Kristianstadsbladet > Lokalt

Wednesday, 20 November, 15:31

Kristianstadsbladet - 08 nov 19 kl. 05:00

De fick testa teorin i praktikenKristianstad Akademi, där studenter hyrs ut som konsulter till företag, har fått en flygande start. I alla fall för de tre som tog sig an arbetsmiljöarbetet på KID Airport..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Akademi, KID Airport

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De fick testa, teorini , praktiken
Barometern - 27 jun 14 kl. 06:30

Jämställt i teorin

Kvoterad föräldraförsäkring vore en katastrof för de mest förtryckta kvinnorna. Det skriver fyra kvinnliga feminister i en debattartikel i vänstertidningen Etc.
Debattörerna påpekar att i de fall papporna vägrar att ta ut sin halva av föräldraförsäkringen så kommer mammorna, oavsett om de lever med pappan eller ej, att fortsätta att ta hand om barnet tills det blir gammalt nog för förskola.

Barometern - 27 jun 14 kl. 06:30

Jämställt i teorin

Kvoterad föräldraförsäkring vore en katastrof för de mest förtryckta kvinnorna. Det skriver fyra kvinnliga feminister i en debattartikel i vänstertidningen Etc.
Debattörerna påpekar att i de fall papporna vägrar att ta ut sin halva av föräldraförsäkringen så kommer mammorna, oavsett om de lever med pappan eller ej, att fortsätta att ta hand om barnet tills det blir gammalt nog för förskola.

NT - 29 okt 13 kl. 21:35

Bråvalla gav jobb i teorin

Bråvallafestivalen kan ha gett 60 nya heltidsjobb i Norrköping. Kanske inte i praktiken men i teorin..

SN - 21 feb 15 kl. 18:28

Ny vinst för Gripen - seriebäst även i teorin

I praktiken säkrade Gripen seriesegern och avancemanget till division 3 redan i onsdags. Efter lördagens bortamatch mot Tullinge är den klar även i teorin..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Carlstad United klart – i praktiken

I praktiken fixade nog Carlstad United nytt division 1-kontrakt genom segern hemma mot Brage i lördags.Men åtminstone i teorin kan värmlänningarna åka ur i den allra sista omgången, på söndag..

Kristianstadsbladet - 28 jun 13 kl. 11:00

De fick sommarjobb efter praktiken

Foto: Lasse Ottosson
Praktikplatsen på Immelns kanotcenter ledde till sommarjobb för Sara Ahlin och Rasmus Ellertsson.
? Jag såg möjligheten och tog chansen direkt, säger 23-årige Rasmus Ellertsson från Njura som i höstas läste i tidningen om det nya projektet för arbetslösa ungdomar som skulle starta.

YLE - 15 maj 14 kl. 13:08

Vilken EU-grupp motsvarar dina värderingar? Testa!

I EU-valet går din röst i praktiken till en grupp som verkar i Europaparlamentet. Då du fyller i röstsedeln är det därför bra att veta vilken av grupperna i EU som under denna period har drivit en politik som motsvarar dina värderingar. Med hjälp av denna miniatyrvalkompass kan du granska grupperna innan du ger din röst.

IDG - 08 jan 15 kl. 07:47

Här kan du testa det nya gränssnittet i Apple Watch

Är du nyfiken på hur det nya gränssnittet i Apple Watch fungerar i praktiken finns det nu ett sätt att testa det..

Dagensanalys.se - 28 sep 16 kl. 08:23

Så här fungerar konverteringsoptimering i praktiken

De flesta har hört talas om A/B-tester. En del känner igen termen konverteringsoptimering; framgångsreceptet som tar din befintliga trafik och putsar upp siten lite och vips har du dubblat intäkterna. Eller?

YLE - 09 feb 17 kl. 04:22

Provtagning hemma ny trend - testa dig för sjukdomar

Finländare har blivit allt mer intresserade av självprovtagning i hemmet - man kan alltså få reda på om man har en viss sjukdom, med hjälp av ett test som man beställer hem via nätet. Varje dag kommer hundratals hemtester per post till företaget Förenade Medix Laboratorier i Helsingfors, den största aktören i Finland som tar emot sådana här prover. I praktiken handlar det om hud, saliv, urin och avföring som finländare har skickat hit för analys.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Föräldrar får bo med sina för tidigt födda – Så har barnvården blivit bättre

Susanne och Rickard Ibsen kommer med tvillingarna i vagnen. I två månader fick de bo med sina för tidigt födda barn på CSK. Men om detta hänt för 30 år sedan hade föräldrarna bara fått hälsa på barnen under besökstiderna.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Brott: Båt försvann spårlöst från trädgård

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

"Svårt för patienter att veta hur de ska klaga på vården”

Patientnämnden i Skåne hjälper skånska patienter som vill klaga på vården. Men nämnden känner att de är redo för att ta ett större ansvar och kunna hantera alla klagomål. Det skulle avlasta vården och även ge bättre underlag för säkrare analyser och bättre patientsäkerhet.

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Inte säkert att ditt vårdklagomål kommer med i statistiken

Det finns flera sätt att klaga på vården i Skåne. Det gör att det inte finns någon sammanställning över alla klagomål, och det går heller inte att enkelt se vad patienter klagar på, vilka verksamheter som har speciellt återkommande problem, eller vilka åtgärder som behövs..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Bong: ”Vi vill stanna kvar för personalens skull”

Kuverttillverkaren Bongs lokaler ska rivas när 1 400 nya lägenheter byggs på Söder. Företaget måste flytta, men blir av allt att döma kvar i Kristianstad. Detta trots att företaget upplever kommunen som passiva..

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Bensinmack utsatt för rånförsök – flera polispatruller ute och letar

En bensinstation på Mäster Bonggatan utsattes under tisdagskvällen för ett rånförsök. Vid 22-tiden på kvällen befann sig flera polispatruller i närområdet för att söka efter gärningsmannen som försvunnit på cykel. .

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Nya höghuset ändrar stadens skyline – ”Ger mer storstadskänsla”

Det nya tolvvåningshuset i centrala Kristianstad blir stadens högsta bostadshus. På tisdagen togs det symboliska första spadtaget. Våren 2021 ska flerbostadshuset, som är 41 meter högt, stå färdigt..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

K-fastigheter gör nyemission inför börsnotering

Företaget med hjärtat i Hässleholm växer snabbt. Nu förbereder K-fastigheter klivet in på Nasdaq Stockholm. .

Kristianstadsbladet - Igår: 15:30

Han startar café i stadskärnan: ”Behöver satsa på det man tror på”

Butik efter butik slår igen eller flyttar. Men inte alla är rädda för centrumdöden. Fredrik Alpstedt går mot strömmen och öppnar café med inriktning på specialkaffe.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.