SVT > Inrikes

Friday, 22 November, 21:26

SVT - 08 nov 19 kl. 08:42

Klass 1-varningar för halka och snöEn ruggig helg väntar. SMHI har utfärdat en klass 1-varning med risk för snöfall och halka på flera håll i landet. – Ta det försiktigt på vägarna, säger SVT:s meteorolog Deana Bajic..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SMHI, SVT, Deana Bajic

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klass, 1-varningarför , halkaoch , snö
Expressen - 10 feb 16 kl. 07:45

Varning för snöhalka – tio klass 1-varningar

Nu kommer vintern tillbaka med besked. Tio klass 1-varningar för snöfall är utfärdade från Jönköping till Gävleborg. Trafikverket varnar för snöhalka i inre Götaland och Svealand.

Kristianstadsbladet - 16 feb 12 kl. 17:13

Varning för halka i hela Skåne

På trafiken.nu varnas för hala vägar i det sydvästra hörnet av Skåne under torsdagskvällen. Trafikverket varnar för ishalka i södra och västra Skåne.

Expressen - 25 dec 12 kl. 09:10

Snöhalka i öst - ishalka i väst

Snöhalka i Stockholmsområdet och ishalka i Göteborgsområdet och stora delar av södra Sverige. Vädret under juldagen präglas av snöfall, underkylt regn och starka vindar - något som kommer att ställa till nya stora problem i trafiken. SMHI har utfärdat klass 1-varningar för stora delar av Götaland och Svealand..

DN - 26 dec 15 kl. 08:37

SMHI varnar för snö och halka


Ett nytt juloväder drar över landet och SMHI varnar för snö och halka på vägarna.Från Skåne till Värmland har klass 1-varningar utfärdats..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 09:52

Snö, vind och halka – flera varningar i dag

Glashalt väglag i södra Sverige gör att polisen uppmanar bilister att undvika delar av E6 – flera trafikolyckor har inträffat i syd under morgontrafiken. Och SMHI har utfärdat klass 1-varningar för snöfall och hårda vindar..

GöteborgsPosten - 14 jan 19 kl. 12:09

Snö, vind och halka – flera varningar i dag

Glashalt väglag i södra Sverige gör att polisen uppmanar bilister att undvika delar av E6 – flera trafikolyckor inträffade i syd under morgontrafiken. Och SMHI har utfärdat klass 1-varningar för snöfall och hårda vindar..

Sydsvenskan - 11 nov 19 kl. 09:17

SMHI varnar för snöoväder – risk för halka

Halka och stora mängder snö. SMHI varnar för snöfall i fem län under måndagen. – Det ser ut som att det kan komma större mängder snö även imorgon, säger Max Lindberg Stoltz vid SMHI.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 19 kl. 09:17

SMHI varnar för snöoväder – risk för halka

Halka och stora mängder snö. SMHI varnar för snöfall i fem län under måndagen. – Det ser ut som att det kan komma större mängder snö även imorgon, säger Max Lindberg Stoltz vid SMHI.

Sydsvenskan - 16 feb 12 kl. 20:36

Klass 1-varning i hela Skåne

På trafiken.nu varnas för hala vägar i det sydvästra hörnet av Skåne under torsdagskvällen.
Trafikverket varnar för ishalka i södra och västra Skåne.

Cornucopia - 03 dec 15 kl. 13:04

Klass 2-stormvarning Västsverige och Östergötland fredag

Knappt har stormen Gorm slutat gorma, så kommer SMHI nu med en ny klass 2-stormvarning. Denna gång längre norrut i Västsverige, samt Östergötland.Göteborgs hamn från Oscar II:s fort.

Fler nyheter från SVT

SVT - 5 minuter sedan

Kinesisk kvinnorättskämpe missar prisceremoni i Sverige

Den kinesiska juristen och kvinnorättskämpen Guo Jianmei kommer inte ta emot Right Livelihood-priset i Stockholm om två veckor. Enligt källor till Sveriges Radio har hon belagts med utreseförbud av kinesiska myndigheter..

SVT - 15 minuter sedan

Därför använder SVT dold kamera för att granska Huawei

I sin granskning av Huawei har en SVT-medarbetare med dold kamera utgett sig för att vara en Bahnhof-medarbetare för att komma nära mobiljätten. Charlotta Friborg, SVT:s program och ansvarig utgivare på riksnyheterna, svarar här varför man valde den arbetsmetoden..

SVT - 15 minuter sedan

Iraks försvarsminister är svensk medborgare – folkbokförd i Stockholm

Iraks försvarsminister Najah al-Shammari är svensk medborgare – och folkbokförd i en Stockholmsförort. Det bekräftas av den svenska försvarsministern Peter Hultqvists pressekreterare. al-Shammari har kritiserats för sin roll i de våldsamma demonstrationerna i Irak..

SVT - 15 minuter sedan

Nordisk Huawei-chef förnekar Kinas mediecensur i inspelat möte

Kina blockerar inte internationella medier för sina medborgare. Det hävdar en av den kinesiska mobiljätten Huaweis chefer i ett inspelat möte med internetleverantören Bahnhof..

SVT - 30 minuter sedan

SD för samkönade adoptioner och abortlagen

Sverigedemokraterna beslutade på fredagen att slopa sitt motstånd mot samkönade adoptioner. Partiet vill också överge sitt krav på 12-veckorsgräns för frivillig abort..

SVT - 4 timmar sedan

Professorn reder ut tre påståenden om polarisering

Har Sverige någonsin varit så polariserat som nu? Henrik Ekengren Oscarsson, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, reder ut tre påståenden om polarisering..

SVT - 4 timmar sedan

Professorn reder ut tre myter om polarisering

Har Sverige någonsin varit så polariserat som nu? Henrik Ekengren Oscarsson, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, reder ut tre myter om polarisering..

SVT - 4 timmar sedan

Metoo-debatt: “Det kan nästan gå hybris i hur många du kan hänga ut”

Under Metoo har flera personer namngetts och anklagats för sexuella trakasserier. Meningarna går isär ifall namngivningarna varit bra eller skadliga för metoo-rörelsen. – Den feministiska rörelsen står och stampar på samma ställe som den alltid gjort, säger Jessica Schedvin, chefredaktör för makthavare.

SVT - 7 timmar sedan

Ungsvenskarna vill att SD omprövar politik för att nå yngre

Det var ett antal specifika politiska frågor – som motståndet mot att samkönade ska få adoptera barn och kravet att sänka gränsen för fria abort – som kostade SD unga väljare i riksdagsvalet 2018. Det är slutsatsen i ett internt dokument från ungdomsförbundet som SVT Nyheter tagit del av..

SVT - 8 timmar sedan

Tv-profilen Hannah Graaf: ”Min dotter höll på att dö”

I veckans avsnitt av Skavlan berättar tv-aktuella Hannah Graaf om hur hennes yngsta dotter var nära att dö när hon satte ett nachochips i halsen. – Det var det värsta som någonsin hade kunnat hända, säger hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.