YA > Nyheter

Wednesday, 13 November, 15:47

YA - 08 nov 19 kl. 06:00

Allt mer droger – här är byn polisen håller extra koll påPolisen har hållit lite extra koll på Blentarp den senaste tiden, och flera ungdomar har påträffats med narkotika. – Tillgången på droger verkar vara god i Blentarp, konstaterar Mikael Svensson, tillförordnad kommunpolis..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Blentarp, Mikael Svensson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Allt mer, drogerhär är , byn, polisen, hållerextra , koll på
DN - 28 feb 18 kl. 10:12

Försökte sälja droger till polisen utanför ravefest

En ravefest i Hägersten fick besök av polisen under natten till lördagen. Då försökte några personer sälja droger till polisen. 13 personer rapporterades för narkotikabrott..

YLE - 24 jun 17 kl. 05:32

Polisen: Trafikolyckor, bråk och allt mer droger

Midsommarnattsfirandet förlöpte rätt normalt runt om i landet, uppger polisen som dock tvingades rycka ut lite mer än under en vanlig veckoslutsnatt. Olika former av droger har enligt polisen spelat en större roll än förut vid de oroligheter som uppstått. Tipsen om personer som kör onyktra, uppför sig störande samt personer eller grupper som bråkar sinsemellan har gett polisen en hel del arbete under kvällen och natten.

Kristianstadsbladet - 10 dec 12 kl. 06:52

Mindre alkohol men mer droger

Arkivfoto: Tom Wall
Färre ungdomar dricker sig berusade nu än för tre år sedan. Det visar en undersökning som Region Skåne och Kommunförbundet Skåne har gjort. Samtidigt kommer indikationer om att droganvändandet ökar, trots att siffrorna visar det motsatta.

NT - 04 jan 13 kl. 09:08

Polis: Sänkta straff ger mer droger på gatorna

Polisen i Östergötland ser redan konsekvenser av de kraftiga straffsänkningarna och höjda gränserna vid narkotikabrott, vilka blivit praxis efter en rad vägledande domar i Högsta domstolen..

DN - 07 mar 18 kl. 14:32

Ny rapport: Ungdomar i rikare områden tar mer droger – men misstänks inte lika ofta

Ungdomar i ekonomiskt välmående stadsdelar uppger att de brukar mer narkotika än vad unga i områden med lägre medelinkomst säger att de gör. Trots det misstänks ungdomarna i områden med lägre medelinkomst oftare för narkotikabruk än vad ungdomarna från rikare områden gör. Det visar en ny rapport från Brottsförebyggande rådet, Brå..

YLE - 27 apr 18 kl. 06:25

Näthandel med droger oroar polisen - unga kan lätt köpa knark också i glesbygden där inga langare rör sig

Knarkbrotten har ökat med omkring 2 000 under de senaste tre åren, visar polisens färskaste statistik som gäller år 2017. Polisen utredde närmare 28 000 knarkbrott och det är bara toppen av isberget..

YA - 05 jun 19 kl. 14:04

Ännu ett nej till ordningsvakter på byn – polisen: ”Inget behov”

Polisen säger nej. Det finns inget behov av att tillsätta ordningsvakter till de platser i Skurup som kommunen ansökt om. Tidigare har man fått avslag för tre platser, nu blir det alltså nej även för området runt Skurups station..

Nyheter 24 - 16 maj 12 kl. 21:17

Personalen vägrade honom mer mat - ringde polisen


En man som hyser stor kärlek till friterad fisk blev ursinnig när han inte fick äta så mycket han ville. THIENSVILLE. Bill Wisth är en kille som medger att han kan käka mer än de flesta.

HBL - 05 feb 15 kl. 17:47

Räsänen kräver mer pengar till polisen

Inrikesminister Päivi Räsänen (KD) kräver att polisen får mer pengar under de närmaste åren. Inrikesministeriet har tagit fram en utredning som visar att den nuvarande verksamheten kommer att stagnera om det inte blir några nya anslag. – Den nuvarande nivån måste bibehållas, säger Räsänen i ett pressmeddelande.

BT - 16 mar 17 kl. 13:28

Mer pengar till polisen – redan nu

Polisen ska få mer pengar redan för i år i vårbudgeten. Ingen ska behöva vara rädd för skjutningar eller gängkriminalitet, säger statsminister Stefan Löfven (S) efter ett möte i regeringens säkerhetspolitiska råd..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Filmrecension: Manlig vänskap och snabba bilar

Denna väloljade film lyckas skapa spänning in i det sista av en historisk händelse, som av bara farten hyllar riktigt manlig manlighet och snabba bilar..

YA - 30 minuter sedan

Tvist om utsläpp fortsätter

En långdragen tvist om villkoren för utsläpp från fjärrvärmeverket i Simrishamn går vidare till nästa instans – Mark- och miljööverdomstolen, som nu beslutat ta upp Österlens Krafts överklagande av en tidigare dom..

YA - 1 timme sedan

Man gripen efter en knivskärning på spårvagn

Polisen har gripit en ung man efter en knivskärning på en spårvagn i Göteborg. En förundersökning gällande försök till mord har inletts. Händelsen inträffade före lunch på en spårvagn på Hisingen.

YA - 45 minuter sedan

Basketdamerna i Israel – oro för säkerheten

Samtidigt som oroligheterna fortsätter på Gazaremsan är det svenska basketlandslaget i Israel för att starta EM-kvalet..

YA - 45 minuter sedan

Malmörektor: "Bara att berätta som det är"

Vem möter elevers oro och reaktioner när en skolkamrat skjuts ihjäl? Efter helgens mord på en 15-årig pojke i Malmö sattes krishanteringen på hans skola i gång direkt..

YA - 1 timme sedan

Alibaba investerar börspengar

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.