YA > Nyheter

Wednesday, 13 November, 10:35

YA - 08 nov 19 kl. 06:00

Tågstoppet fortsätter för Simrishamnsborna: ”Omöjligt att pendla utan bil”Simrishamnsborna får fortsätta leva med tågstoppet några veckor till. För de som bor utanför centralorten är och har läget varit problematiskt. – Det har varit omöjligt att pendla utan bil, säger Kiviksbon Carolina Lindau..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Simrishamnsborna, Kiviksbon Carolina Lindau

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tågstoppetfortsätter för , Simrishamnsborna, Omöjligtatt , pendlautan , bil
Cornucopia - 23 dec 15 kl. 09:25

Öresundsbrotågen stängs ner på grund av ID-kontroller

SJ slutar köra tåg över Öresundsbron och Öresundstågen går bara till Kastrup och inte till Köpenhamn, som en konsekvens av införandet av ID-kontroller för att komma in i Sverige. Miljöpartiets språkrör Fridolin skyller på regeringen och säger sig ha jobbpendlat över bron.

ID-kontrollerna införs, eftersom regeringen påtalat att de svenska samhället och mottagningssystemen endast klarar 1 000 - 2 000 asylsökande i veckan.

Skånskan - 07 mar 16 kl. 13:33

Simrishamn tar upp kampen för direkttåg

Nyheter Skånetrafikens förslag att dra in direkttågen till Malmö från Simrishamn upprör kommunalråd Karl-Erik Olsson (S).Han är emot förslaget, eftersom det innebär längre restid. Även Tomelilla och Ystad ifrågasätter förslaget.

Skånskan - 23 dec 15 kl. 15:02

Kräver att Löfven kommer till Skåne

Hässleholm Pendlare och resenärer i Skåne rasar över id-kontroller och stora inskränkningar i tågtrafiken över Öresund.
– Vi lever i symbios med Danmark. Detta slår även mot Hässleholm och norra Skåne.

Kristianstadsbladet - 23 jul 13 kl. 10:00

Kransorter växer när tågen stannar

Foto: Tommy Svensson
Sösdala, Bjärnum och Hästveda växer och invånarantalet ökar. Gemensamt för de tre kransorterna är att de fått eller ska få Pågatågsstopp. Hässleholm och de andra tätorterna backar.

Skånskan - 15 jan 19 kl. 15:00

”Ska ge alla samma möjlighet”

Höör Hans engagemang började som elevrådsordförande på Bergagymnasiet och efter en massagebehandling hos ett före detta kommunalråd gick han med i Moderaterna. Sedan årsskiftet är det Johan Svahnberg själv som är Höörs starke man.Vi möts på hans kontor i kommunhuset där han är nyinflyttad sedan en dryg vecka tillbaka.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Rattfylleri: Stannades av polis - försökte springa från platsen

En polispatrull stannade i måndags kväll en förare i centrala Tomelilla för att kontrollera fordonet. Då valde föraren, som är i 20-årsåldern, att springa från platsen..

YA - 15 minuter sedan

Filmrecension: Andersson väljer bort humorn

Roy Andersson kör på i gamla hjulspår, med ännu en egensinnig betraktelse över mänskligheten. Liksom föregångarna är filmen visuellt bländande men i ”Om det oändliga” rubbas den fina balansen mellan humor och allvar..

YA - 1 timme sedan

Storbedragare åtalas – misstänks ha lurat 96

En 31-årig man som är huvudmisstänkt i en omfattande bedrägerihärva åtalas nu vid Blekinge tingsrätt. Mannen från Blekinge misstänks ha lurat 96 personer på sammanlagt 85 miljoner..

YA - 1 timme sedan

Sexdömd 31-åring får inte prövningstillstånd – Ystadskvinna får skadestånd

31-åringen överklagade domen för sexbrott i Ystad, men får inte prövningstillstånd i hovrätten. Därmed står Ystads tingsrätts fällande dom och mannen ska betala skadestånd till Ystadskvinnan som utsattes för ofredandet..

YA - 1 timme sedan

Högre inflation i oktober

YA - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen sjunker

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.