Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 20 November, 05:07

Dagensanalys.se - 08 nov 19 kl. 08:11

WhatsApp lanserar katalogfunktion för att sälja produkter i appenI många länder är WhatsApp den primära tjänsten för kommunikation. Inte bara för konsumenter utan även för företagare. Nu har WhatsApp tagit fram en katalogfunktion som gör det möjligt att visa upp vilka produkter du säljer direkt till konsumenten som interagerar med din WhatsApp. Så här fungerar det: Redan nu används WhatsApps företagsapp av över 5 miljoner företagare runt om i världen. Än så länge fungerar bara den nya funktion Katalog i länderna Brasilien, Tyskland, Indien, Indonesien, Mexiko, England och [. ] Inlägget WhatsApp lanserar katalogfunktion för att sälja produkter i appen dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
WhatsApp, WhatsApps, Katalog, Brasilien, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WhatsApp, lanserar, katalogfunktionför att , sälja, produkteri , appen
Dagensanalys.se - 26 aug 16 kl. 09:58

Så här gör du för att WhatsApp inte ska dela data med Facebook så att du får riktade annonser

WhatsApp som ägs av Facebook har aviserat en stor förändring i sin sekretesspolicy idag, de kommer att börja dela användardata med sitt moderbolag – även för annonser. WhatsApp kommer att samordna sina tjänster med Facebook ”Vi kommer vi att spåra användarna och samla grundläggande data om hur ofta människor använder våra tjänster och bättre bekämpa skräppost på WhatsApp” Skrev WhatsApp på deras blogg i dag. ”Facebook kommer att kunna erbjuda bättre rekommendationer av vänner och visa dig mer relevanta annonser om du har ett konto.

HBL - 25 sep 14 kl. 17:27

Källor: EU låter Facebook köpa Whatsapp

Facebooks planerade köp av meddelandetjänsten Whatsapp kommer att godkännas av EU:s konkurrensmyndigheter, uppger källor som nyhetsbyrån Reuters talat med.Facebook meddelade i februari att man tänker köpa Whatsapp för 14,5 miljarder euro. Eftersom Whatsapp erbjuder ett billigare alternativ till traditionella sms på smarttelefoner ser många mobiloperatörer företaget som en direkt konkurrent.

Dagensanalys.se - 21 dec 17 kl. 11:23

Både Frankrike och Tyskland uttalar sig, ska Sverige följa efter?

I måndags kom ett uttalande från franska dataskyddsmyndigheten, och i tisdags gjorde den tyska motsvarigheten samma sak: Varnade Facebook och WhatsApp för att dela information med varandra utan användarnas godkännande. Nu undrar alla om den nya Integritetsskyddsmyndigheten (tidigare Datainspektionen) kommer att ställa liknande krav på Facebook i Sverige. Den franska dataskyddsmyndigheten Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés (CNIL) kom i måndags med ett uttalande som varnade WhatsApp för att fortsätta dela information som telefonnummer och aktiviteter med moderbolaget Facebook utan användarnas tillåtelse.

Expressen - 06 maj 15 kl. 09:21

Nu kan du få våra nyheter i WhatsApp

Nu kan du få Expressens viktigaste nyheter skickade direkt till dig - varje dag. Prenumerera på Expressen i appen WhatsApp, så får du varje dag länkar till nyheter, tv-inslag och bra läsning. – Vår ambition är att läsarna själva ska kunna välja var och hur de tar del av vårt innehåll.

Dagensanalys.se - 21 feb 17 kl. 15:02

Nu kommer nästa Snapchat-kopia – från WhatsApp

Sociala fotoappen Snapchats grundidé – med försvinnande meddelanden – blev så populär att den nu kan orsaka deras undergång, när plattform efter plattform gör denna idé till sin egen. Nu kommer Facebookägda WhatsApp med en egen version av Stories – fast med en krypterad twist. Nu lanseras nämligen WhatsApp Status, enligt ett blogginlägg från meddelandeappens tillverkare.

Cornucopia - 06 nov 19 kl. 14:26

Lysa lanserar hållbart sparande - erbjudande om rabatt på förvaltningsavgift

Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa och ska betraktas som reklam.
Robotrådgivaren Lysa lanserar nu ett etiskt hållbart sparande, som alternativ till det vanliga sparandet hos tjänsten. I samband med detta kan bloggen erbjuda upp till 20% rabatt på tre månaders förvaltningsavgift hos Lysa om du använder denna länk för att teckna dig som kund.

IDG - 24 aug 17 kl. 15:50

Företag erbjuder miljoner för säkerhetshål i Whatsapp


Råkar du sitta på kunskaper om säkerhetsbrister i säkra meddelandetjänster som Whatsapp och Signal. Då kan du kamma hem fyra miljoner för att sälja informationen vidare..

Computer Sweden - 24 aug 17 kl. 15:50

Företag erbjuder miljoner för säkerhetshål i Whatsapp


Råkar du sitta på kunskaper om säkerhetsbrister i säkra meddelandetjänster som Whatsapp och Signal. Då kan du kamma hem fyra miljoner för att sälja informationen vidare..

Dagensanalys.se - 05 feb 18 kl. 11:31

Snapchat börjar sälja tröjor och gosedjur

Vad gör man som social medieplattform när man behöver skapa mer uppmärksamhet? Man hittar nya sätt att få användarna att prata om och interagera med plattformen. Nu lanserar Snapchat en butik inne på plattformen där de säljer bland annat hoodies med snapchats logga och den berömda dansande varmkorven som gosedjur.

Dagensanalys.se - 20 mar 18 kl. 12:00

Facebook lanserar smarta annonslösningar för e-handel och butiker

Store Sales Optimization, Tabs for Canvas och Dynamic Ads – annonser som är utformade för att hjälpa sälja mer online och i butiker. Facebook har lanserat tre nya tjänster både för online och offline anpassat till detaljhandeln. De är produktutvecklingar eller en förlängning av befintliga lösningar.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Salesforce och Amazon Web Services expanderar globalt partnerskap

Amazon Web Services (AWS) och Salesforce meddelade idag att de utökar sitt globala partnerskap. Salesforce har lanserat Service Cloud Voice som sömlöst integrerar Amazon Connect och förser kontaktcenter med en uppsättning verktyg som ger bättre stöd till kundservice. Salesforce utökade partnerskap med AWS drivs av ett gemensamt engagemang för kundens framgång.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

YouTube ändrar sina regler – du måste nu välja målgrupp

Som innehållsskapare på YouTube är du nu skyldig att ange om befintliga och framtida videos är anpassade för barn eller inte. Även innehållsskapare som inte skapar innehåll för barn måste ange målgrupp. Enligt YouTube är detta för att de ska  kunna erbjuda lämpliga funktioner för ditt innehåll.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Gratis onlineutbildning inom konverteringsoptimering

Nu lanserar en onlinekurs i konverteringsoptimering som är framtagen av Martin Sundberg. Konverteringsoptimering är datadriven marknadsföring där resultaten mäts i antal konverteringar som genomförs på en hemsida. För en e-handel är den viktigaste konverteringen ett slutfört köp.

Dagensanalys.se - 19 timmar sedan

När hans kompis åkte fast kläcktes idén

Vilka är omständigheterna kring att någon får en affärsidé? Det är sällan i styrelserummet som dessa kläcks, utan i helt andra sammanhang. Vi träffade entreprenören och racingföraren Hunter Abbott och fick höra vad som fick honom att starta Englands största tillverkare av alkomätare.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

TikToks rörliga innehåll når fler unga än vad Facebook

Enligt MMS senaste Trend och Tema-rapport har videotittandet på TikTok ökat rejält det senaste året, tjänsten har gått från 7% till 25% daglig räckvidd på ett år. Det är i målgruppen 9-19 år som tittandet på tjänsten är starkt och det är i denna målgrupp som de når fler med det rörliga innehållet jämfört med rörligt på Facebook. MMS mäter rörlig bild på olika tjänster och bl.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Google Ads rullar ut uppdatering i det tysta

Google Ads har i det tysta börjat rulla ut en ny uppdatering som gör det möjligt för annonsörer att rikta sökannonser till kombinerade målgrupper. En riktig game-changer som gör det möjligt att visa annonser för mer exaktare målgrupper än någonsin tidigare! En första titt på den nya uppdateringen Med hjälp av kombinerade målgrupper kan annonsörer använda kombinationer av detaljerad demografi, intressegrupp och remarketing för att rikta sökannonser till väldigt specifika målgrupper.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

E-handlare kan ha förlorat miljoner

Det rapporteras idag om att flera stora e-handlare legat ner under måndagseftermiddagen och kvällen. De som berörs är bland annat Jollyroom, Teknikmagasinet, Eleven och Nordicfeel. Den gemensamt nämnaren är att de alla använder ehandelsplattformen Litium.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

Therese Lindgren firar miljon prenumeranter på Youtube

Influencern Therese Lindgren nådde en ny milstolpe i förra veckan – en miljon prenumeranter på Youtube. Hennes kanal blir därmed den första kanalen att nå en miljon prenumeranter där det huvudsakligen språket är svenska. Redan för fyra år sedan var hon Sveriges största kvinnliga Youtuber med över 10 miljoner sidvisningar i månaden.

Dagensanalys.se - 20 timmar sedan

TikTok kan nu skryta om 1,5 miljarder nedladdningar av sin app

TikTok växer så det knakar i fogarna och senaste siffran 1,5 miljarder nedladdningar imponerar. Så vad är TikTok? Användarna laddar upp korta videoklipp, delar videoklipp, gör livesändningar eller skickar privata meddelanden till varandra.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Adobe lanserar Real-Time Customer Data Platform

Adobe vill både hjälpa företag att använda data i sina verksamheter samtidigt som man ska skydda konsumenterna. Svaret är Real-Time Customer Data Platform (CDP). Plattformen ska kunna hantera cross-channel kampanjer, personalisering och samtidigt reglera datahantering enligt GDPR och andra skydd för konsumenten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.