SVT > Inrikes

Tuesday, 19 November, 19:43

SVT - 08 nov 19 kl. 07:17

De lyfter frågan om kroppsidealI deras nya podd tar Alexandra ”Kissie” Nilsson och Linda-Marie Nilsson upp frågan om kroppsideal. De har båda blivit utsatta av nedsättande kommentarer om deras utseenden..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Alexandra Kissie Nilsson, Linda-Marie Nilsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De lyfter, fråganom , kroppsideal
YLE - 24 okt 19 kl. 15:40

Dagisfrågan inte alls avgjord – Ahlberg lyfter frågan till kommunstyrelsen

Dagisfrågan i Korsholm är inte avgjord, trots att bildningsnämnden på onsdagskvällen efter röstning beslöt att daghemmen i Kvevlaxområdet får vara kvar. Kommundirektör Rurik Ahlberg lyfter frågan till kommunstyrelsen..

Skånskan - 04 jan 17 kl. 10:00

Lyfter klimatfrågan i färgstark bok

Naturlitteratur 1996 gjorde naturfotografen och författaren Felix Heintzenberg från Lund sin första resa till Arktis. 20 år och många resor senare resulterade det i hans och den norska kollegan Ole Jørgen Lioddens Augustnominerade bok Arktis, liv i en värld av is och snö där de beskriver vildmarken de mött i text och bild men också lyfter klimatfrågan och vad vi riskerar att förlora.
– Det är storheten man fastnar för, att man själv får känna sig liten och att det är naturen som bestämmer, säger Felix Heintzenberg om sin fascination för Arktis.

Hela Gotland - 11 okt 19 kl. 08:03

Lyfter frågan om enskilda vägar

Hela Sverige ska leva på Gotland lyfter frågan om de enskilda vägarna på ön..

Hela Gotland - 28 feb 13 kl. 17:59

Lyfter biogasfrågan

Tekniska nämnden är bekymrad över att biogasfrågan aldrig kom på tal i färdtjänstupphandlingen.? Det har blivit en miss, säger Tommy Gardell, nämndens ordförande..

Alingsås tidning - 09 jan 14 kl. 18:11

Lyfter frågan om arbetsmiljö i skolan  

ALINGSÅS: Nu lyfts frågan om hur användandet av datorer och mobiltelefoner påverkar studiemiljön på samtliga skolor i Alingsås. Samtidigt sker i olika forum en dialog med elever, föräldrar och lärare om arbetsro i skolan. Det meddelar Alingsås kommun i ett pressmeddelande..

BT - 02 aug 14 kl. 07:57

Lyfter klimatfrågan ? med boklåda

En diskret kampanj för att lyfta klimatfrågan ligger bakom den lilla boklåda som i veckan synts bredvid skulpturen Ute på busstorget. En klimatgrupp som kallar sig Mjuklanda Borås står bakom kampanjen. Personerna i nätverket vill vara anonyma och kommunicerar enbart via sociala medier.

SmålandsPosten - 05 dec 14 kl. 06:11

Bo Bergsjö (FP) lyfter frågan om nyval

Varken Socialdemokraterna, Moderaterna eller Centerpartiet anser att ett nyval är en bra idé.
Men Bo Bergsjö (FP) menar att Almkvist (S) har att välja på det eller att företräda borgerlig politik. Ingemar Almkvist menar att han genom idogt kompromissande och förhandlade med de borgerliga ska kunna styra kommunen.

DalaDemokraten - 20 apr 16 kl. 17:44

Politikerna ställer sig frågande till socialchefens beslut och ställningstagande - lyfter frågan i nämnden

Politikerna i kommunen har fått signaler från flera håll om det som sker i Nås och samtliga poängterar att det i grunden är förvaltningen själv som ska fatta beslutet. Men om de anser att det finns en rad frågetecken så kan frågan lyftas till en politisk nivå, det blir med andra ord en överprövning av Hekkalas beslut..

Dalarnas tidningar - 20 apr 16 kl. 17:44

Politikerna ställer sig frågande till socialchefens beslut och ställningstagande - lyfter frågan i nämnden

Politikerna i kommunen har fått signaler från flera håll om det som sker i Nås och samtliga poängterar att det i grunden är förvaltningen själv som ska fatta beslutet. Men om de anser att det finns en rad frågetecken så kan frågan lyftas till en politisk nivå, det blir med andra ord en överprövning av Hekkalas beslut..

GöteborgsPosten - 11 mar 17 kl. 07:00

Bra att feminister lyfter klassfrågan

Den feminism som hörs mest talar minst om klass. Men med "Duktig flicka"-debatten börjar klassfrågan lyftas också bland feminister, vilket glädjer Sara Abdollahi..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

S-ministrar beskriver religiösa friskolor som en ”giftcocktail”

Socialdemokraterna vill skärpa regelverket ytterligare mot religiösa friskolor – som de menar har blivit ”en frizon för extremism och radikalisering”. – Kontrollen över vem som tillåts driva skola har varit för slapp, säger utbildningsminister Anna Ekström till SVT Nyheter..

SVT - 1 timme sedan

Friskolornas riksförbunds vd: ”De spelar på människors oro”

Friskolornas riksförbund tycker att debattartikeln ”Religiösa friskolor blev en giftcocktail”, som är skriven av utbildningsminister Anna Ekström och inrikesminister Mikael Damberg, är ”ganska undermålig”. – De spelar på människors oro och okunskap kring de frågorna, säger vd Ulla Hamilton till SVT Nyheter..

SVT - 1 timme sedan

Här är telefonen som ska rädda Sverige om kriget kommer

Efter flera år med ryska provokationer är säkerhetsläget i norra Europa försämrat. Nu upprättas hemliga rum på försvarsdepartementen i Norden – där försvarsministrarna kan nå varandra för krypterade videosamtal. – Vår bedömning är att händer någonting i vår del av Europa så är alla drabbade eller påverkade, säger försvarsminister Peter Hultqvist (S)..

SVT - 4 timmar sedan

Förslaget: Nytt trafikbrott ska kunna ge fem års fängelse

Skärpta straff och ett nytt samlat brott för återfallsförbrytare i trafiken – som ska kunna ge fem års fängelse. Det föreslås i en utredning som presenterades på tisdagen..

SVT - 4 timmar sedan

Massi Fritz: Assange borde förhöras och åtalas

Advokat Elisabeth Massi Fritz, som företräder den kvinna som anklagar Assange för övergrepp, skriver i ett sms till TT att hon saknar ord för att beskriva åklagarens besked att lägga ned förundersökningen..

SVT - 8 timmar sedan

Sammy behandlades på Narconon: ”Jag hade ingen kunskap om scientologi när jag kom till hemmet”

I dokumentären ”Lockad av scientologi” visas hur behandlingshemmet Narconon i Eslöv använder metoder utvecklade av scientologirörelsen. Sammy Serneke har använt narkotika till och från sedan han var 19 år. I dag är han drogfri efter att ha behandlats hos Narconon.

SVT - 9 timmar sedan

Fortsatt grönt ljus för behandlingshemmet trots kritiken

Kommunförbundet: ”Vi frågar inte om de har någon dold agenda”.

SVT - 10 timmar sedan

Nya besked om förundersökningen mot Assange i dag

Ett halvår har gått sedan den svenska förundersökningen mot Julian Assange om misstänkt våldtäkt återupptogs. Nya förhör har hållits under sommaren, men sedan dess har det varit tyst. I dag presenterar vice överåklagare Eva-Marie Persson nya detaljer om fallet..

SVT - 13 timmar sedan

Kommuner ger miljoner i skattepengar till scientologirörelsens behandlingshem

Ett behandlingshem i Skåne har fått nästan 18 miljoner i skattepengar de senaste åren av svenska kommuner för att behandla människor med drogproblem – trots hemmets kopplingar till scientologirörelsen och att deras behandlingsmetoder dömts ut..

SVT - 22 timmar sedan

Kronofogden slår hårdare mot kriminellas lyxvaror

Nu får Kronofogden 65 miljoner kronor extra – för att jaga kriminellas lyxvaror. Det ska leda till att fler brottsoffer kompenseras. – Vi är där som en liten haj och hugger åt oss en liten del av det här så att brottsoffren kan få tillbaka sina pengar, säger Johannes Paulson verksamhetschef på Kronofogdemyndigheten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.