Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 19 November, 15:11

Helsingborgs Dagblad - 08 nov 19 kl. 06:37

Man försökte stoppa tjuv – knivhöggsEn man är allvarligt skadad efter att ha blivit knivhuggen på en gård i Vänersborgs kommun, rapporterar lokala medier. Mannen konfronterade en person som försökte bryta sig in på gården, säger polisen till P4 Väst. Han blev då knivhuggen i magen, men to.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Vänersborgs, P4 Väst

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man försökte, stoppa, tjuv, knivhöggs
Sydsvenskan - 08 nov 19 kl. 06:37

Man försökte stoppa tjuv – knivhöggs

En man är allvarligt skadad efter att ha blivit knivhuggen på en gård i Vänersborgs kommun, rapporterar lokala medier. Mannen konfronterade en person som försökte bryta sig in på gården, säger polisen till P4 Väst. Han blev då knivhuggen i magen, men to.

Barometern - 08 nov 19 kl. 06:37

Man försökte stoppa tjuv – knivhöggs

SmålandsPosten - 08 nov 19 kl. 06:37

Man försökte stoppa tjuv – knivhöggs

Sydöstran - 08 nov 19 kl. 06:37

Man försökte stoppa tjuv – knivhöggs

UNT - 08 nov 19 kl. 06:37

Man försökte stoppa tjuv – knivhöggs

En man är allvarligt skadad efter att ha blivit knivhuggen på en gård i Vänersborgs kommun, rapporterar lokala medier..

Blekinge Läns tidning - 08 nov 19 kl. 06:37

Man försökte stoppa tjuv – knivhöggs

Kristianstadsbladet - 08 nov 19 kl. 06:37

Man försökte stoppa tjuv – knivhöggs

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 03:51

Försökte stoppa rånare - knivhöggs


En 35-årig man skadades allvarligt på tisdagskvällen, när han försökte stoppa två 17-åriga män som rånat en Pressbyråbutik i Sigtuna, norr om Stockholm. - Då knivhögg de honom i magen. Ett mycket allvarligt brott, med synnerligen oprovocerat våld, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Fornling efter knocken: ”Värst är stoltheten”

Den fysiska smärtan är stor efter den otäcka knocken i titelfajten. Men förlusten har även satt sina spår på andra sätt för Sven Fornling. – Det som är värst för mig är stoltheten och hedern, säger den svenske boxaren till SVT.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Öppet hos Åstorps poliser igen

En cykel, en stöldanmälan och flera tips kom in första dagen..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kritik mot turkiskt uttalande om ny offensiv

Ryssland är förbryllat av ett uttalande från Turkiet om att landet kan komma att göra en ny militär insats i nordöstra Syrien, om området inte töms på den kurdiskdominerade YPG-styrkan som Turkiet kallar terrorister. En sådan insats skulle skada ansträn.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Erixon (SD) får hård kritik för alkoholbeslut

Länsstyrelsen i Blekinge riktar "allvarlig kritik" mot Sölvesborgs kommun efter att kommunalrådet Louise Erixon (SD) gått emot en tjänstemans bedömning om indraget alkoholtillstånd för en krog i kommunen. Krogen skulle bli av med alkoholtillståndet på g.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hareides hårda kritik mot DBU: ”De borde hållit käften”

Tog Danmark till fotbolls-EM – tvingas lämna sitt jobb efter stora fotbollsfesten..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Amos Oz får egen Nobelafton

Samtidigt som Nobelfesten pågår i Stockholms stadshus arrangerar Judisk Kultur i Sverige för andra året i rad sin egen Nobelafton i Stockholm. Förra årets arrangemang tillägnades den amerikanske författaren Philip Roth, som under årtionden funnits med i.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Skärpta straff för trafikbrott föreslås

Maximistraffet för grov olovlig körning och rattfylleri bör höjas från fängelse i sex månader till fängelse i ett år. Det föreslås i en promemoria från justitiedepartementet. Maximistraffet för grovt rattfylleri föreslås höjas från fängelse i två år til.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

VM-supportrar ska bo i kryssningsfartyg

Qatar räknar med 1 miljon besökare under fotbolls-VM 2022. Nu erbjuder nationen ett mer hållbart alternativ till boende – kryssningsfartyg. VM-arrangören har hyrt två kryssningsfartyg med sammanlagt 4 000 hytter.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tata Steel skär ner i Europa

Indiska ståljätten Tata Steel planerar stora nedskärningar i sin europeiska verksamhet. Arbetsstyrkan ska minskas med uppemot 3 000 anställda, enligt bolaget. Prispress på råvarumarknaden till följd av överutbud, en svagare efterfrågan och stigande kost.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Grisar dog av värmeslag – chaufför döms

Grisar drabbades av värmeslag och dog under en färd till slakteriet en solig dag förra sommaren. Nu döms en chaufför för djurplågeri och brott mot djurskyddslagen, rapporterar Barometern. Först lastades 100 grisar in och sedan gick tranporten vidare til.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.