Barometern > Nyheter

Thursday, 21 November, 20:56

Barometern - 08 nov 19 kl. 08:03

Kifab satsar på ny mötesplats för näringslivetHuset där bland annat Kalmar science park finns ska döpas om till c/o MARKET. Tanken är att skapa en ny mötesplats för näringslivet..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmar, MARKET

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kifab, satsarpå ny , mötesplatsför , näringslivet
UT - 05 sep 13 kl. 07:35

Politisk enighet om satsning lekplatsNy lekplats ska bli?mötesplats i världsklass?Lekplats för fyra miljonerblir ?mötesplats i världsklass?Fyra miljoner till ny lekplats

En ny lekplats för fyra miljoner som ska stå klar på järnvägsområdet i Ulricehamn till sommaren 2014. Och alla barn får vara med och utforma den. I går presenterades den kommande investeringen på plats på gräsytan där den nya lekplatsen ska anläggas.

UT - 05 sep 13 kl. 07:36

Ville ha satsningen närmare centrum

Flera företagare har i dialog med kommunen sagt att de hellre velat ha en satsning på lekplats i Stureparken.
Men svaret har blivit att det finns politisk enighet om att förlägga investeringen till Järnvägsområdet. Frågan om ny lekplats i Ulricehamn har under senare tid varit uppe till diskussion inom den informella gruppen exteriör och miljö, där företrädare för kommunpolitiker och näringslivet i Ulricehamn ingått.

Skånskan - 22 apr 16 kl. 08:42

En kommun i balans

Ystad/Österlen YSTAD
Kommunstyrelsens förslag till årsredovisningen för 2015 beviljades av kommunfullmäktige i torsdags. Den visar en ekonomi i balans med 12,9 miljoner kronor plus trots stora satsningar i kommunen. Kommunstyrelsen ordförande Kent Mårtensson (S) lade fram kommunens årsredovisning som beskrev ett välmående Ystad, en kommun som satsar stort på fler bostäder, kultur, hälsa, miljö, vård, omsorg och utbildning, och framför allt på en ekonomi i balans.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Maskerad rånartrio härjar i Falun

Barometern - 15 minuter sedan

Ryska friidrottstoppar stängs av

Flera ryska friidrottstoppar har stängts av temporärt av det internationella friidrottsförbundets (IAAF) fristående antidopningsenhet AIU. Anledningen är allvarliga överträdelser mot dopningsreglerna..

Barometern - 10 minuter sedan

Fler bilder läggs ut när polisen löser brott

Flera gärningsmän har under hösten identifierats av allmänheten – ett resultat av polisens ökade arbete med efterlysningar på sin hemsida. Och det är ett arbetssätt som lär bli allt vanligare..

Barometern - 1 timme sedan

Kvinna med barnvagn påkörd av smitare

Barometern - 1 timme sedan

Bloomberg allt närmare kandidatur

Barometern - 1 timme sedan

Kommunanställda nöjda med sin jobb

Nöjda anställda inom Kalmar kommun har blivit ännu nöjdare det senaste året..

Barometern - 1 timme sedan

Gärdenfors och Magnusson åker på turné

Barometern - 1 timme sedan

Expert om prinsens BBC-ntervju: "Så korkat"

Först en kritiserad vänskap med en sexbrottsanklagad miljardär. Sedan anklagelser om att en minderårig tvingats till sex. När prins Andrew i Storbritannien slutligen försökte bortförklara skandalen med teorier om svettsyndrom bröt helvetet lös på riktigt i kungahuset..

Barometern - 1 timme sedan

Sjukvårdspersonal slog larm innan spädbarnet dog

Sjukvårdspersonal larmade socialjouren två gånger angående det spädbarn som senare dog under en taxiresa som sjukvården hade ordnat med. – Det kan jag inte kommentera, säger chefläkare Gunhild Nordesjö Haglund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.