Expressen > Nöje

Thursday, 21 November, 18:04

Expressen - 08 nov 19 kl. 07:00

Bengtzings val under svåra tiden utanför rampljuset: ”Bitterhet”Melodifestivalen-artisten Linda Bengtzing har gått igenom en riktigt tuff period, med allvarlig sjukdom i familjen.För att orka valde artisten att gå i terapi – något som nu har ändrat hela hennes liv.– Jag har insett att jag själv och min bitterhet är min största fiende, och att problemen inte kan lösas av någon annan mig, säger Linda Bengtzing i podcasten ”Nemo möter en vän” med Nemo Hedén. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Linda Bengtzing, Nemo, Nemo Hedén

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bengtzings, valunder , svåra, tidenutanför , rampljuset, Bitterhet
Skånskan - 10 jul 19 kl. 05:30

Är all­männa val omo­derna?

Hur de­mo­kra­tin fun­gerar ifrå­ga­sätts allt of­tare. De gam­la kon­ser­va­tiva och so­ci­al­de­mo­kra­tiska par­tierna har pro­blem. Nya po­pu­lis­tiska par­tier har haft fram­gångar på många håll.

YLE - 09 apr 15 kl. 11:00

Humorgruppen KAJ: Vaal e val?

Riksdagsvalet är på väg. Men vilka är partierna egentligen och vad står de för om man måste förklara det på en par rader och några dåliga rim? Humorgruppen KAJ reder ut politiken med en kuplett om riksdagsvalet 2015.

Skånskan - 20 aug 16 kl. 01:00

Till­ba­ka till me­del­tiden

För en tid se­dan be­stämde jag mig för att göra en bild­nings­re­sa. Inte en fy­sisk, men lit­te­rär. Att läsa verk av de största tän­ka­rna, och upp­täcka att de för­tvivlats av sam­ma pro­blem som vår sam­tid härjas av, skänker nå­gon form av lugn.

YLE - 20 jun 17 kl. 16:19

Yle Sportens val: Så här kan Vegas kommande NHL-trupp se ut

Vem kommer Vegas Golden Knights att plocka i expansionsdraften? Yle Sportens Mattias Simonsen tar en närmare titt på de tillgängliga spelarna – och analyserar alternativen. Natten till torsdag finsk tid kommer det äntligen att stå klart vilka spelare Vegas Golden Knights kommer att ställa på isen då säsongen 2017-18 kör igång.

Skånskan - 29 maj 18 kl. 01:00

Allt kan hända i val­spurten

Om du till­hör dem som ska­de­glatt vältrar sig i So­ci­al­de­mo­kraternas be­kym­mer, då kan du sluta läsa nu. Det här är inte yt­ter­li­ga­re en i raden av ar­ti­klar som för­söker för­klara var­för Socialdemokraterna i prak­tiken re­dan är ut­räk­nade. Den här krö­ni­kan handlar om var­för par­tiet har en re­ell chans att göra ett bra val.

Sydsvenskan - 07 jun 14 kl. 11:50

Tvi vale, så många val

Det ska vara val i år. Hela 2014 kan faktiskt karakteriseras som ett ”supervalår” – alltså en tid då vi kan välja extra mycket. Kanske är det det som färgat av sig på språket.

YA - 23 aug 14 kl. 08:00

Fritt val att göra ett grönt val

Foto: Torun Börtz
Alltid, ibland eller aldrig? Nu kan Simrishamns skolelever själva välja om och när de vill äta vegetariskt. Från och med terminsstarten finns varje dag ett helgrönt lunchalternativ.

BT - 03 dec 14 kl. 17:50

Klart: Blir ett nytt val

Regeringen ska utlysa ett extra val, meddelar statsminister Stefan Löfven. Val hålls den 22 mars. Stefan Löfven kommer inte att ta några ytterligare initiativ till blocköverskridande samtal före valet.

Cornucopia - 04 dec 14 kl. 11:51

Valprognos extra val 2015: (m), (c) och (sd) vinnare - två partier åker ur riksdagen

Utifrån förmiddagens enkät om hur läsare skulle rösta idag kan man konstatera att dödläget med (sd) som vågmästare ligger kvar och förvärras rent av, då två partier åker ur riksdagen och alliansens slås sönder. Det rödgrönrosa blocket får 140 mandat, alliansblocket får 123 mandat och det bruna blocket får 86 mandat.
Först lite om metodiken.

YLE - 24 jul 15 kl. 09:42

Från ingenmansland till Sandras supertakt – ”Inget annat val”

Det blev ingen VM-gräns för Camilla Richardsson på 3000 meter hinder i Joensuu. Följande chans kommer i Kalevaspelen, men även där lär täten lämna henne ensam. Och täten i Björneborg heter Sandra Eriksson.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Emilia Clarke tvingades vara naken i Game of thrones

Emilia Clarke pressades till att vara naken i ”Game of Thrones”, trots att hon inte var bekväm med det.I podcasten ”Armchair expert” berättar skådespelaren att de avklädda scenerna fick henne att gråta – men att hon nu lärt sig säga nej.– Jag har haft bråk på inspelningar förut där jag sagt: ”Nej, lakanen stannar uppe”, och de säger: ”Du vill inte göra 'Game of Thrones'-fansen besvikna”, berättar Emilia Clarke..

Expressen - 1 timme sedan

Coldplay slutar turnera – för klimatets skull

Coldplay har tagit ett beslut för miljön. De pausar sitt turnerande fram tills att de kan göra det på så miljövänligt och klimatneutralt som möjligt. – Det svåraste är flyget.

Expressen - 1 timme sedan

Pernillas chock efter Biancas ord: ”Du har kysst din släkting”

Bianca Ingrosso avslöjar ofta spännande detaljer om sig själv.Nu berättar hon om sin första kyss – som chockar mamma Pernilla Wahlgren. – Va?!?

Expressen - 4 timmar sedan

ASAP Rockys drag – för flyktingar i Sverige

Den 11 december spelar ASAP Rocky på Globen i Stockholm – bara månader efter att ha suttit inlåst i Kronobergshäktet.Nu berättar den världskända rapparen sin plan att skänka pengar till flyktingar i Sverige, skriver TMZ..

Expressen - 6 timmar sedan

Löwengrips erkännande om lyxhuset: Har gjort fel

Isabella Löwengrip säljer sitt lyxiga hus på Lidingö för att flytta in till stan, efter ekonomiska problemen i sina bolag.I ett ärligt inlägg på bloggen erkänner Löwengrip att hon förstörde huset för sig själv – och inte vågar bo så isolerat längre.”Det går inte att leva så, jag vill inte leva så heller”, skriver Isabella Löwengrip i bloggen..

Expressen - 7 timmar sedan

Beckhams familjeuppgörelse avslöjas: ”Är han borta”

Victoria och David Beckham har varit gifta i över 20 år – men familjen är starkare än någonsin.I en intervju med Jimmy Kimmel avslöjar sminkmogulen uppgörelsen mellan henne och maken, för att få familjelivet att gå ihop med deras karriärer.– När jag är hemma är han borta, så en av oss är alltid med barnen, förklarar hon i ”Jimmy Kimmel live”..

Expressen - 9 timmar sedan

Ilskan mot artisterna som bokas till Ullevi

Över 35 år med stora konserter på Ullevi – men bara tre kvinnor som huvudakt. Det visar en sammanställning som SVT väst har gjort.– Man vet inte om man ska skratta eller gråta, säger Julia Schabbauer som är musiker och styrelsemedlem i Musikerförbundet avdelning Väst till SVT..

Expressen - 11 timmar sedan

Mia Skäringers kropps- uppmaning bakom bilden

Mia Skäringer gör succé i hela landet med sin humorshow ”No more fucks to give”, som på lördag intar Tele2 Arena i Stockholm.Nu delar profilen med sig av ett starkt budskap kring kvinnokroppen, som hon försöker applicera på sitt eget liv.”Använd hela din kvinnokropp.

Expressen - 12 timmar sedan

Dannys handling mot Molly – efter offentliga hyllningen

Efter att ha sjungit en låt om sitt krossade hjärta i lördagens ”Så mycket bättre”, hyllades Danny Saucedo stort för sin show i Göteborg av ex-fästmön Molly Sandén.Men trots den fina gesten från Sandén har Danny Saucedo valt att möta det med tystnad – och gör i stället mer reklam för sin tolkning av ”Du vet att jag gråter”.”Du är magisk Danny.

Expressen - 13 timmar sedan

Okända kollapsen efter tårarna i tv: ”Det ångrar jag”

Klara Bohrén valdes bort i ”Bonde söker fru” och bröt ihop totalt. Nu berättar hon om den svåra tiden efteråt: – Jag grät hela vägen hem. Det var tråkigt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.