Nyan > Svenskfinland

Thursday, 21 November, 12:00

Nyan - 08 nov 19 kl. 07:44

Nyktert i trafikenUnder natten till fredagen övervakade polisen på flera platser nykterheten i trafiken. I Mariehamn genomfördes utan anmärkning flera alkohol- och drogtester. Däremot nabbades ett fordon med tre underkända sommardäck, varpå böter följde för föraren. Morgontrafiken på Nya Godbyvägen kontrollerades också, utan resultat. De fyra fordon som rullade av kryssningsfartygen i arla morgonstund (även känd som ”svinottan”) kunde slutligen även de glada och nyktra köra vidare.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Mariehamn, Nya Godbyvägen, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nykterti , trafiken
Polisen - 07 feb 12 kl. 13:45

Rallybesökare? Lätta på gasen och kör nyktert!

Rally Sweden innebär en stor insats för polisen under fyra dagar ? 9-12 februari. Totalt kommer 70-tal poliser att bevaka trafiken, hålla ordningen och bidra till god stämning bland besökarna.

Västerbottens Folkblad - 06 jan 18 kl. 11:26

Nyktert i Lycksele

Polisens kontroll av nykterhet i trafiken i Lycksele på lördagsförmiddagen gav ett positivt resultat. Flera förare stoppades på trettondagsafton på Storgatan i Lycksele. Polisen rapporterar att alla förare var nyktra och utan anmärkning.

Länstidningen i Jämtland - 28 mar 18 kl. 14:49

Polisens tips för en säker skoteråkning under påsken: "Kör alltid nyktert"

Polisen varnar skoterförare under påskhelgen att vara försiktiga i trafiken. På sin hemsida tipsar de snöskotertrafikanter om vad som är bäst att hålla koll på om man är ute och kör under påsken..

Dagen - 19 jun 18 kl. 13:32

Bila nyktert i midsommartider!

Antalet döda i trafiken var 2017 det lägsta någonsin. Av dessa är det ännu fler än tidigare som dött av kombination alkohol/droger och trafik..

Dagen - 19 jun 18 kl. 13:32

Bila nyktert i midsommartider!

Antalet döda i trafiken var 2017 det lägsta någonsin. Av dessa är det ännu fler än tidigare som dött av kombination alkohol/droger och trafik..

BT - 02 okt 11 kl. 09:14

Markborna kör nyktert

Markborna kör nyktert ? det visar en kraftinsats på Trafiknykterhetens dag i veckan. ?

Nya Wermlands Tidningen - 10 maj 13 kl. 22:36

Hundratals ska festa nyktert i helgen

Tusentals människor har blivit nyktra genom rörelsen Länkarna i Sverige. Under helgen samlas 280 av dem på Hotel Gustaf Fröding i Karlstad för att festa nyktert..

Västerbottens Folkblad - 17 jun 14 kl. 20:40

Uppmanar till ett nyktert midsommarfirande

Ofta förknippas högtider med fest och alkohol. Blå bandet uppmanar till ett nyktert midsommarfirande – för barnens skull. Barn ser, känner och förstår mycket mer än vad vi ofta tror.

Skånskan - 30 apr 17 kl. 14:00

Nyktert firande med graffitimålning

LUND Den som inte ville festa till det i Stadsparken på valborg kunde fira nykter på Stenkrossen några kvarter bort. ERWP.fif(0)Här ordnade Cyrus Farhadi ett nyktert valborgsfirande med qigong, yoga och graffitimålning.

YLE - 06 maj 15 kl. 15:02

Bonden: Vi har all rätt att vara i trafiken

Då jordbrukaren ska ta sig från en åker till en annan är det barnen som kan komma i kläm i trafiken. Det varnar jordbrukaren Börje Wikner i Kyrkslätt för. Vi vill ju vara så lite som möjligt i trafiken.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 30 minuter sedan

Succéfarsen snurrar vidare till Åbo

På lördag ges sista föreställningen av Robert Liewendahls fars ”Snurr på Socis” på Alandica. .

Nyan - 1 timme sedan

Supportar reste till Avesta för att heja fram favoriten

ISHOCKEY. När svenska division 3-klubben Avesta BK vann mot Älvdalens HK tidigare i november hade fem åländska hockeysupportrar tagit sig över till Sverige för att heja fram sin favorit – Niclas Hero, tidigare IFK-spelare som jobbade på Köpmansgatans gruppboende.
– Vi ropade så att det hördes i hela hallen, berättar Hilda Gustafsson, en av supportrarna.

Nyan - 1 timme sedan

Postens anställda går ut i stödstrejk

PAU Ålands avdelning r.f stöder PAU:s kollektivavtalsförhandlingar genom att avhålla sig från att hantera inkommande försändelser från Posti till Åland Post mellan den 2 och 8 december. – Vi vill visa solidaritet med våra fastländska kollegor, säger ordförande Elena Lundqvist.

Nyan - 2 timmar sedan

”Ung förmåga med politisk känsla”

Obunden samling partiledare Bert Häggblom tror inte det blir något problem att blivande infrastrukturministern Christian Wikström varken har lång politisk erfarenhet eller bakgrund inom infrastruktur. .

Nyan - 3 timmar sedan

Enerexit kan säljas – för en euro

Stadsstyrelsen kan besluta att sälja stadens aktier i avvecklingsbolaget Enerexit Ab till Mariehamns Energi för en köpeskilling om 1 euro. Eftersom staden äger båda bolagen anses detta var lämpligaste lösningen. – Då bolagen ägs var för sig av staden ser förutsätningarna att överföra pengar mellan bolagen annorlunda ut än ifall de hade varit ordnade under ett och samma moderbolag, skriver kanslichefen i sin beredning inför torsdagens stadsstyrelsemöte.

Nyan - 6 timmar sedan

Regeringsbildaren: Stora beslut ska fattas i plenum

Regeringsbildaren Veronica Thörnroos (C) presenterade sin regering i lagtingets foajé på onsdagseftermiddagen. .

Nyan - 17 timmar sedan

Det gifter sig med Michael Björklund

Hur mat och dryck gifter sig handlar det om när Michael Björklund medverkar på Åbo öl- & whiskymässa. .

Nyan - 18 timmar sedan

För fort med fordon på släp

På Lemlandsvägen mötte en polispatrull på onsdagen en paketbil med ett fordon påkopplat bak. Hastigheten uppmättes till 71 kilometer i timmen och den fordonskombinationsbestämda hastigheten är 30. Föraren är misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten.

Nyan - 18 timmar sedan

Stannade inte för minderårig

En polispatrull gav på onsdagen fri passage åt en minderårig cyklist som var på väg ut på övergångsstället. Personbilen på den mötande trafikens sida gjorde inte det. Föraren stoppades och delgavs böter som misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten.

Nyan - 18 timmar sedan

För hög för tunnel

En chaufför stoppades på onsdagen efter att ha framfört sitt ekipage över Färjsundsbron och igenom tunneln. Chauffören iakttog inte begränsningsmärket fordons högsta tillåtna höjd på 4,20 meter. Fordonets höjd var 4,40 meter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.