Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 20 November, 02:49

Affärsvärlden - 07 nov 19 kl. 11:43

Swedbanks vd med i kommande Uppdrag granskning - banken släpper mer informationSwedbanks vd Jens Henriksson har på torsdagen intervjuats av SVT-programmet Uppdrag granskning. Intervjun är en del i en uppföljning till tidigare sända program om misstänkt penningtvätt..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Uppdrag, Jens Henriksson, SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swedbanksvd med i , kommande, Uppdrag, granskning, banken, släpper, mer information
Cornucopia - 15 mar 19 kl. 12:08

SVT Uppdrag Granskning: Swedbank och VD:n kände till 95 miljarder i misstänkt penningtvätt

Uppdrag Granskning presenterar nu ett hemligt internt dokument från Swedbank, som visar att banken och VD:n kände till 95 miljarder kronor i misstänkt penningtvätt redan i september.Veckochart Swedbank A-aktien.Swedbanks blockering av möjligheten att nå SVT:s tipssajt från banken verkar fungera sådär.

Dagens PS - 15 nov 19 kl. 10:02

SEB till Uppdrag Granskning – aktien sjunker

SEB meddelade på fredagsmorgonen att de kommer att medverka i ett kommande program av Uppdrag granskning. Programmets fokus är misstänkt penningtvätt i Baltikum, och som en följd sjunker bankens aktie med över 14 procent. SEB skriver i pressmeddelandet att ”De (Uppdrag granskning, reds.

DI - 07 nov 19 kl. 11:38

Swedbank med i Uppdrag granskning – släpper mer information

Swedbanks vd Jens Henriksson har på torsdagen intervjuats av SVT:s Uppdrag granskning..

Affärsvärlden - 15 nov 19 kl. 08:39

SEB: Uppdrag Granskning rapporterar om misstänkt penningtvätt

SEB har blivit kontaktade av Sveriges Televisions program Uppdrag Granskning, som uppger att de kommer att rapportera om misstänkt penningtvätt i Baltikum i ett kommande program. Uppdrag Granskning uppger att de har material som inkluderar SEB..

Expressen - 18 timmar sedan

Uppdrag Granskning skickar lista på 194 företag till SEB

SEB har fått en lista på nästan 200 företagsnamn av Sveriges Television i samband med en granskning av misstänkt penningtvätt i Baltikum.Banken säger dock att informationen inte förändrar bankens syn på anklagelserna om penningtvätt skriver Dagens Industri.Nyheten om att SEB figurerar i ett kommande avsnitt av SVT:s ””Uppdrag granskning om penningtvätt fick bankens aktie att rasa i förra veckan..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svenska präster säger att övergrepp kan leda till homosexualitet"Försökte förändra min personlighet"Uppdrag granskning

Med hjälp av berättelser från drabbade och dolda kameror kan SVT:s Uppdrag Granskning i avsnittet "Bögbotarna i Svenska kyrkan" visa hur präster inom Svenska kyrkan ser homosexualitet som något man kan "skulle vilja bli fri ifrån".Reportrarna gav sig ut och frågade präster om de trodde att man kunde bli av med sin homosexualitet. Många sa nej – andra inte.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svenska präster tror sig kunna bota homosexuella"Försökte förändra min personlighet"Uppdrag granskning

Med hjälp av berättelser från drabbade och dolda kameror kan SVT:s Uppdrag Granskning i avsnittet "Bögbotarna i Svenska kyrkan" visa hur präster inom Svenska kyrkan ser homosexualitet som något man kan "skulle vilja bli fri ifrån".Reportrarna gav sig ut och frågade präster om de trodde att man kunde bli av med sin homosexualitet. Många sa nej – andra inte.

Ekonomistas - 16 sep 14 kl. 09:06

Uppdrag granskning om ”Jobb-bluffen” – oklart och missvisande

Uppdrag gransknings program ”Jobb-bluffen” onsdag kväll den 10 september gick i stort sett ut på att alla aktörer – regeringen, socialdemokraterna, LO, TCO, Riksbanken och Konjunkturinstitutet – istället för att verka för ”full sysselsättning” okritiskt accepterar beräkningar av en ”jämviktsarbetslöshet” på 6,8 procent, under vilken nivå arbetslösheten inte skulle kunna sjunka utan att inflationen skulle ta fart. Uppdrag granskning har rätt i att 6,8 procents arbetslöshet knappast kan kallas full sysselsättning. Men det var mycket som oklart och missvisande i programmet.

Nyheter 24 - 17 okt 11 kl. 14:30

"Glada Hudik-skådespelarna mår dåligt efter Uppdrag granskning"


"De säger att de bryr sig om de funktionshindrade men det gör de inte ett dugg." HUDIKSVALL. I förra veckans Uppdrag granskning fick Glada Hudik-teaterns ledare Pär Johansson hård kritik för att han ska ha tjänat grova pengar på gruppens framgången samtidigt som de utvecklingsstörda fått uselt betalt.

Nyheter 24 - 01 apr 14 kl. 17:19

Pedofil spred bilder på sin egen dotter: "Tänkte att det var bra bilder"Uppdrag granskning

I kvällens avsnitt av SVT:s Uppdrag Granskning berättas historien om hur en bild på en rysk hemsida kan spåras till en svensk pedofil. Det hela börjar med att australisk polis identifierar bilden som svensk innan ärendet skickas vidare till Rikskriminalen."Ville dela dem med folk"
På bilden, som inte är barnpornografisk, finns en ung svensk flicka.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Viktar om bland riskpremierna

PORTFÖLJUPPDATERING Nordiska Värdeportföljen tar hem delvinster i två innehav som givit stark draghjälp på sistone. Nu sprids denna likvid och resterande portföljkassan på fem av strategins övriga lågvärderade case..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Så mycket väntas Black Friday-handeln växa

Svensk Handel räknar med att försäljningen under Black Friday kommer att öka med 15 procent i år, till drygt 7 miljarder kronor..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

USA-terminerna på plus

Terminerna för de amerikanska börserna handlades på plus inför tisdagens öppning, trots bristen på tydliga besked på handelsfronten och kursfall i flera detaljhandelsaktier..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Danska FI om bankerna: Som man bäddar får man ligga

Banker som klagar på de ökande kostnaderna för anti-penningtvättsåtgärder (AML) bör betrakta investeringar i teknik i stället för att pressa på mot regler de är tvungna att följa, enligt ett uttalande Danmarks finansinspektions generaldirektör Jesper Berg gett för Bloomberg News..

Affärsvärlden - 13 timmar sedan

Regeringen vill utvidga område för straffbara insiderbrott

Regeringen föreslår en utvidgning av det straffbara området för insiderbrott på värdepappersmarknaden..

Affärsvärlden - 12 timmar sedan

Verkstad draglok på börsen

Stockholmsbörsen avancerade på tisdagen, med industribolag och råvaror i täten för uppgången. Defensiva aktier utvecklades svagare..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Förenade arabemiraten vill köpa mer av Saab

Förenade arabemiraten är intresserat av att köpa mer av försvarskoncernen Saabs flygburna övervakningssystem Global Eye..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Storpost i Collector mäklad

En storpost om 4.025.605 aktier har mäklats i nischbanken Collector på tisdagen..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

SEB om uppgifterna: Majoriteten avslutat och anmält

SEB:s inrapportering till myndigheter kring misstänkta transaktioner i det material som banken har fått av SVT-programmet Uppdrag granskning har pågått under många år. Det uppger SEB:s presschef Frank Hojem för Nyhetsbyrån Direkt angående bankens besked på tisdagsmorgonen att SEB har tagit del av en lista på 194 företagsnamn från Uppdrag granskning..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

SEB: Botten kan skönjas för bostadsbyggandet

Bostadsbyggandet under det tredje kvartalet var lite svagare än väntat, men tidigare kvartal har samtidigt justerats upp och bostadsbyggandet ser ut att kunna bottna ungefär nu. Det säger Olle Holmgren, ekonom vid SEB, till Nyhetsbyrån Direkt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.