YLE > Finland

Tuesday, 19 November, 00:58

YLE - 08 nov 19 kl. 06:20

K-citymarket i Träskända har utnämnts till världens bästa mataffärDen brittiska forskningsorganisationen inom livsmedels- och konsumentvaruindustrin IGD har utnämnt K-citymarket i Träskända, Nyland, till världens bästa mataffär år 2019..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Träskända, IGD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: K-citymarketi , Träskändahar , utnämntstill världens bästa , mataffär
YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

YLE - 15 sep 14 kl. 18:30

Ett slut är en början på något nytt

I fredags meddelade butikskedjan Kesko att K-butiken Matilda stänger i mars 2015. Samma dag höll Matildas köpman Brando Chan ett möte med sin personal om saken. - Det är olyckligt men vi har bestämt att vi kör på som vanligt ända till slutet, berättar Chan.

YLE - 03 jan 17 kl. 15:02

Borgåborna hamstrade vatten

Efter beskedet om att kolibakterier hittats i Borgåvattnet tömdes butikernas hyllor på källvatten och desinficeringsmedel på en halvtimme. Längs gången som vanligtvis kantas av källvatten och kolsyrade drycker på flaska gapar idag flera hyllor tomma. På en lapp står det att källvattnet tagit slut.

YLE - 17 feb 17 kl. 04:24

Saija valde nya arbetsuppgifter istället för sjukledighet - "Skulle annars ha sagt upp mig"

Allt fler arbetstagare som insjuknar gör som Saija Aromaa och väljer att byta arbetsuppgifter istället för att gå på sjukledighet. Trenden är tydligast inom hälsovårds- och servicebranscen men facken oroar sig över att arbetstagare ska känna sig tvungna att stanna på jobbet sjuka. Det är ett och ett halvt år sedan Saija Aromaa började jobba med kundbetjäning vid kosmetikavdelningen på ett varuhus i Helsingfors.

YLE - 13 aug 17 kl. 07:00

Rödmärkta varor och välgörenhet minskar mängden svinn i finländska matbutiker

De två stora dagligvarukedjorna i Finland, S-gruppen och Kesko, har ett årligt livsmedelssvinn på tiotusentals ton och kedjorna har tagit till olika åtgärder för att minska svinnet. Men jämfört med de två stora kedjorna sticker den lilla ekokedjan Ruohonjuuri ut med sitt nollsvinn. Mängden svinn i den finländska livsmedelskedjan uppgår årligen till cirka 400 000-500 000 ton, enligt Naturresursinstitutet Luke.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Ett medlingsbud har lagts fram i poststrejken

Riksförlikningsmannen Vuokko Piekkala meddelar att hon har lagt fram ett medlingsbud för att få ett slut på poststrejken som pågått i över en vecka..

YLE - 13 timmar sedan

Medlingen i poststrejken fortsätter

Förhandlingarna för att få ett slut på poststrejken fortsatte på måndagen. Samtidigt kommer det in fler bud om sympatistrejker..

YLE - 5 timmar sedan

Ingå IF vill locka fler unga att syssla med löpskytte - "Föräldrar är lite skeptiskt inställda eftersom där är vapen inblandade"

I Ingå IF har löpskytte ett rätt starkt fotfäste. Föreningen har ungefär 30 aktiva löpskyttar i sina led. Vi skulle gärna ha flera yngre juniorer i vår verksamhet, säger Dan Öhman..

YLE - 6 timmar sedan

Statsminister Rinne hoppas på överenskommelse om långsiktiga klimatmål – EU ska vara utsläppsneutralt år 2050

Det är möjligt att enas om långsiktiga klimatmål för EU före årsskiftet, säger statsminister Antti Rinne. Han träffade blivande EU-ledare i Bryssel på måndagen..

YLE - 8 timmar sedan

Lokalpolitikern och taxiföraren Abdirahim Hussein fick anmärkning av taxiföretag

Taxichauffören och fullmäktigeledamoten och Abdirahim Hussein (SDP) har fått en anmärkning av taxiföretaget Taksi Helsinki..

YLE - 8 timmar sedan

Planerna på båthamn i Gammelboda i Ekenäs sväller - kan ha plats för 100 båtar

Det blir dyrare än beräknat att bygga en småbåtshamn för större båtar i Gammelboda i Ekenäs. I Norra hamnen vill invånarna ha bort hanteringen av stora båtar som skapar osäkerhet..

YLE - 14 timmar sedan

Vasa höjer skatten och ser över vården med konsult – Brändö bibliotek stängs inte

Skatterna höjs i Vasa i nästa år. Kommunalskattesatsen stiger till 21 procent och två av fastighetsskatterna stiger också. Vården ska ses över av en konsult.

YLE - 9 timmar sedan

Studerande vid Polisyrkeshögskolan fick skriftlig varning för sexuella trakasserier

Polisyrkeshögskolan har gett en skriftlig varning till en manlig studerande som flera kvinnliga studerande har anmält för sexuella trakasserier..

YLE - 9 timmar sedan

Helsingfors synagoga pryds med blommor som protest mot nynazisternas vandalism - Vi följer med live klockan 18.30

Tillställning ordnas av den judiska och ortodoxa församlingen i Helsingfors. Efter några tal fäster man blommor vid synagogans staket..

YLE - 12 timmar sedan

Luftfartsunionen utvidgar sin sympatistrejk - bland annat Finnair berörs av strejken

Luftfartsunionen IAU utvidgar sin sympatistrejk för poststrejken till att omfatta flera av arbetsgivarförbundet Paltas medlemsföretag. Bland annat Finnair hör till de medlemsföretag som berörs av sympatistrejker..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.