Sydsvenskan > IT

Wednesday, 20 November, 16:30

Sydsvenskan - 08 nov 19 kl. 08:36

Barns undernäring kollas på skånska sjukhusInom region Skåne ska alla barn som läggs in på sjukhus kontrolleras för undernäring, rapporterar SVT:s lokala kanaler. Undersökningen bygger på ett antal frågor till vårdnadshavaren och till vårdpersonalen. När barn är undernärda finns flera risker, bl.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Skåne, SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Barns, undernäring, kollas, skånska, sjukhus
Helsingborgs Dagblad - 08 nov 19 kl. 08:36

Barns undernäring kollas på skånska sjukhus

Inom region Skåne ska alla barn som läggs in på sjukhus kontrolleras för undernäring, rapporterar SVT:s lokala kanaler. Undersökningen bygger på ett antal frågor till vårdnadshavaren och till vårdpersonalen. När barn är undernärda finns flera risker, bl.

UNT - 08 nov 19 kl. 08:36

Barns undernäring kollas på skånska sjukhus

Inom region Skåne ska alla barn som läggs in på sjukhus kontrolleras för undernäring, rapporterar SVT:s lokala kanaler..

Expressen - 08 nov 19 kl. 09:04

Barns undernäring kollas på skånska sjukhus

Inom region Skåne ska alla barn som läggs in på sjukhus kontrolleras för undernäring, rapporterar SVT:s lokala kanaler.Undersökningen bygger på ett antal frågor till vårdnadshavaren och till vårdpersonalen..

GöteborgsPosten - 08 nov 19 kl. 08:37

Barns undernäring kollas på skånska sjukhus

Inom region Skåne ska alla barn som läggs in på sjukhus kontrolleras för undernäring, rapporterar SVT:s lokala kanaler. Undersökningen bygger på ett antal frågor till vårdnadshavaren och till vårdpersonalen..

Blekinge Läns tidning - 08 nov 19 kl. 08:36

Barns undernäring kollas på skånska sjukhus

Sydöstran - 08 nov 19 kl. 08:36

Barns undernäring kollas på skånska sjukhus

Barometern - 08 nov 19 kl. 08:36

Barns undernäring kollas på skånska sjukhus

Kristianstadsbladet - 08 nov 19 kl. 08:36

Barns undernäring kollas på skånska sjukhus

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Rösler: ”Lättnad att vi kom tillbaka efter tio förfärliga minuter”

Erdal Rakip lämnade mest positiva beskedet mot Odense..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Översyn av vaktutbildning välkomnas

Vänsterpartiet och ordningsvakternas fackförbund Transport välkomnar att regeringens utredning om ordningsvakter ska se över utbildningen. Polisen är nöjd med att kunna skymta möjlig avlastning och Moderaterna undrar varför regeringen dröjt. – Det måste.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Planerad polisinsats i Västra hamnen

En planerad polisinsats pågår i Västra hamnen under onsdagen. Polisen letar med båt och dykare efter föremål i vattnet. Försvarsmakten deltar i insatsen med specialutbildade dykare..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Mögelskadad förskola rivs – övriga byggnader på Tångvallaområdet ska utredas

Förskolebarnen får tillbringa de närmaste åren i moduler..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Linda Hedenljung får Per Wendels pris

Journalisten Linda Hedenljung på Östersunds-Posten har tilldelats Per Wendels pris för årets nyhetsjournalist. "2019 års stipendium på 100 000 kronor går till en journalist vars idoga insatser slutligen manifesterats i det stora avslöjandet av skandalen.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Kängan till OS-flytten: ”Det är idiotiskt”

OS i Tokyo 2020? Inte för alla. Maraton- och gångtävlingarna har flyttats till Sapporo, 83 mil norr om Japans huvudstad.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Norsk polis självkritisk efter flygolycka

Den norska polisen är självkritisk till hur den utredde den nu sju år gamla militärflygolyckan i Kebnekaise där fem norska medborgare omkom. I ett brev till åklagaren Geir Fornebo som tidningen VG tagit del av skriver polischefen i Nordland, Tone Vangen.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Irans president utropar ”seger”

Irans president Hassan Rohani utropar "regeringsseger" över de "utländska fiender" som han anklagar för att ligga bakom den senaste veckans våldsamma protester. – Det iranska folket har återigen lyckats med ett historiskt test och visat att det inte kom.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Göteborgs siamesiska tvillingar ska kremeras

Ett tvillingfoster från Naturhistoriska museet i Göteborgs samlingar ska kremeras och gravsättas – efter över 150 år. Tidigare i år beslutades att tvillingarna ska begravas och nu har beställningen gjorts till kyrkogården, rapporterar Göteborgs-Posten..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Duplantis och Sjöström klara för OS

Stavhopparen Armand Duplantis är uttagen till sitt första OS – och simmaren Sarah Sjöström ska tävla i sitt fjärde. Det står klart efter SOK:s första OS-uttagning. Under förmiddagen offentliggjorde Svenska olympiska kommittén, SOK, vilka de första aktiv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.