Blekinge Läns tidning > Nyheter

Sunday, 17 November, 09:33

Blekinge Läns tidning - 08 nov 19 kl. 06:11

”Staden har inte ansträngt sig tillräckligt med gåvan”En tidigare okänd släkting till Oscar Lundgren har dykt upp. Nyligen fick hon möta Saltsjöbaden för första gången. – Här är fullt med möjligheter även om det är ett stort projekt. Men jag blir ledsen och jag tror att Oscar hade blivit det om han sett att staden inte har ansträngt sig tillräckligt med gåvan, säger Annika Sellgren. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Oscar Lundgren, Saltsjöbaden, Oscar, Annika Sellgren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Staden har inte ansträngtsig , tillräckligtmed , gåvan
Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

17. Godnattsagor för barn som dricker

Mehran höll ett ljusblått piller i handflatan och tittade ut mot dansgolvet, på Sara som redan hade tagit sitt. Han gillade hur pillren fick folk att röra sig. Hur deras danser öppnade upp något både inom dansare och åskådare och varje rörelse förvandlades till ett läte.

Dagensanalys.se - 02 feb 16 kl. 11:27

Ingen läser dina Annonser – därför skall du satsa på Content Marketing

”Folk läser inte annonser”. Om content marketing från Stockholms-Tidningens annonschef – 1942 I januari 1942 skriver Folke Beronius, annonschef på Stockholms-Tidningen, i ICA-tidningen om vad som utmärker bra reklam framför dålig. Hans argument i korthet: Klart att folk inte läser annonser, såvida inte annonserna ger dom något intressant eller något som är av värde.

YLE - 19 maj 16 kl. 04:31

Skolans digitalisering går trögt – eleverna får för lite skärmtid

De flesta lärare välkomnar digitala hjälpmedel i undervisningen men utnyttjar inte det digitala fullt ut. Regeringens spetsprojekt, att digitalisera den grundläggande utbildningen har lång väg kvar innan det är uppfyllt, visar rapporter både från Undervisningsministeriet och lärarfacket OAJ. Annika Vokkolainen går i fjärde klass i Mattlidens skola och är van vid att göra skoluppgifter på datorn.

HBL - 19 jun 14 kl. 01:49

Nyliberalismens blinda fläck

Doktrinen att ett företags enda uppgift är att ge vinst till sina ägare är en lockande förenkling av verkligheten för vd:er i korselden av förväntningar. Det har varit svårt för många att förstå hur finanskoncernen Nordea motiverar uppsägningen av mer än hundra anställda samtidigt som man i fjol uppvisade en rörelsevinst på över fyra miljarder euro. I den här åtminstone på ytan paradoxala situationen kolliderar två ideologiskt skilda synsätt på företagsansvar och affärslogik.

Cornucopia - 30 maj 15 kl. 09:37

(S)tefan Löfven: Dåliga skolresultat är elevernas och föräldrarnas fel

I ett genidrag gjorde statsminister Stefan Löfven ett utspel på socialistkongressen i Västerås. Det är nu elevernas och föräldrarnas fel att skolan och skolresultaten är usla. Därmed flyttas fokus bort från politikerna, som inte behöver göra ett skit mer.

Nyheter 24 - 14 aug 13 kl. 11:02

Mina föräldrar gav mig allt utom svensk kulturSeher Yilmaz

Mina föräldrar gav mig allt utom svensk kultur "Va, kan inte du låten vi sjunger?? Jag sitter på ett fantastiskt fint, supersvenskt bröllop och får alla de frågor som jag är van vid att få. Frågor om saker som andra tar för givet.

Kristianstadsbladet - 03 okt 13 kl. 10:07

Erik ska locka röster med favoritlåt

Ingen "Idol"-deltagare har fått juryns ögon att tåras lika ofta som Erik Rapp. Den skönsjungande 17-åringen tar dock smickret med ro. - De är trots allt bara tre personer i en stor musikbransch, säger han inför fredagens veckofinal.

Trelleborgs Allehanda - 03 okt 13 kl. 10:07

Erik ska locka röster med favoritlåt

Ingen "Idol"-deltagare har fått juryns ögon att tåras lika ofta som Erik Rapp. Den skönsjungande 17-åringen tar dock smickret med ro. - De är trots allt bara tre personer i en stor musikbransch, säger han inför fredagens veckofinal.

Kristianstadsbladet - 18 dec 13 kl. 10:02

"Idol"-invasion i kväll - 2 x Kevin och en Rapp

Foto: Claudio Bresciani / TT
Ingen ”Idol”-deltagare fick juryns ögon att tåras lika ofta som Erik Rapp. Den skönsjungande 17-åringen tog dock smickret med ro. Som trea i årets ”Idol” blir han vinnaren Kevin Walkers wingman när tv-talangerna traditionsenligt intar Lilla Torg i Kristianstad i kväll.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Kraftig brand i företagslokal utanför Kivik

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

West överraskade fångar med rapgudstjänst

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Sköt i lägenheten – polis på plats

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Misstänkt djurplågeri – får fick avlivas

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Villa Vik brann ned - se bilderna efter förödelsen

Under natten till söndag började det brinna i Villa Vik i Karlskrona. Träbyggnaden fick brinna ned och polisen har skrivit en anmälan om grov skadegörelse genom brand..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Flera döda i gasexplosion i Bangladesh

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Ayatolla försvarar höjt bensinpris

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Mer tårgas- och pepparsprej fastnar i tullen

Oro och otrygghet i samhället har bidragit till kraftig införsel av tårgas- och pepparsprej. Hittills i år har Tullverket beslagtagit nästan 200 procent fler artiklar än föregående år..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Filmregissören Vojtech Jasny död

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Renvarnare i mobilen testas i Västerbotten

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.