kronor och en omsättning på 643 miljoner kronor. Det konstaterar Dagens Nyheter.

Dagens PS - 08 feb 18 kl. 08:53

Ica-butikerna som går bäst i Sverige

Vann i fjol och vinner igen – vinsten blev 53 miljoner. Ica Maxi i Jönköping är för andra året i följd den vinstrikaste stormarknaden i Sverige med ett resultat på 53 miljoner kronor och en omsättning på 643 miljoner kronor. Det konstaterar Dagens Nyheter.

Skånskan - 06 okt 16 kl. 10:15

Inget händer trots att Ica lovat att riva

SVEDALA I våras fick Svedala kommun garantier på att den gamla Icabutiken vid Storgatan ska rivas. Något rivningslov finns fortfarande inte för fastigheten och rivningsplanerna verkar dra ut rejält på tiden.
Nu gör Svedalahem ett försök att få besked i frågan.

Dagens PS - 16 aug 18 kl. 07:23

ICA svek analytikerna – gör ”tydliga åtgärder”

Detaljhandelsbolaget ICA redovisar en omsättning i linje med förväntan under andra kvartalet. Resultatet var samtidigt lägre än väntat. Omsättningen uppgick till 29.

BT - 21 aug 13 kl. 12:50

Försäljning av gammal mat stoppad

Ett bolag i Göteborg bjöd ut ett konkurslager med utgångna frysta matvaror på nätet. Totalt var det närmare 100 partier med kött, fisk och fågel som såldes. Vid lunchtid var auktionerna för varorna borta från sajten.

Affärsvärlden - 06 okt 14 kl. 09:05

Ica Gruppen: Försäljning det bästa av två alternativ

Ica Gruppen har ändå sedan vårens konkurrensbesked kring den norska verksamheten utvärderat två huvudspår för dennas framtid. Det av alternativen som nu valdes var försäljning av hela Ica Norge-verksamheten..

Skånskan - 22 jul 19 kl. 05:30

Coop försöker ta upp kampen mot stora Ica

Coop köpte nyligen den danska kedjan Nettos butiker i Sverige. Med köpet tänker Coop tydligen ta upp kampen mot huvudkonkurrenten Ica. Ica är överlägset störst när det gäller försäljning av dagligvaror, och vad det beror på kan man fundera över.

Cornucopia - 08 aug 14 kl. 11:35

Livsmedelsverket motarbetar direktförsäljning av mjölk

Livsmedelsverket motarbetar aktivt direktförsäljning av mjölk från bonde till konsument. Istället ska mjölk transporteras land och rike runt till de allt färre mejerierna i landet, även om man råkar bo granne med en mjölkbonde.

Tobias Johansson har skrivit två debattartiklar hos Bonnier/Sydsvenskan.

BT - 18 nov 14 kl. 16:52

Ica Maxi har blivit e-handlare

Ica Maxi har hakat på den starkt växande e-handeln. – Vi startade i veckan och det har väckt ett starkt intresse hos allmänheten, säger ekonomi- och marknadschefen Jesper Hedell.
I stora annonser i BT har Ica Maxi gjort reklam för att företagskunder och privatpersoner nu kan handla "från soffan".

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Storbankerna tror på rekyl i tillväxten

SCB:s BNP-statistik för det tredje kvartalet väntas visa att tillväxten växlade upp något. Enligt Infront Datas prognosenkät väntas Sveriges BNP ha ökat 0,2 procent under tredje kvartalet jämfört med närmast föregående kvartal..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Morgan Stanley: Banker fortfarande billigaste sektorn i Europa

Banker är fortfarande den billigaste aktiesektorn i Europa med en undervärdering på 15 procent vid nuvarande ränteläge och inflationsförväntningar..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Euroländernas PMI-siffror under förväntan

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 50,3 i november, jämfört med 50,6 föregående månad..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Lyft för Multiq

Bildskärmsleverantören rapporterar en kraftigt lkad vinst för kvartalet och bedömer att helåret kommer att bli mycket bra för bolaget..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Hälsovårdsbolag i topp på börsen

Stockholmsbörsen handlades försiktigt uppåt vid lunchtid på fredagen. Hälsovårdsbolagen gick framåt, men även ett flertal verkstadsbolag. Efter en förhoppningsfull inledning på fredagens handel sökte sig index tillbaka mot oförändrade nivåer..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Här är Tesla Cybertruck – inspirerad av Bond-bil

Nu är Tesla Cybertruck presenterad. Företagets första elpickup..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

DNB: Bra läge att ta hem vinsten i investmentbolaget

Kursen i investmentbolaget har gått upp med över 40 procent sedan årsskiftet och därmed har det uppstått en "särskilt bra" tidpunkt att ta hem vinst..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Ninja Casino fälls - spelreklamen inte måttfull

Uttryck som "Blixtsnabba utbetalningar" och "Här är klockrena vägen till guldet" strider mot lagen om måttfullhet i spelreklam och får inte användas i marknadsföring om spel. Det beslutar Patent- och marknadsdomstolen som nu för första gången prövat frågan om måttfullhetskrav i spelreklamen..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Ferronordic ser ytterligare återhämtning på marknaden

Ferronordic bedömer att marknaden under återstoden av 2019 och 2020 fortsätter att återhämta sig i ungefär samma takt som tidigare under innevarande år. Potential för ytterligare tillväxt finns om genomförandet av de så kallade Nationella Projekten sätter fart. Det framgår av delårsrapporten..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Tele2 vinnare på börsen efter riktkurshöjning

Stockholmsbörsen inledde veckans sista handelsdag med en uppgång, men vände snart ned mot nollstrecket i likhet med de större kontinentala börserna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.