Sydöstran > Nyheter

Friday, 22 November, 06:46

Sydöstran - 08 nov 19 kl. 08:04

Man misstänkt för våldtäktEn man greps under natten misstänkt för en våldtäkt i Ronneby. Det rapporterar SVT Nyheter Blekinge. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Ronneby, SVT Nyheter Blekinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man misstänktför , våldtäkt
Nyan - 01 aug 16 kl. 09:05

Ny misstänkt gruppvåldtäkt på Cinderella

Fyra män misstänks ha våldtagit en kvinna under en nöjeskryssning med m/s Cinderella i helgen. Det rapporterar Aftonbladet idag.

– Vi vet inte riktigt vad som har hänt.

Skånskan - 16 nov 16 kl. 10:43

Misstänkt våldtäkt utreds

STAFFANSTORP ERWP.fif(0)Polisen utreder en misstänkt våldtäkt som ska ha skett någonstans i Staffanstorps kommun i måndags kväll.
En person anhölls på tisdagsmorgonen misstänkt för våldtäkt men släpptes igen senare på eftermiddagen.

Skånskan - 02 sep 18 kl. 20:45

Misstänkt våldtäktsman frias efter DNA-test

Den 38-årige mannen som anhölls under fredagen skäligen misstänkt för två fall av grov våldtäkt har släppts igen. Polisen har släppt både en film och en fantom- och kompositbild på den gärningsman som misstänks vara skyldig till två fall av grov våldtäkt i Malmö som skedde den 22 maj och den 2 juni tidigare i år . Efter tips från allmänheten kunde man i fredags gripa och anhålla en 38-årig man.

Expressen - 23 apr 16 kl. 19:04

Ny misstänkt våldtäkt på studentkryssning

En ny misstänkt våldtäkt har inträffat på en studentkryssning.– Vi har en misstänkt våldtäkt ombord på en båt som precis kommit till Stockholm, säger Pontus Sandulf, befäl på Stockholmspolisens ledningscentral.En misstänkt person har gripits, enligt SVT Nyheter..

Västerbottens Folkblad - 08 sep 18 kl. 11:14

Misstänkt våldtäkt i Umeå

Polisen har spärrat av ett skogsområde i Umeå och utreder en misstänkt våldtäkt. Det är ett område på Ålidhem i Umeå som polisen spärrat av efter en misstänkt våldtäkt under natten mot lördagen. – Det handlar om två personer som känner varandra.

GT - 27 okt 14 kl. 12:54

Kvinna avled efter misstänkt våldtäkt

En man i 70-årsåldern har anhållits misstänkt för våldtäkt och vållande till annans död. Polisen misstänker att brottet ska ha ägt rum nu i helgen och på den adress där mannen är skriven – där också kvinnan ska ha hittats så skadad efter en misstänkt våldtäkt och misshandel att hon senare avled. – I nuläget vill jag inte säga något, säger kammaråklagare Helena Treiberg Claeson..

Nyan - 23 apr 16 kl. 20:24

Ny misstänkt våldtäkt på färja

Polisen väntade vid kaj när Tallink-Silja-färjan lade till i Stockholm i kväll. Anledningen: en ny misstänkt våldtäkt i samband med en studentkryssning.

Aftonbladet rapporterar att en man i 20-årsåldern har gripits som misstänkt för brottet, och att polisens tekniker nu undersöker båten efter bevis.

Västerbottens Folkblad - 02 dec 18 kl. 13:43

Misstänkt våldtäkt i Lycksele

En misstänkt våldtäkt har inträffat i Lycksele under helgen. Under söndagsförmiddagen greps och senare anhölls en misstänkt gärningsman. En kvinna i 20-årsåldern ska någon gång under helgen blivit våldtagen i Lycksele.

Expressen - 16 okt 13 kl. 19:44

Misstänkt våldtäkt under poliskonferens

En man greps misstänkt för våldtäkt under en 112-kryssning på Tallink Silja. Enligt uppgift till Expressen.se handlar det om en person som deltog i konferensen för de som jobbar inom polis, räddningstjänst och ambulans.

Expressen - 16 okt 13 kl. 19:44

Misstänkt våldtäkt på poliskryssning

En man greps misstänkt för våldtäkt under en 112-kryssning på Tallink Silja. Enligt uppgift till Expressen.se handlar det om en person som deltog i partykryssning för de som jobbar inom polis, räddningstjänst och ambulans.

Kristianstadsbladet - 11 feb 14 kl. 09:09

Misstänkt serievåldtäktsman häktad


En misstänkt serievåldtäktsman sitter häktad för ett brutalt överfall på Kungsholmen i Stockholm. Nu utreder polisen om mannen kan ha gjort sig skyldigt till andra våldtäkter med samma tillvägagångssätt, skriver Aftonbladet. - Han förföljer kvinnorna, och attackerar dem sedan, säger en anonym källa till tidningen.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 3 minuter sedan

Polisen: Det ska vara tryggt att bo i Malmö

Att gängvåldet minskar enligt statistiken räcker inte för att Operation rimfrost ska bedömas som lyckad. Det måste också kännas ute på gatorna..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Lankesisk president ger bröder ministerposter

Sydöstran - 15 minuter sedan

Ambassadören: Trumps plan hotar svenska jobb

USA:s fortsatta hot om nya strafftullar på europeiska bilar är "oacceptabelt" och skulle slå hårt mot svensk arbetsmarknad om det verkställdes. Det anser Sveriges ambassadör i USA, Karin Olofsdotter..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Jelassi: "Det har varit tufft"

På sin debut-ep "Port 43" rappar Jelassi om minnen från sina uppväxtår i Stockholmsförorten Farsta..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Presidentval splittrar i oroligt Afghanistan

Rekordlågt deltagande, anklagelser om röstfusk och två bittra rivaler som bägge utropat sig till segrare trots att resultatet ännu inte tillkännagivits. Afghanistans presidentval speglar det ansträngda läget i landet..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Invandrare oftare trångbodda och arbetslösa

En av tre invandrare från länder utanför Europa, som varit i Sverige i mindre än tio år, är trångbodd. Personer i gruppen är också generellt oftare arbetslösa, har lägre inkomst och otryggare anställningar..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Kritik mot skollagen – hotar kulturskolan

Uppskattningsvis 25 000 barn får ledigt från skolan för att i stället gå på kulturskolornas lektioner. För att möjliggöra undervisning i instrument och drama bryter många kommuner därmed mot skollagen..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Rekordfå emot kärnkraft

Kärnkraftsmotståndet bland svenskarna är på rekordlåg nivå och sedan slutet av 1990-talet har aldrig så många varit öppna för ny kärnkraft som nu. Den populära tv-serien "Chernobyl" verkar inte ha avskräckt..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Mellan himmel och vatten

Sydöstran - 45 minuter sedan

Sirbäck tillbaka – han minns när resan tog fart

Det var här, på Galgamarken, som Lars-Göran Sirbäcks långa hockeyresa började. Sirbäck minns när resan lyfte ordentligt. – Det var när Des Moroney kom till Karlskrona.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.