Expressen > Kultur

Wednesday, 20 November, 18:04

Expressen - 08 nov 19 kl. 06:30

Före samlag klämmer hon hans stora finne på ryggenNär svenska författare skriver om sex blir det med både acneryggar och otrohetsäventyr.Nina Lekander läser en roman som till slut och rymmer lite mindfulness..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lekander

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Före, samlag, klämmerhon hans stora , finne, ryggen
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så osäkert är "avbrutet samlag" egentligen

Det finns många rekommenderade preventivmedel, trots det väljer unga att avbrutet samlag istället.LÄS MER: 13 saker som är bättre än preventivmedelEn studie från Duke University har kommit fram till att en av tre kvinnor i åldern 15-24 avbryter samlaget innan mannen får utlösning, som preventivmedel, rapporterar NY Mag.– Här i Sverige är det hyfsat vanligt.

Nyheter 24 - 18 mar 14 kl. 18:19

Frias från våldtäkt – flickan "kan ha drömt"Mannen nekar

JÖNKÖPING. En 36-årig man frias i hovrätten från misstankarna om att ha våldtagit en 15-årig flicka. Tidigare har mannen även friats i tingsrätten, skriver Dagens Juridik.

YLE - 31 okt 14 kl. 07:25

Har vi för lite sexualupplysning?

Två tredjedelar av skolungdomarna tror fortfarande att man inte kan bli gravid vid första samlaget. Och var femte ung hade inget skydd vid senaste samlag. Hur står det riktigt till med sexualundervisningen i vårt land?

SVT Debatt - 25 nov 13 kl. 16:55

Man ska inte skämmas över att ha blivit våldtagen

VÅLDTÄKT Vi som har drabbats av sexualiserat våld pratar inte om det. Det är skambelagt att vara ett offer. Vi behöver höra att det finns fler som oss.

BT - 22 okt 13 kl. 14:54

Hård kritik mot sexfilmsdom

Göta hovrätt får hård kritik för att ha sänkt skadeståndet till en flicka vars vars pojkvän smygfilmat ett samlag och lagt ut på porrsajter på nätet. - Hovrätten sitter och tycker till, säger juridikprofessorn Mårten Schultz.Domen överklagas nu.

Sydsvenskan - 04 jul 14 kl. 05:30

Kärlekskomedi där mycket träffar helt rätt

Trots flödet av romantiska komedier skildrar få på ett trovärdigt sätt vad det innebär att träffa en ny partner, särskilt då gestalterna hunnit upp i medelådern och har barn färdiga att börja på college.I den situationen befinner sig både massören Eva (Julia Louise-Dreyfus) och tv-arkivarien Albert (James Gandolfini), då de slumpmässigt möts på ett party runt en pool i Hollywood. Attraktionen är inte omedelbar men de bestämmer sig ändå för en träff.

SmålandsPosten - 22 nov 14 kl. 00:30

Dokusåpan som ännu inte gjorts

Familjeterapeuten Eva Rusz rasar, den kristna dagstidningen Världen Idags krönikör Siewert Öholm använder ord som ”samhällsomstörtande”, och TV-krönikören i Dagens Nyheter Johan Croneman bestämmer sig för att det måste handla om satir. Nu väntar vi bara på att tvåsamheten som norm ska kritiseras av arga unga queerliberaler som förespråkar polygami. Eller av den vänster som ser äktenskapet som en borgerlig institution.

Sydsvenskan - 21 sep 15 kl. 15:25

Våldtäktsdömd terapeut åtalas igen

En friskvårdsterapeut i Värmland som dömts för våldtäkt på en patient har nu åtalats för ytterligare ett sexbrott. I båda fallen har kvinnor som sökt hjälp för ryggbesvär utsatts för sexuella handlingar.Mannen nekar till brott, och hävdar att det han gjort varit en del av behandlingen.

Helsingborgs Dagblad - 21 sep 15 kl. 15:25

Våldtäktsdömd terapeut åtalas igen

En friskvårdsterapeut i Värmland som dömts för våldtäkt på en patient har nu åtalats för ytterligare ett sexbrott. I båda fallen har kvinnor som sökt hjälp för ryggbesvär utsatts för sexuella handlingar. Mannen nekar till brott, och hävdar att det han gjort varit en del av behandlingen.

Sydsvenskan - 15 okt 15 kl. 04:00

Ett naket unikum

Stefan Sundström kom in i mitt liv när jag var fjorton. Det var i åttiotalets slut, och bodde man då i en mindre svensk stad så var tidskrifterna den enda kända navelsträngen till Den Stora Världen, den som kändes lockande subversiv och dekadent. Jag läste Ung vänsters Röd press och subkulturella Magazin April och anarkistiska Brand och lärde mig nya ord och drog in främmande dofter.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Vad trodde ni egentligen att Löfven skulle säga?

Stefan Löfvens svar på frågorna om gängkriminalitet i SVT:s ”Agenda” kallas nu praktfiasko.Daniel Sjölin undrar varför alla är förvånade över att statsministern är socialdemokrat..

Expressen - 11 timmar sedan

Ska man skämmas för att man jagar reapriser?

Nya siffror från Rädda Barnen visar att drygt vart tredje barn har oroat sig över sin familjs ekonomi.Patrik Lundberg skriver inför Black Friday nästa vecka om den föraktade jakten på rean..

Expressen - Igår: 14:39

Kvinnorna har inte tagit över litteraturen

De senaste veckorna har det diskuterats om kvinnor är på väg att börja dominera litteraturen. Sara Abdollahi ser en pseudodebatt som ingen är betjänt av. .

Expressen - Igår: 14:07

Expressens Amanda Svensson prisas

Författaren och Expressens medarbetare Amanda Svensson tilldelas Svenska Dagbladets litteraturpris för sin roman ”Ett system så magnifikt att det bländar”. .

Expressen - Igår: 06:30

Här porträtteras den store kritikerns hemlighet

Under flera decennier har Leif Zern varit en av Sveriges mest inflytelserika kritiker. Hanna Nordenhök imponeras av boken som koncentrerar hans livsgärning. .

Expressen - Igår: 06:30

De riktigt rika gör allt för att köpa sig ett liv

Allt går att vänja sig vid, också extrem rikedom.Sara Berg ser Lauren Greenfield på Louisiana..

Expressen - I förrgår: 15:12

Så avslöjade hon Jean-Claude Arnault

Matilda Gustavssons reportagebok ”Klubben” beskriver tiden före, under och efter avslöjandet av Jean-Claude Arnault.Gunilla Brodrej läser hennes snygga och prövande gestaltning..

Expressen - I förrgår: 11:22

Vi har mycket att tacka Katarina Wennstam för

Anna Andersson gästrecenserar Katarina Wennstams antologi ”Kvinnor som vill ...”..

Expressen - I förrgår: 06:30

Här parar sig jättelika sniglar i gränderna

Mellan naturen och människan finns inga skarpa gränser i Shaun Tans värld. Dan Hallemar sugs in i en sagolik värld. .

Expressen - I förrgår: 06:30

Alla som säljer sex har sin egen historia

Det finns ingen som äger diskussionen om prostitution och social utsatthet.Martina Montelius svarar på kritiken mot hennes pjäs ”Föddhora”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.