Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 15 November, 14:11

Kristianstadsbladet - 08 nov 19 kl. 05:00

Läsartext: Vi kan bekämpa knarkhandeln tillsammansJag reagerar på lokalpolischef Anders Olofssons (5/11) kommentarer att de inte tror att gemene man ska känna oro på grund av rån i centrum, samt även över att gemene man inte ska känna oro över sprängningen i centrum (efter inlägg tillkommer även sprängladdningen på C4 samt ett rån på Hästtorget tisdag eftermiddag), skriver Patrik Jönsson, Kristianstad..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Anders Olofssons, C4, Hästtorget, Patrik Jönsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LäsartextVi kan , bekämpa, knarkhandeln, tillsammans
SmålandsPosten - 04 okt 14 kl. 09:18

Vi ska bekämpa rasismen utan våld

När andra ställer grupp mot grupp, individ mot individ står vi liberaler upp för alla människors lika värde, skriver Albin Dahlén, distriktsordförande Liberala ungdomsförbundet Kronoberg. Man kan lätt konstatera att vi, alla partier som tror på människors lika och okränkbara värde misslyckades i valet. Ett misslyckande som lett till att rasistiska Sverigedemokraterna tyvärr har blivit landets tredje största­ parti.

YLE - 27 jan 16 kl. 08:58

Orpo: Ryssland och Finland ska tillsammans bekämpa organiserad brottslighet

Inrikesminister Petteri Orpo (Saml) redogjorde på onsdag morgon om sina förhandlingar om flyktingssitutionen med sin ryska kollega. Orpo konstaterade att Finland och Ryssland har en likadan uppfattning om situationen, och att man på alla sätt måste bekämpa allt som tyder på organiserad brottslighet och terrorism i samband med flyktingkrisen. Orpo träffade den ryske inrikesministern Vladimir Kolokoltsev i Vanda på tisdagen.

Supermiljöbloggen - 01 aug 16 kl. 10:50

”Att bekämpa fattigdom är också att bekämpa hunger, att förebygga konflikter och minska ojämlikheter”

Johan Hultberg, riksdagsledamot och Moderaternas miljöpolitiska talesperson, om FN:s globala mål för hållbar utveckling, och vad man själv kan göra för att bidra till att målen ska kunna nås. Världens länder enades förra året under FN:s flagg om 17 globala mål för hållbar utveckling. Sammanlagt finns 169 olika delmål, och siktet är inställt på att nå dem senast år 2030.

Alliansfritt Sverige - 12 dec 13 kl. 11:39

Varför bekämpa ojämlikhet i skolan när man kan göra den ännu värre?

Få har väl undgått PISA-resultatet som visar att den svenska skolan befinner sig i fritt fall. Sverige har den sämsta resultatutvecklingen av alla OECD-länder vilket är undermåligt betyg för Björklund, snällt uttryckt. En identifierad orsak till raset är det ökade ojämlikheten i skolan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Forskare har gjort ett genombrott i att bekämpa cancer

BBC skriver att forskare kan ha gjort ett stort genombrott i behandling av cancerformen melanom, som är en aggressiv form av hudcancer. Genom att kombinera två olika former av läkemedel ska cancertumörer har krympt hos 60 procent av deltagarna i studien.LÄS MER: 92-åringen har överlevt cancer – här blir hon äldst i världen att avsluta ett marathonDet är medicinerna ipilimumab och nivolumad som tillsammans har visat sig kunna bekämpa cancer på ett effektivt sätt.

SR - 15 dec 15 kl. 01:21

Muslimsk koalition ska bekämpa terror

Saudiarabien har tillsammans med 33 andra muslimska länder format en militär koalition för att bekämpa terrorism. Det uppger den statliga nyhetsbyrån SPA..

SR - 01 jul 19 kl. 22:12

Nervgift skulle kunna bekämpa malaria mer miljövänligt

Forskare på Stockholms och Lunds universitet har tillsammans med forskare på University of California upptäckt ett nytt nervgift som skulle kunna användas för att bekämpa malaria på ett miljövänligt sätt..

YLE - 06 jun 15 kl. 15:15

Gröna vill bli bäst på att bekämpa fattigdom

De gröna valde två nya viceordföranden på sin partikongress i Uleåborg på lördagen. Maria Ohisalo vill bekämpa fattigdom och driva miljöfrågor. Partiordförande Ville Niinistö vill att De gröna ska utgöra ett realistiskt alternativ till regeringen.

EU-Parlamentet - 22 nov 16 kl. 15:30

Artikel - Bekämpa propaganda: “Det är en fortsättning på metoderna från Kalla kriget”

Plenarsammanträde : Propaganda på nätet från terrororganisationer och länder som Ryssland syftar till att ingjuta rädsla och splittra Europa. Ledamöter debatterar i eftermiddag ett betänkande som kräver starkare åtgärder för att bekämpa propagandan och öka samarbetet mellan EU-länder. Vi träffade föredragande, polska ECR-medlemmen Anna Fotyga om vilken påverkan desinformationen har och hur vi kan bekämpa den.

Dagensanalys.se - 22 dec 17 kl. 09:31

Facebook hittar bättre sätt att bekämpa fejknyheter

Facebook har länge haft problem med att fejkade nyheter får stor spridning och tas som sanning av många människor. De har gjort försök med att märka dessa artiklar som har tveksamt eller omstritt innehåll, men det tar lång tid och kan i vissa fall ha motsatt effekt, därför har de nu hittat ett nytt sätt att bekämpa spridningen av fejknyheter på nätverket. För ganska precis ett år sedan började Facebook med sin ”disputed”-märkning av artiklar som bedömdes som fejkade eller som innehåll omdebatterad ”fakta”.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Spelarfacket vill häva Taisons röda kort

Sjachtar Donetsks Taison fick rött kort efter att ha riktat sitt långfinger samt sparkat iväg bollen mot Dynamo Kievs supportrar efter att ha fått rasistiska tillmälen riktade mot sig. Nu har det internationella spelarfacket Fifpro bett det ukrainska fotbollsförbundet att dra tillbaka det röda kortet..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Jack Vreeswijk opererad för cancer

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Hultqvist: "En oerhört stor satsning"

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Här ska Myhrer ta sina sista segrar

Levi, Yuzawa Naeba och Cortina. Det är där André Myhrer ser sina bästa chanser att uppfylla karriärens sista stora målsättning – att ta minst två världscupsegrar till..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ulvaeus gör Pippiföreställning på Cirkus

Världens starkaste flicka flyttar in på Cirkus i Stockholm. I ett samarbete med Cirkus Cirkör sätter Björn Ulvaeus nästa år upp den musikaliska cirkusföreställningen "Pippi på cirkus"..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ekdal: "Klarat av sådana här bataljer förut"

En kokande arena och ett hemmalag som förväntas attackera från första sekund. Det är förutsättningar som spelarna välkomnar och gillar inför EM-kvalets "måstematch" mot Rumänien..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Ansiktsigenkänning i Kinas utmanas rättsligt

Att tvinga kunder till registrering genom ansiktsigenkänning, har företag i jättelandet Kina verkligen rätt till det? Ett sådant fall från en djurpark har satt ett historiskt rättsfall i rullning..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Katie Melua till Sverige nästa höst

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Mjällby förlänger med skyttekungen

Mjällby har presenterat en ny kontraktsförlängning. Nyckelspelaren Bubacarr Jobe är klar för två nya år. .

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Tusentals extrabiljetter till Saucedos succé

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.