Barometern > Nyheter

Wednesday, 20 November, 02:41

Barometern - 08 nov 19 kl. 06:00

Januaripartierna är fortfarande inte överensJanuariöverenskommelsens slarviga natur börjar ge sig känna i flera viktiga sakfrågor..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Januaripartiernaär , fortfarandeinte , överens
Cornucopia - 15 nov 19 kl. 09:19

Missnöjet gror på ett fortfarande orkanskadat Sint Maarten

"Vi har klarat oss utan nederländska pengar tidigare, och vi kommer klara oss utan dem även denna gång." - Kvinnan"Varje år vid Sankt Martin-festivalen träffas de franska och nederländska politikerna vid gränsövergången, käkar frukost och bestämmer hur de ska rövknulla vanligt folk det kommande året." - TaxichaufförenEffekterna från orkanen Irma märks fortfarande på nederländska Sint Maarten, och missnöjet särskilt hos den generellt fattigare lokalbefolkningen gror.

SVT - 15 mar 19 kl. 12:18

”Det är som januariöverenskommelsen – regeringen kan fortfarande falla”

För en vecka sedan kom beskedet att Svenska innebandyförbundet och SSL är överens, efter en lång tid av konflikt runt de kommersiella rättigheterna. Men enligt Anders Murman, chefsförhandlare för Föreningen för Svenska Superligan, återstår fortfarande en hel del arbete. – Man kan säga att det är som januariöverenskommelsen på politiknivå.

Kristianstadsbladet - 28 sep 14 kl. 09:35

"Vi är fortfarande i ett sonderingsläge"

Foto: Kb
Under lördagen träffades den konstellation av sex partier som sägs utgöra Kristianstads nya styre. Inga beslut fattades utan förhandlingarna fortsätter den här veckan.
I lördags förmiddag träffades de sex partier som enligt Moderaternas nytillträdde gruppledare Peter Johansson tillsammans kommer att styra Kristianstad den kommande mandatperioden.

YLE - 31 jul 17 kl. 06:06

Minnesota överens med Niederreiter – Granlund fortfarande utan kontrakt

NHL-klubben Minnesota Wild meddelar att man förlängt schweizaren Nino Niederreiters kontrakt med fem år och cirka 22,5 miljoner euro. För Mikael Granlunds del inleds nu den sista veckan av förhandlingar. Minnesota har förhandlat om förlängningar med både Niederreiter och Granlund hela sommaren – och det nya beskedet är hoppingivande också för den finländske centern.

YLE - 25 okt 13 kl. 12:01

Finnairs tjänstemän och PRO överens

De flesta förbund har sina kollektivavtal klara, när det återstår några timmar till deadlinen. Också tjänstemännen vid Finnair har nu ett avtal. Finnairs tjänstemän kom nyss överens om ett avtal med facket PRO.

Dagens PS - 10 jun 19 kl. 12:36

Läsarna överens: Inget behov av könskvotering

PS-BAROMETERN – här sammanställer vi svaren från Dagens Fråga. Vad tycker läsarna egentligen om nyhetsveckan som gått? Nyhetsveckan innehöll en hel del intressanta ämnen, och i skrivande stund har 609 av Dagens PS läsare valt att avlägga en röst i våra dagliga frågor.

Cornucopia - 01 okt 14 kl. 12:59

(S) och (mp) INTE överens om kärnkraften - OKG på väg mot konkurs

(S) och (mp) är inte överens om kärnkraften baserat på mediarapporteringen om "överenskommelsen" idag. Samtidigt ser det ut som att Oskarshamns kärnkraftverk (OKG) kan ha slagit in på vägen mot konkurs.
Media påstår att (s) och (mp) alltså är överens (Bonnier/DI), men åsikterna om överenskommelsen går kraftigt isär.

Cornucopia - 27 maj 15 kl. 08:12

Fortfarande tvekande börs

Börserna gick svagt igår, vilket påstås bero på oron över Grekland. Samtidigt kommer det motstridiga signaler, ena stunden ska man vara överens och andra stunden inte. Återigen handlar det antagligen om vem målgruppen är.

YLE - 30 okt 15 kl. 10:13

"Pinsamt att de inte kan komma överens"

Folktingssekreteraren Markus Österlund tycker att det är olyckligt att ÅA nu också tänker starta en svenskspråkig klasslärarutbildnig i Helsingfors: - Tyvärr har det här utvecklats på ett sätt som ingen ville att det skulle utvecklas till, säger Markus Österlund. Diskussionen om en svenskspråkig klasslärarutbildning i södra Finland är en långkörare och har utretts och planerats länge. Att Helsingfors Universitet och Åbo Akademi som gemensamt skulle ansvara för utbildningen har svårt att komma överens har kommit fram tydligt redan tidigare.

YLE - 30 okt 15 kl. 10:13

"Pinsamt att HU och ÅA inte kommer överens"

Folktingssekreteraren Markus Österlund tycker att det är olyckligt att ÅA nu också tänker starta en svenskspråkig klasslärarutbildning i Helsingfors. - Tyvärr har det här utvecklats på ett sätt som ingen ville att det skulle utvecklas till, säger Markus Österlund. Diskussionen om en svenskspråkig klasslärarutbildning i södra Finland är en långkörare och har utretts och planerats länge.

YLE - 25 jun 13 kl. 17:10

Leo Komarov siktar fortfarande på NHL

Leo Komarov, du har en intressant säsong bakom dig. Du spelade i tre olika ligor (AHL, KHL och NHL). Vilka är dina starkaste minnen från den gånga säsongen?

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Migranter hittade i fryscontainer

Barometern - 1 timme sedan

Kyrkor attackerade i Nicaragua

Barometern - 2 timmar sedan

Tre döda när militären bröt blockad i Bolivia

Tre anhängare till förre presidenten Evo Morales dödades och 30 skadades när militären bröt upp en blockad av ett bränsleverk i bolivianska El Alto, uppger Bolivias ombudsman för mänskliga rättigheter..

Barometern - 3 timmar sedan

Vittsjö värvar från Rosengård

Barometern - 3 timmar sedan

Sverige i tung förlust mot Irland

Barometern - 3 timmar sedan

Wales klart för EM nästa sommar

Det sista frågetecknet i EM-kvalet har rätats ut. Nu står det klart att Wales spelar EM nästa sommar, sedan laget besegrat Ungern med 2–0..

Barometern - 3 timmar sedan

Hitlers födelsehem blir polisstation

I ett stenhus med gul fasad, i Braunau am Inn i norra Österrike, föddes Adolf Hitler den 20 april 1889. Efter åratal av osäkerhet meddelar nu landets regering att fastigheten ska byggas om till polisstation..

Barometern - 4 timmar sedan

Allt färre landminor i Colombia

Barometern - 3 timmar sedan

Här är EM-slutspelet som väntar

Tjugofyra landslag, tolv värdstäder, sex grupper. Det här är EM-slutspelet som väntar på Sverige i sommar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.