Världen Idag > Nyheter

Tuesday, 19 November, 17:08

Världen Idag - 08 nov 19 kl. 07:00

Stakset spred Guds kärlek i känd podd och på fängelseFramgångspodden med Alexander Pärleros är en av Sveriges största podcasts där personer som på ett eller annat sätt lyckats i livet intervjuas. Nyligen var Sebastian Stakset med och fick dela sin resa från mörker till ljus med tiotusentals lyssnare. En tid dessförinnan besökte han anstalten Hinseberg och berörde många intagna kvinnor med sin livshistoria..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Guds, Alexander Pärleros, Sveriges, Sebastian Stakset, Hinseberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stakset, spred, Guds, kärleki , känd, poddoch på , fängelse
Världen Idag - 21 maj 18 kl. 12:43

Stakset gav Guds kärlek till tusentals i Örebro

Sju församlingar i Örebro hade förberett sig i ett helt år inför eventet ”Kärlek till Örebro 2018” som briserade nu i pingsthelgen. På scen stod bland annat Samuel Ljungblahd och Sebastian Stakset och många räckte handen när frälsningsinbjudan gick ut..

DalaDemokraten - 03 jun 14 kl. 15:53

Insändare: Replik på Ann-Gerd Janssons insändare i DD fredag 2014-05-30 Gud är kärlek". Guds kärlek är inte kravlös (950)

Det är naturligtvis inte alls som kyrkoherden i Borlänge, Ann-Gerd Jansson, skriver i DD 30/5 att Svenska kyrkan ska enligt sin vigselrätt och tro på Guds kärlek acceptera ALL form av mänsklig kärlek och viga tvåsamhet med välsignelse..

Världen Idag - 24 sep 19 kl. 12:45

Narnia spred Guds kärlek i Sydamerika

På tio dagar har det svenska kristna hårdrocksbandet Narnia avverkat fem spelningar i Sydamerika tillsammans med rocklegenderna Stryper. Turnén blev inte bara ett möte med fans, utan gav också möjlighet till evangelisation. – Vi har fått be för många människor, säger sångaren Christian Liljegren..

Världen Idag - 14 aug 15 kl. 12:01

Guds kärlek kan förändra skolmiljön

– Att motverka mobbning är ett sätt att visa Guds kärlek, säger Emma Jonsson, kommunikatör på den kristna skolföreningsorganisationen Ny generation.Hon och hennes kollegor på Ny generation försöker uppmuntra skolgrupperna till att jobba socialt mot mobbning och utfrysning. – Som kristen skolgrupp kan man göra mycket eftersom man är på skolan varje dag.

Världen Idag - 28 aug 17 kl. 13:15

Var transperson: "Guds kärlek gjorde mig fri"

Laura Perry levde sitt liv som om hon vore en man. Hennes kristna föräldrar var förtvivlade över hennes levnadssätt. Men Guds kärlek skulle komma att förändra hela familjen..

Dagen - 27 okt 17 kl. 03:05

Sten-Gunnar Hedin: Guds kärlek är gränslös i våra stökiga liv

Guds kärlek lär oss att aldrig någonsin döma, eller fördöma, en annan människa..

Dagen - 27 okt 17 kl. 03:05

Sten-Gunnar Hedin: Guds kärlek är gränslös i våra stökiga liv

Guds kärlek lär oss att aldrig någonsin döma, eller fördöma, en annan människa..

Världen Idag - 02 dec 17 kl. 09:00

Mötet blev "en frontalkrock med Guds kärlek”

Isak Sperling blev som liten svårt mobbad. Kränkande behandling i form av ord och fysiskt våld blev en vardag, något han fick vänja sig vid. Men det skapade djupa sår i det inre och den dåliga självbilden satte käppar i det sociala livet.

Världen Idag - 18 mar 19 kl. 16:28

Helsingborg berördes av Guds kärlek

Unga tjejer med självmordstankar fick lust att leva, relationer helades och droger slängdes. Det vittnar Sebastian Stakset om efter helgens satsning i Helsingborg. – Det var en fantastisk helg, säger prästen Daniel Svensson..

Världen Idag - 13 jun 17 kl. 13:10

Hårdrockare mötte Guds kärlek

Människor blev fria från smärta, andra tog emot Jesus och många upplevde Guds frid när Streetchurch, Reach och TMU:s bibelskoleelever var på plats på Sweden rock i veckan. – Hårdrockarna är generellt öppna för evangeliet. De har ett hårt yttre, men ett mjukt inre, säger Christian Samuelsson från Streetchurch..

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 3 timmar sedan

Storbritannien kan ha mörklagt krigsbrott

Storbritanniens regering och militär har dolt trovärdiga bevis för krigsbrott som brittiska soldater begått mot civila i Afghanistan och Irak, enligt en granskning..

Världen Idag - 3 timmar sedan

USA ger grönt ljus till israeliska bosättningar

USA betraktar inte längre de israeliska bosättningarna i Judéen och Samarien, även kallat Västbanken, som ett brott mot internationell lag. Medan omvändningen välkomnas av både Israels regering och mittenpartiet Blåvitt, förkastas den av israeliska vänsterpolitiker, palestinska myndigheten och EU..

Världen Idag - 5 timmar sedan

Efter avslöjandet om antisemitism – läromedel kan börja granskas

Skolinspektionen granskar inte skolornas läromedel per automatik vid sin regelbundna tillsyn. Om myndigheten skulle få fler signaler liknande Östhammars kommuns larm om antisemitiska läromedel, kan de dock komma att införa en obligatorisk granskning av modersmålslitteraturen..

Världen Idag - 5 timmar sedan

Efter avslöjandet om antisemitism – läromedel kan granskas

Skolinspektionen granskar inte skolornas läromedel per automatik vid sin regelbundna tillsyn. Om myndigheten skulle få fler signaler liknande Östhammars kommuns larm om antisemitiska läromedel, kan de dock komma att införa en obligatorisk granskning av modersmålslitteraturen..

Världen Idag - 7 timmar sedan

Fånga ljuset i vintermörkret

En lång mörk vinter ligger framför oss. Då kan det vara svårt att se ljuset i tunneln. Men många kan få tillräckligt med dagsljus även på vintern.

Världen Idag - 9 timmar sedan

Roland fick göra ett kort besök i himlen

Roland Målare är en färgstark man med många talanger. Hans stora intressen är att måla, musicera, skriva och umgås med människor. Men alla aktiviteter bromsades in när en massiv hjärtinfarkt slog till och livet såg ut att vara slut..

Världen Idag - 9 timmar sedan

Staksets hoppturné ska flytta in till stora arenor

Uppåt femtusen människor, samlade med Jesus i centrum, kan komma att bli ett faktum i västgötska Lidköping i påsk. Det är Sebastian Staksets evangelisationskampanj ”Det finns hopp” som har bokat Sparbanken arena..

Världen Idag - 17 timmar sedan

Nödvändigt med ett helhetstänk i vården

Det fortsätter att krisa i den svenska sjukvården, och bland politiker är det särskilt vårdköerna och den bristande tillgängligheten som diskuteras. Hårdast drabbade är landsbygdsbefolkningen, och snabb tillgång till vård har till stora delar blivit en fråga om stad och land. Minns protesterna vid nedläggningen av BB i Sollefteå!

Världen Idag - 17 timmar sedan

Träna dig i gudsfruktan

Paulus skriver: ”Fysisk träning är nyttigt på sitt sätt, men gudsfruktan är nyttigt på allt sätt, för den har löfte om liv, både för den här tiden och den kommande” (1 Tim 4:8). Alla vet att god fysik inte kommer av sig självt, hur mycket vi än vill och hur djupt vi än studerar olika träningsmetoder. God fysik är ett resultat av regelbunden fysisk träning och inte av tankeövningar.

Världen Idag - 17 timmar sedan

Besättningen, sex unga män, dog vid nedslaget mot isen på den stora sjön.

Som författare inom historia ser jag det som min uppgift att inte bara sitta på min kammare och skriva. Jag vill besöka platserna där mina huvudpersoner var, för att försöka förstå dem bättre och därmed kanske bättre beskriva deras liv. Detta har lett mig till flera slagfält.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.