Skånskan > Nyheter

Friday, 15 November, 14:49

Skånskan - 08 nov 19 kl. 05:00

Rasar mot förslaget: Oansvarigt – ger fel signalerHÖRBY – Vi är fullständigt emot det. Vill kommunalrådet ha en politisk sekreterare får SD avlöna tjänsten själv. Att i det här budgetläget gå fram med ett förslag om en politisk sekreterare är oansvarigt. Det är inte en ren kommunal angelägenhet.Det säger Renaldo Tirone, ordförande för Socialdemokraterna i Hörby kommun.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
HÖrby, SD, Renaldo Tirone, Socialdemokraterna, Hörby, Cecilia Bladh, Zito, Jag, Ahlkvist, Susanne Meijer, Frank, Liberalerna, Anders Larsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rasarmot , förslaget, Oansvarigtger , fel, signaler
Aftonbladet - 30 jan 17 kl. 11:15

Rasar mot Federer: ”Är fel – han fuskar”

NSD - 26 sep 17 kl. 16:00

Salming rasar mot domen: "Helt fel"

Hovrätten fastställer tingsrättens dom mot ishockeyspelaren Jakob Lilja..

YLE - 02 maj 17 kl. 14:49

Storstorm i friidrotten: Rekordhållare rasar mot förslaget

Det europeiska friidrottsförbundets förslag att stryka alla Europa- och världsrekord i grenen rör upp heta känslor hos rekordinnehavarna. Britterna Paula Radcliffe och Jonathan Edwards hör till ex-stjärnorna som känner sig orättvist behandlade. Europeiska friidrottsförbundet EAA bekräftade i går på sin webbplats att förbundet vill stryka samtliga gällande Europarekord och starta om rekordjakten från ett tomt bord.

YLE - 08 jun 16 kl. 09:43

Skideliten rasar över regelförändringen – ”Som att gå tillbaka till 1980-talet”

Norska Dagbladet rapporterar att FIS godkänt förslaget om zoner med stakningsförbud. Förslaget har mött stort motstånd bland längdåkningsprofiler. Som att säga till en störtloppsåkare att han inte får stå i fartställning, säger Johan Olsson till SVT.

Skånskan - 06 feb 19 kl. 15:00

Rasar mot förslaget om färre bussturer

HÖRBY Hörbys kommunalråd Cecilia Bladh in Zito (SD) rasar mot Skånetrafikens planer på att spara på busstrafiken.
– Det är inte klokt. Hörby är en landsbygdskommun och drabbas hårt av det här, säger hon.

Hela Gotland - 16 jun 12 kl. 04:00

"Beslutet är oansvarigt"

Efter protester klubbade Hanna Westerén och socialnämnden igenom att äldreboendet Pjäsen nästa år tas över i kommunal regi.- Det är oansvarigt av henne att fatta ett sådant beslut utan att ha bedömt de ekonomiska konsekvenserna, rasar Stefan Wramner (M).Oppositionen befarar att det kan bli en kostsam affär för skattebetalarna..

DI - 29 mar 18 kl. 22:01

MP rasar mot M:s miljözonsutspel: "Oansvarigt"

Löftet från Moderaterna i Stockholms stad om att inte införa miljözoner 2020 sågas av Miljöpartiet. "Det är oansvarigt. Stockholmsluften är så dålig att vi måste göra något åt den", säger trafikborgarrådet Daniel Helldén..

Skånskan - 25 okt 16 kl. 20:00

Nordost rasar mot gynnat Sydvästskåne

skåne Sex kommuner i nordöstra Skåne rasar mot förslaget till ny prismodell för busstrafiken. Geografisk stora och glest bebodda kommuner missgynnas mot det folktäta Västskåne, menar man.‑ Vi har inte fått svar på vilka som vinner och förlorar på modellen i vårt samtal med kollektivtrafiknämnden.

DI - 03 dec 15 kl. 16:08

Centern rasar mot stängd Öresundsbro

Centerpartiet rasar mot regeringens förslag att kunna stänga Öresundsbron. "Det är oerhört oansvarigt", säger Johan Hedin, partiets rättspolitiska talesperson till Di..

Dagens PS - 15 apr 19 kl. 10:17

Rasar 44 procent – slopar utdelning och vinstvarnar

Stockholmsbörsen har inlett handelsveckan strax under nollan. Global Gaming rasar efter att ha vinstvarnat för första kvartalet och slopat utdelningen. Sektorkollegan Leovegas backar också på nyheten att bolaget utreds i Storbritannien.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Cyklister söks för Möllanmordet

Malmö Polisen söker två gärningsmän som ska ha flytt platsen där de i söndags mördade en 15-årig pojke och svårt skadade en annan.I en lägesrapport från Åklagarmyndigheten efterlyser man nu iakttagelser av två gärningsmän. Den ena ska ha färdats på en svart damcykel och den andra på en vit cykel.

Skånskan - 1 timme sedan

Barnens jul i år

Svaneholm I år satsar julmarknaden på Svaneholms slott på barn och musik. Det blir både labyrinter, berättartält och massor av stämningsfull julmusik.– Nytt för i år är att vi har mer aktiviteter för barn, säger John Wickman som är en av arrangörerna bakom marknaden.

Skånskan - 1 timme sedan

Dansant mellan livet och döden

En enorm trappa som en plats mellan livet och döden. Så ser det ut på scenen när Skånes dansteater och Malmö opera samarbetar kring Mozarts Requiem som har premiär i kväll.
– Det handlar om ett slags tillstånd av limbo och då tänkte vi att en trappa är något som binder samman två rum, säger Eslövsfödda koreografen Örjan Andersson som har arbetat tätt ihop med den danska scenografen Bente Lykke Möller kring föreställningen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Lantbruksfastighet i Äsperöd såld till nya ägare

Äsperöd Marie och Bengt Anders Blomberg, 64 och 75 år, från Fagerhult är nya ägare till lantbruksfastigheten på Ripavägen 15 i Äsperöd. Det 295 kvadratmeter stora huset är byggt 1929. Säljare är Charlotta och Michael Arvidsson.

Skånskan - 3 timmar sedan

65-årig man brutalt misshandlad av familjemedlemmar

malmö En 65-årig man fick föras till sjukhus sedan han på torsdagsmorgonen blivit grovt misshandlad av två familjemedlemmar i sin bostad.En 55-årig kvinna och en man i 20-årsåldern greps, båda misstänkta för grov misshandel.
Misshandeln skedde i en lägenhet på Rosengård.

Skånskan - 3 timmar sedan

Flera bilinbrott på Center syd

LÖDDEKÖPINGE En rad bilinbrott på parkeringar vid Center syd har återigen anmälts till polisen.
Flera inträffade i torsdags eftermiddag och kväll. En bil som stod parkerad vid Ica Maxi hade fått rutan krossad och två ryggsäckar innehållande bland annat en dator stulna när ägaren var inne och handlade vid 12.

Skånskan - 3 timmar sedan

Greps med stulna kläder

LÖDDEKÖPINGE En kvinna i 35-årsåldern greps av väktare sedan hon gått ut från en butik på Center syd med varor som hon inte betalat för.
Kvinnan hade plockat på sig kläder i affären till ett sammanlagt värde av nära 1 800 kronor. Hon observerades och stoppades utanför av en väktare..

Skånskan - 3 timmar sedan

Fick bilrutorna krossade

STAFFANSTORP En bilägare som på morgonen kom ut och skulle ta sin bil fann att den fått två rutor krossade. Bilen stod vid tillfället parkerad på Blekingevägen i Staffanstorp och skadegörelsen inträffade natten till fredagen..

Skånskan - 3 timmar sedan

Stöld och garageinbrott

STAFFANSTORP Någon gång mellan den 9 och 13 november bröt sig okända gärningsmän in i en bil på Piccolagränd och stal en berlock.
På samma gata har någon gång fram till tisdagen också genomförts ett garageinbrott. Det är oklart om något stulits där..

Skånskan - 3 timmar sedan

Stal mopedbatteri

STAFFANSTORP Natten mellan tisdag och onsdag stals ett batteri från en moped på Gåravägen.
Mopeden stod först vid bostaden men flyttades av gärningsmännen till en parkering. Där bröt man upp rattlås och kedjelås och bröt även upp kåpan och tog batteriet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.