Skånskan > Nyheter

Tuesday, 12 November, 09:18

Skånskan - 08 nov 19 kl. 07:01

Singelolycka på väg 106Svalöv En singeolycka inträffade på väg 106 söder om Kågeröd, Svalöv, under fredagsmorgonen.Strax efter klockan 06 fick SOS Alarm in samtal om trafikolyckan. En personbil är inblandad i olyckan som inträffat på väg 106 söder om Kågeröd i Svalövs kommun. Trafikverket meddelar att trafikpåverkan på vägen är stor, i båda riktningarna. Först vid 08 00 beräknas det vara full framkomlighet igen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Kågeröd, SOS Alarm, Svalövs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Singelolycka, väg, 106
Helsingborgs Dagblad - 28 okt 18 kl. 15:25

Singelolycka på väg 106 – bilen på taket

En singelolycka har inträffat på väg 106 norr om Svalöv..

Helsingborgs Dagblad - 15 sep 13 kl. 20:55

Singelolycka

En ung kvinna fördes till sjukhus i ambulans efter en singelolycka på väg 106 på söndagseftermiddagen. Av okänd anledning hade hon kört av vägen i en kurva i höjd med Scandiflex mellan Svalöv och Teckomatorp. Hon klagade över smärtor i nacke och rygg, men minns inte orsaken till avkörningen..

Helsingborgs Dagblad - 23 maj 17 kl. 11:46

Singelolycka söder om Kågeröd orsakar stopp i trafiken

Det är begränsad framkomlighet på väg 106 från Axelvold till Möllarp i båda riktningarna..

Skånskan - 25 sep 18 kl. 12:56

Bil hamnade i Svalövssjön efter singelolycka

SVALÖV En bil körde rakt ner i Svalövssjön i norra delen av Svalöv efter att ha gått av vägen och fortsatt genom en fårhage.Det var strax före tio på tisdagsförmiddagen som föraren av ännu okänd anledning tappade herraväldet över bilen när han färdades söderöver på väg 106 i riktning mot Svalövs centrum. I höjd med Svalövssjön gick bilen av intill Måns Trueds väg, igenom en fårhage ett par hundra meter, körde ner ett par träd och stannade till sist halvvägs ner i vattnet.

Skånskan - 11 jul 19 kl. 07:19

Trafikolycka på Lv 106

SVALÖV Klockan 06.55 inkom ett larm om singelolycka mellan Svalöv och Kågeröd. Räddningstjänsten och polis tillkallades till platsen.

Helsingborgs Dagblad - 08 dec 14 kl. 13:14

En till sjukhus efter olycka

Vid 12-tiden på måndagen inträffade en singelolycka på väg 106, mellan Axelvold och Karatofta. En bil körde av oklar anledning in i en stolpe.En person fick senare föras till sjukhus.

Skånskan - 28 okt 18 kl. 16:16

Personbil kört av vägen

Svalöv En singelolycka inträffade på söndagseftermidagen på väg 106 i höjd med KällstorpRäddningstjänst och polis åkte till platsen för närmare kontroll. Det är okänt om någon kommit till skada. Bilen bärgas från platsen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Tomt i Höörs kommun har fått nya ägare

Försäljningen av fastigheten Sätofta 2:103 i Höörs kommun är nu klar. Nya ägare är Daniel Karl Anders Haväng, 38, och Sofie Charlotte Haväng, 33, från Genarp, och säljare är Paul Göran Dennis och Linn Roslund. Ägarskiftet blev klart i augusti 2019 och priset blev 595 000 kronor.

Skånskan - 30 minuter sedan

SD och M har tappat greppet totalt

När nu Sverigedemokraterna och Moderaterna pratar sig varma om sin vision i budgeten för 2020, kan man bara beklaga Hörbys invånare. De har totalt tappat greppet om kommunens ekonomi och tror sig vara handlingskraftiga när man bara är och petar i detaljer. Man lovar guld och gröna skogar, allt åt alla, och som läsare luras man att SD och M vill utveckla byarna men man har inga konkreta svar hur det ska gå till, inte heller hur det ska finansieras, och det gäller inte heller alla byar.

Skånskan - 30 minuter sedan

Sverigedemokraterna i Hörby ägnar sig åt fake news

Ägnar SD sig åt fake news från talarstolen i kommunfullmäktige?
”Lies true little lies ” Den gamla slagdängan strömmar ur radion. Detta samtidigt som jag läser Skånska Dagbladets artikel om revisionens rapport i kommunfullmäktige.

Skånskan - 1 timme sedan

Föreningshuset kan räddas

LUND Turerna fortsätter kring framtiden för Vän Vid kommunstyrelsens senaste sammanträde förespråkade kvintetten en återremiss för utredning medan S och MP vill att Vänskapens hus ska kunna vara kvar på nuvarande adress.– Samtidigt skulle föreningen även ha möjlighet att använda lokalerna på Bredgatan 13, dit Lunds fontänhus och Föreningarnas hus är tänkt flytta, säger kommunalrådet Karin Svensson Smith (MP).
Tillsammans med Socialdemokraterna har MP föreslagit att Vänskapens hus på Bredgatan 19 ska bevaras och fortsatt kunna användas av de föreningar som bedriver social verksamhet där.

Skånskan - 1 timme sedan

Ny informationsfilm får svidande kritik

STAFFANSTORP En informationsfilm om Staffanstorps kommun har tagits fram och lagts ut på kommunens hemsida.
Filmen sägs vara en del av kommunens utökade närvaro på sociala medier men får hård kritik av Torbjörn Lövendahl, (S).– Det är en politisk propagandafilm, inte en informationsfilm, säger socialdemokraten Torbjörn Lövendahl.

Skånskan - 2 timmar sedan

Present med teaterlusten i fokus

Kabaré, varmkorv till publiken, kafébord i salongen och en hyllning till lusten att spela teater. Inget får hejda premiären har premiär på fredag 15 november och är Operaverkstans födelsedagspresent till Malmö Operas 75-åriga teaterhus.
– Det är ett roligt sätt att komma åt det grundläggande i teatern, säger 77-åriga skådespelaren och sångerskan Birgitta Smiding som medverkar i föreställningen och därmed är tillbaka i huset efter mer än 20 år.

Skånskan - 2 timmar sedan

Morgonens viktigaste nyheter

Webb-TV Det hände medan du sov. Se klippet i spelaren ovanför. .

Skånskan - 4 timmar sedan

Kommunalrådet: Bekymmersamt

ESLÖV Kommunens styrande politiker ser allvarligt på de växande drogproblemen bland nyanlända och vill se förstärkningar på psykiatrisidan.Rapporten om missbruksproblemen bland nyanlända var nyligen uppe som ett ärende hos kommunstyrelsens arbetsutskott.
Catharina Malmborg (M), kommunstyrelsens först vice ordförande, oroas av uppgiften att många nyanlända utvecklat missbruk och ”självmedicinerar” när psykiatrin är frånvarande.

Skånskan - 4 timmar sedan

Många nyanlända har utvecklat missbruk

ESLÖV Många nyanlända som kom under flyktingvågen 2015 har utvecklat missbruksproblem som vuxit fram av att man ”självmedicinerar”.
Enligt kommunens lägesbild beror det på upplevelsen av att psykiatrin är frånvarande.De alarmerande uppgifterna framkommer i kommunens rapport om arbetet med integration och mottagandet av nyanlända.

Skånskan - 4 timmar sedan

Vill se många på marknadsmötet

lövestad I dag, tisdag, är det åter ett möte om marknadens framtid i Lövestad.
Det förra mötet blev ingen större publik framgång och nu kan det vara allt eller intet som gäller.Hur ska Lövestads marknad formas för att möta de nya förutsättningar som nutid och framtid bär med sig för marknadsmarknaden?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.