YLE > Finland

Thursday, 21 November, 00:13

YLE - 08 nov 19 kl. 03:48

Radhus brann i Sibbo – branden misstänks vara anlagdEtt radhus med fem bostäder har brunnit i Nickby i Sibbo. Larmet om branden kom strax efter midnatt natten mellan torsdag och fredag. För tillfället pågår eftersläckningsarbetet..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Sibbo, Nickby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Radhus, branni , Sibbo, brandenmisstänks vara , anlagd
YLE - 08 nov 19 kl. 03:48

Radhus brann i Sibbo – en misstänkt greps redan under natten

Ett radhus med fem bostäder har brunnit i Nickby i Sibbo. Alla bostäder är så skadade att de inte längre går att bo i. Polisen misstänker att branden var anlagd..

YLE - 08 nov 19 kl. 03:48

Radhus brinner i Sibbo – branden misstänks vara anlagd

Ett radhus med fem bostäder brinner i Nickby i Sibbo. Larmet om branden kom strax efter midnatt natten mellan torsdag och fredag. Släckningsarbetet pågår fortfarande..

YLE - 07 feb 16 kl. 21:47

Radhus brann i Västra Baggböle i Helsingfors

Ett radhus med fyra lägenheter började sent på söndag kväll brinna i Västra Baggböle i Helsingfors. Tre människor räddades ur byggnaden. De klarade sig utan skador.

YLE - 08 nov 19 kl. 05:29

Morgonkollen: Brand i Hangö hälsostation och radhus i Sibbo, butiker kan inte ersätta banker, näsdagen firas i dag

Ett radhus har brunnit i Nickby i Sibbo i natt. Det är svårt för en butikskassa att ersätta en bankfunktionär när flera bankkontor dras in. Näsdagen uppmärksammas av Svenska Yle med en improviserad sitcom..

Helsingborgs Dagblad - 01 jan 12 kl. 10:22

Radhus brann i Oxie

En radhusbrand rasade under nyårsnatten i stadsdelen Oxie i Malmö. Grannar larmade klockan 02.08 om rökutveckling, men när räddningstjänsten kom dit var branden fullt utvecklad.

YLE - 13 okt 13 kl. 08:14

Radhus brann i Parkstad i Helsingfors

Ett radhus med tre lägenheter i stadsdelen Parkstad i Helsingfors brann ner morse. Elden spred sig till takkonstruktionerna. En person fick rökskador.

GöteborgsPosten - 21 jul 15 kl. 10:24

Radhus brann i Angered

En brand uppstod på tisdagsförmiddagen i ett radhus på Vattentornsgatan i Hammarkullen i Angered..

Nyhetsverket - 24 apr 12 kl. 07:46

Fyra hus brann ner i Skåne

En länga med fyra radhus brann ner i Åstorp i Skåne natten mot tisdagen. Ingen människa ska ha kommit till fysisk skada, skriver Expressen.se.

Skånskan - 05 sep 16 kl. 18:05

Larm om brand i radhus

Polis, ambulans och räddningstjänst har ryckt ut till Sunnanväg efter larm om brand i ett radhus.Hur stor branden är och om det är någon skadad är i nuläget oklart. Larmet om branden kom vid klockan 17.

BT - 14 maj 13 kl. 11:14

Fem år för mordbrand i eget radhus

En man i Åkarp utanför Malmö döms av tingsrätten till fem års fängelse för att själv ha tänt på när hans radhus brann ner i januari. Han ska dessutom betala sammanlagt över 270 000 kronor i skadestånd till grannar och försäkringsbolag. Enligt åtalet hällde han ut bensin på flera olika platser i bostaden innan han tände eld.

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 timmar sedan

Låsta positioner i poststrejken - ingen lösning på tvisten under onsdagen

Positionerna var låsta då medlingen i poststrejken återupptogs på onsdag. Den svåraste frågan är kollektivavtalet för 700 paketsorterare, som arbetsgivarsidan inte vill förhandla om överhuvudtaget..

YLE - 4 timmar sedan

Byskola i Ingå håller tillsvidare fast vid traditionen att dela ut vårens betyg under andakt i kyrkan - i Lojo har skolor hittat nya lokaler för julfesten

Traditioner måste kanske stöpas om nu när kyrkan inte längre anses vara en passande plats för skolfester. I Västankvarns skola väntar man på direktiv från Utbildningsstyrelsen..

YLE - 5 timmar sedan

SDP:s Kvarnström hoppas på stark roll av staten för att lösa poststrejken: "Tålamodet prövas för var dag som går"

Medan SDP:s riksdagsledamot Johan Kvarnström efterlyser en stark roll av staten, manar de borgerliga partierna till förhandlingsro..

YLE - 5 timmar sedan

HS: Ledande läkare vid Gamla Vasa sjukhus under utredning - oklara resekostnader på 27 000 euro

Polisen utreder de oklara resekostnaderna som ledande läkare Markku Eronen har. Det rör sig om 27 000 euro under två års tid..

YLE - 5 timmar sedan

Ekenäs Sjöräddare söker pengar till ny räddningsbåt - sponsorn får namnge båten

Ekenäs Sjöräddares trotjänare, räddningsbåten Ajax, har gjort sitt. Nu jobbar föreningen med att samla in pengar till en ny båt..

YLE - 6 timmar sedan

Två olyckor orsakar trafikstockning på Lahtisleden

Olyckorna har enligt Mellersta Nylands räddningsverk orsakat allvarliga trafikstockningar på Lahtisleden. En del av körfilerna har tillfälligt stängts av..

YLE - 6 timmar sedan

STT: Nytt kollektivavtal för paketsorterare ska ha fått stöd av ägarstyrningen

Enligt STT:s uppgifter gav statens ägarstyrningsavdelning tidigare under hösten stöd för en överföring till ett annat kollektivavtal för Postens paketsorterare..

YLE - 7 timmar sedan

Kvinna försvunnen i Strömfors - eftersökningarna har avslutats

En kvinna i 50-årsåldern försvann i Strömfors på lördagen. Polisen har slutat söka efter kvinnan i området efter tre dagars fruktlöst letande..

YLE - 8 timmar sedan

Arbetskonflikt under uppsegling också bland högre tjänstemän

Fackförbundet för de högre tjänstemännen YTN har utfärdat övertidsförbud inom vissa branscher för att sätta fart på kollektivavtalsförhandlingarna som har stampat på stället i flera veckor. YTN befarar att de bästa krafterna flyttar utomlands om inte lönerna höjs..

YLE - 8 timmar sedan

Ministrarna i Ålands landskapsregering är utsedda

Ålands lantråd Veronica Thörnroos (C) presenterade de ministrar som ska sitta i hennes regering. Några politiska sakfrågor ville hon dock inte presentera än, utan väntar tills regeringsprogrammet är klart..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.